Budowa domu czy kupno mieszkania?
- angelinegrant
- Jestem tu nowa :)
Re: Budowa domu czy kupno mieszkania?
Czy jest tu ktoś kto budując dom zdecydował się na takie rozwiązanie jakim jest falownik hybrydowy? Ostatnio trafiłam na bardzo ciekawy artykuł, dzięki któremu dowiedziałam się co to takiego. Z chęcią poczytam wasze opinie i przemyślenia na ten temat.
falownik hybrydowy
Z pewnością budowa domu jest o wiele bardziej kosztowna, dziś jeszcze warto pomyśleć o nowoczesnych rozwiązaniach, takich jak fotowoltaika, czy pompa ciepła. A to dodatkowe spore koszty. Dlatego dobrze jest znaleźć firmę, która doskonale sobie z tym wszystkim poradzi. Moi znajomi skorzystali z usług Polenergia Fotowoltaika, stosują nowoczesne rozwiązania, panele ALVAR, które montują, osiągają bardzo wysoka wydajność, dlatego warto pytać właśnie u nich.
To zależy wyłącznie od waszych preferencji i możliwości finansowych. Gdybyście natomiast szukali drzwi do mieszkania, to warto wybrać takie, które będą dobrze chroniły przed hałasami z klatki schodowej, bo te potrafią byc uciążliwe. U nas świetnie się sprawdzają drzwi akustyczne KMT. Maja bardzo wysoką izolacyjnosć akustyczną, co przekłada się na komfort mieszkania.
U siebie zdecydowałem się właśnie na płytki klinkierowe z King Klinker. W sumie strzeł w 10. Lata lecą, a płytki wyglądają, jak nowe