Brutalny mężczyzna, a dziecko

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
aga8000
Jestem tu nowa :)

Brutalny mężczyzna, a dziecko

Post autor: aga8000 »

Witam,

Jestem w 2 miesiącu ciąży, mój mąż ostatnimi czasy stał się agresywny - na szczęście nie do mnie, nigdy nie wybuchł na mnie ani też nie powiedział o mnie złego słowa. Wręcz przeciwnie, coraz bardziej jest o mnie zazdrosny i troskliwy. Ostatnio jak byliśmy na zakupach i pewien pan potrącił mnie wózkiem to mój mąż złapał tego pana "za fraki" i mu nawrzucał. Nigdy wcześniej tak się nie zachowywał. Czy to ciąża może być tym powodem? Włączyły mu się jakieś geny samca czy jak?
Obrazek
Awatar użytkownika
Czarna
Gadatliwa Kobietka

Re: Brutalny mężczyzna, a dziecko

Post autor: Czarna »

Jego spytaj, znasz go lepiej :) Może być, że tak bardzo przejmuje się Twoim stanem, że dmucha na zimne. Ale to już on wie.
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
Awatar użytkownika
Astra
Super Gaduła

Post autor: Astra »

Wielu mezczyzn jest po prostu przewrazliwionych na punkcie swojego potomka.
Dlatego mysle, ze jest w dosc trudnym okresie swojego zycia , i byc moze dlatego reakcje jego sa takie ,,spontaniczne,,.
Faceci wierz, mi roznie reaguja na to by ochraniac swoja ciezarna zone.
Czasami robia to ze zwyklej troski o jej bezpieczenstwo , a czasami dlarego , ze wkurza ich chamskie zachowanie innych ludzi .
Skoro twierdzisz, ze wobec Ciebie maz jest troskliwy i opiekunczy , to szczerze mowiac skad przyszla Ci do glowy
taka watpliwosc i pytanie zwiazane z brutalnoscia?
Przeciez maz w sklepie nie zrobil czegos co mozna zaliczyc do brutalnego zachowania sie wobec innego czlowieka.
Co najwyzej zachowal sie po prostu chamsko wobec kogos kto Cie szturchnal niechcacy wozkiem.
Ja mysle, ze prawde dotyczaca charakteru i osobowosci swojego meza najlepiej ocenisz sama.
Z pewnoscia wiesz o wiele wiecej faktow. :pisze:
eDom
Miła Kobietka

Post autor: eDom »

Uważaj na takie zachowania. Na pewno przyświeca mu Twoja ochrona, jednak reaguj na takie postępowanie,a by potem się nie rozwijało.
ODPOWIEDZ