brak silnej woli :(
brak silnej woli :(
no i po diecie wlasnie zjadlam tabliczke gorzkiej czekolady
taka moja silna wola :(nie moge sie zebrac w sobie
pomozcie
-
KruczoCzarna
- Miła Kobietka
Re: brak silnej woli :(
A musiałaś zjeść całą? Ja bym gorzkiej nie zjadła tyle, mleczna to co innego
Jak już musisz, to zjedz te 2-3 kostki, ale każdą trzymaj na języku, aż się rozpuści - wtedy szybciej będziesz miała dość. poza tym to nie zaprzepaszcza całej diety, najwyżej przez chwilę waga będzie spadać wolniej. Nie narzuciłaś sobie zbyt dużego rygoru i teraz masz napady? Rób sobie jakieś dietetyczne słodkości, lepsze one, niż cała czekolada.
no wlasnie jeszcze jestem przed okresem i jeszcze bardziej sie chce jesc slodkosci:(
-
Cecylia Sztabowska
- Jestem tu nowa :)
Dobrze że to była gorzka nie nie żadna podróba mleczna. Gorzką czekoladę można jeść ale trochę przesadziłaś może nie w takiej ilości ale zawsze na plus że to gorzka. Ona jest wolniej przyswajalna i nie powoduje takiego wyrzutu insuliny i też nie od razu wejdzie Ci to w boki jak to się mówi 
Do 12 Kilogramów W Miesiąc --> foreverslim.pl
Hej dziewczyny ja tez nie mam silnej woli bardzo chcialabym zrzucic troszkie brzucha ale gdy zaczynam sie odchudzac trwa to gora tydzien potem miekkne, chce schudnac lecz nie potrafie. Ludzie mowia ze nie jestem gruba a ja wiem swoje ze brzucha.. eh pomozcie ja nawet nie umiem ustawic sobie diety takiej wmiare skutecznej
-
gohusia
u mnie tez jej brak ale od jutro zaciskam pas!! nie ma bata muszę schudnąć te 7kg..!
Warto jak najczęściej wyobrażać sobie rezultat, który chcemy osiągnąć. Ja tak robiłam - po prostu starałam się wyobrazić siebie o X kilogramów szczuplejszą - dla mnie było to mega motywujące 
Warto wiedzieć dlaczego nasze czasem barometry szaleją...
Moim zdanie to nie kwestia silnej woli. Wystarczy przestrzegać godzin w których jemy posiłki, ja jem wszystko, o stałych porach i nie mam problemu z nadwagą. Jak zjem śniadanie o godzinie 8.00 to następny posiłek jem o 12.30 następny o 17.00 i lekka kolacja o 20.00
gorzka czekolada to jest jakiś dramat, możesz odchudzać się nadal 
Hej! Gorzka czekolada ma dużo magnezu, więc nie jest to jakiś dramat. Ja jem raz na jakiś czas 3 tabliczki do kawy porannej, ale ostatnio ograniczam się do minimum, bo zaczęłam chodzić na basen i regularnie zażywam Detocell Slim Effect, ponieważ mam spore problemy z cellulitem, więc staram się wykluczyć słodycze z mojego menu i już widzę znaczne efekty. Od 3 tyg zrzuciłam 3 kg i moja skóra na udach znacznie się poprawiła. Silna wola z drobnymi wspomagaczami robią robotę!:)
Krótko mówiąc najpierw wypadłoby zacząć od treningu samej silnej woli (na hellozdrowie), a dopiero potem zacząć odchudzanie 
Ostatnio zmieniony ndz lis 17, 2013 12:17 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
To kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze.
Wiesz, silna wola jest niestety podstawą całej ludzkiej egzystencji. Bez niej nie osiągniemy efektu. Jasne, możesz zdać się na suplementy jednak są to jedynie zastąpienia. Prawdziwe odchudzanie to jednak łączenie wszystkiego w pary
potrzebujesz silnej mobilizacji 
-
apollo
Już pisałam - foreverslim skutecznie ogranicza głód, nawet bardzo skutecznie, wiem jak to wyglądało u mnie. Żebyście wiedziały ile ja pochłaniałam słodyczy dziennie. To była masakra... Na szczęście teraz już po wszystkim. Po słodycze sięgam może raz na miesiąc? Na pewno nie częściej.
W necie jest dużo porad, na prawdę nie jest tak ciężko się zmotywować.
Mnie też znowu dopadlo brak motywacji;/ Nie wiem o co chodzi, bo chce wyglądać ładnie ale lubię tez jeść i to dużo... Mam cellulit, którego coraz bardziej się wstydzę, ostatnio się załamałam bo wszedl mi na ramiona, no i zaczęłam trochę ćwiczyć, ale ciągle czuję się bezradna. A już tak szło dobrze...
-
apollo
Silnej woli ci nie damy. Musisz sama walczyć. Już pisałam, że straciłam całą nadwagę dopiero na foreverslim, to tabletki pozwoliły mi trwale tracić na wadze i zmieniać dietę. Więc jeśli nie potrafisz sama z siebie, to do pracy - wszystko da się zrobić!
Ja wytrzymuje 4 dni, nawet jeśli stosuje tylko jedzenie o stałych porach. niestety jak człowiek przywyknie do złych nawyków to ciężko to wyplenić.
Zresztą ja wszystkie diety jakie stosowałam zawsze była ta sama reakcja jojo więc bardzo się zniechęciłam do wszelakich diet. Ostatnia była dieta niełączenia białek z węglowodanami
Zresztą ja wszystkie diety jakie stosowałam zawsze była ta sama reakcja jojo więc bardzo się zniechęciłam do wszelakich diet. Ostatnia była dieta niełączenia białek z węglowodanami
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
apollo
Przeczytaj moje poprzednie posty, wprowadź sobie ten sam produkt co ja, jeśli to ci nie pomoże, to już chyba nic nie da rady. U mnie przy foreverslim apetyt jakby znikną - czułam się o niebo lepiej, no i wynika z tego, że kiepskie jedzenie to wyniszcza człowieka ;/
u mnie brak silnej woli to też spory problem... ale postanowiliśmy z mężem, że będziemy się razem pilnować, w sensie i diety i ćwiczeń i jakoś idzie 
http://www.sub-maj.com.pl/
-
apollo
Przedmówco - tracisz czas pisząc dla linków, bo i tak ma on przekierowanie (link w stopce)
Co do samozaparcia - bez tego nie da się w życiu czegokolwiek osiągnąć. Jak dla mnie samozaparcie to całkowita podstawa do osiągnięcia prawdziwego sukcesu
Co do samozaparcia - bez tego nie da się w życiu czegokolwiek osiągnąć. Jak dla mnie samozaparcie to całkowita podstawa do osiągnięcia prawdziwego sukcesu
- MariuszRyłko
- Jestem tu nowa :)
Silna wola jest najważniejsza, bo czasami też tak miałem, żeby sie odchudzac ale wolałem zjeśc pączka i zmieniło sie to, postanowiłem sobie ze słodycze raz w tygodniu !jak długo brać probolan 50
Ostatnio zmieniony pt sty 17, 2014 3:50 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
taka jedna
Ja już kilka razy przekonałam się, że jeśli chodzi o odchudzanie, to moja silna wola znika błyskawicznie. No to się wzięłam na sposoób i kupiłam sobie figurę no-apetite, żeby mnie do podżerania nie ciągnęło
No i chyba jest lepiej, bo np. przestałam już podjadać wieczorami. I w pracy też nie szukam okazji, żeby sobie jakieś paluszki kupić
Do tej pory zeszło mi 2 kg, ale też się ruszać więcej zaczęłam i na zumbę chodzę.
-
Mariolkaboz
- Fajna Kobietka
Wyrobienie sobie nawyku silnej woli, podobnie jak nawyku zdrowego żywienia nie należy do prostych.
U mnie nie brak silnej woli tylko lenistwo.Teraz próbuję Foreverslimu.Zmieniłam już co nie co.Może tym razem się uda.