brzydkie stopy

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: brzydkie stopy

Post autor: Hadassa »

Ostatnie moim eksperyment zakończył się rozwaleniem skarpetek już w czasie zakładania. Więc zdecydowanie już nie szukam zmian, skoro mam sprawdzone i skuteczne
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
honokrol
Jestem tu nowa :)

Post autor: honokrol »

polecam żel do stóp podologic z farmony, dostępny w sklepie internetowym SPAM :)
Ostatnio zmieniony pt lis 23, 2018 4:48 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Jinka
Fajna Kobietka

Post autor: Jinka »

Dziewczyny popytajcie w swoich gabinetach kosmetycznych o zabieg calluspeeling firmy mavex, zabieg rewelacyjny, efekt super, stopy gładziutkie, zero zrogowaciałego naskórka, po prostu gładkie jak u dzidziusia :)
Hamdi Kaps

Post autor: Hamdi Kaps »

moja mama używa serii dr stopa, dobrze się sprawdza
Awatar użytkownika
docha
Extra Kobietka

Post autor: docha »

Ostatnio w aptece kupiłam krem podologiczny Enilome. Od kilku dni używam i powiem Wam, że naprawdę jest świetny.
kies
Fajna Kobietka

Post autor: kies »

Opowiedz o nim, coś więcej, a zamawiałaś przez aplikacje doz, czy stacjonarnie?
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Docha ale jakie konkretnie działanie ma ten krem?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Miłka85

Post autor: Miłka85 »

Ja nie miałam nigdy problemu z jakimiś bardzo oszpeconymi stopami, ale ogólnie pękające pięty i super sucha skóra to u mnie norma (u mamy i babci to samo, więc chyba taka uroda). Czytałam jakiś czas temu, że mocno nawilżające i wspomagające regenerację naskórka właściwości ma mocznik. I tak od jednego do drugiego trafiłam na krem seni care do suchej i zrogowaciałej skóry. Nakładam trzy razy w tygodniu na stopy, zakładam skarpetki i do łóżeczka. W miesiąc mam już gładziutkie stopy :)
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Theila »

kies pisze:Opowiedz o nim, coś więcej, a zamawiałaś przez aplikacje doz, czy stacjonarnie?

Doz apteka ma aplikację?
Jinka
Fajna Kobietka

Ja jestem po tym zabiegu calluspeeling i stopki mam już gotowe do odkrytych butów. Gładziutkie i mięciutkie :)
kies
Fajna Kobietka

Post autor: kies »

Ja ostatnio miałam okazję przetestować krem podologiczny enilome i świetnie się sprawdza jak się ma kłopoty z piętami. doz.pl/apteka/p134089-Enilome_E_Pro_Podology_podologiczny_krem_do_stop_100_ml
Sallomka

Post autor: Sallomka »

ja też mam strasznie brzydkie stopy i teraz weź w takie ciepło chodź w adidasach...
Idźka89
Fajna Kobietka

Post autor: Idźka89 »

A próbowałyście tych skarpetek Sholl z olejkiem kokosowym? Super nawilżają, proste w "obsłudze", 20 minut wystarczy, żeby były super miękkie i gładkie.
Maria01
Miła Kobietka

Post autor: Maria01 »

Hey a możesz powiedzieć coś więcej o tych skarpetkach. Jak się ich używa ? a z czego są te skarpety, takie normalne bawełniane ?
donatka
Fajna Kobietka

Post autor: donatka »

Idźka89 pisze:A próbowałyście tych skarpetek Sholl z olejkiem kokosowym? Super nawilżają, proste w "obsłudze", 20 minut wystarczy, żeby były super miękkie i gładkie.
Próbowałam, całkiem fajne :) w weekend byłam na weselu i musiałąm szybko stopy ogarnąć pod sandałki. Fajne jest to że nie jest skóra tłusta po użyciu, to mnie zawsze denerwowało po smarowanu kremem że przez pół dnia stopy mi się ślizgały potem w butach.
Idźka89
Fajna Kobietka

Tak, dokładnie bardzo fajne uczucie, stopy nie są tłuste przez co nie pocą się bardziej a mimo to są nawilżone.
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Które to są, bo nie kojarzę? To jakaś nowość jest? Używałam z innej firmy, ale już trochę mi się znudziły i chętnie spróbuję jakieś nowe. Jaka cena?
Maria01
Miła Kobietka

Post autor: Maria01 »

troszke mi się rozjaśnił temat. Poczytałam o tych skarpetkach Dzięki dziewczyny :) i właśnie zamierzam kupić. A cena jak się orientowałam jest przystepna.
Idźka89
Fajna Kobietka

Tak cena dobra, wystarczy założyć je na 20 minut- całkiem przyjemne uczucie, można się zrelaksować :)
ShinyGirl
Miła Kobietka

Post autor: ShinyGirl »

Idźka89 pisze:Tak cena dobra, wystarczy założyć je na 20 minut- całkiem przyjemne uczucie, można się zrelaksować :)
A jak potem ze złuszczaniem?
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Dziewczyny, czy Wy piszecie o takich?

Obrazek
Jinka
Fajna Kobietka

Dziewczyny mówię wam, nie tam żadne skarpetki tylko zróbcie ten zabieg calluspeeling, nie ma nic lepszego na gładkie stopy :)
zofia.juluk1995

Post autor: zofia.juluk1995 »

Sklep internetowy z akcesoriami medycznymi- znajdziesz tu m.in.drobny sprzęt medyczny, urządzenia medyczne i akcesoria. Polecam!
Awatar użytkownika
guarana

Post autor: guarana »

nie ma innej opcji niż sprzęty medyczne? ;/ a moczenie, szorowanie, kremy itp.
Klaudina

Post autor: Klaudina »

myszencja pisze:Mysle, że po prostu trzeba smarować czesto kremami i tyle...
Samo to czasem nie pomaga, wszystko zależy, jak duży jest problem zrogowaceń skóry. U mnie zimą skóra na piętach jest gruba i sucha, bez tarki się nie obejdzie. Swoją drogą dobrze sprawdza się u mnie tarka cudo. W higieniczny sposób można usunąć zrogowaciały naskórek, a potem wysmarować stopy masłem shea i nałożyć bawełniane skarpety.
ODPOWIEDZ