Witam
Mój problem polega na tym ze od mniej więcej 2 miesięcy ćwiczę i jem mniej aby schudnąć.Powinnam na dniach dostać okres, ale do tej pory go nie dostałam.Czy trudno będzie mi go,,odzyskać'' ? I czy powinnam przestać się odchudzać? Dodam że miesiąc temu miałam normalnie okres.Proszę o odpowiedzi , bardzo mnie to martwi.
brak okresu
Re: brak okresu
Organizm reaguje na zmiany. To nic niepokojącego, że okres może zmienić swoją regularność przy intensywnym wysiłku. Nie powinnaś się martwić!
-
AnaStazJa
Po jakimś czasie wszystko powinno wrócić do normy. Też tak miałam kiedy zaczęłam więcej ćwiczyć i uprawiać jogę. Także głowa do góry, bo nie masz się czym martwić 
A jeśli nasze słowa otuchy Ci nie pomagają to zawsze możesz wybrać się do ginekologa i jego zapytać o zdanie
A jeśli nasze słowa otuchy Ci nie pomagają to zawsze możesz wybrać się do ginekologa i jego zapytać o zdanie
-
Aleksandra Samoś
- Jestem tu nowa :)
To zależy jaką masz dietę. Nie powinno być komplikacji od diety ale zależy co jesz. Tak bez szczegółowych informacji nie poradzę Ci. Najlepiej jak byś się wybrała do lekarza na kontrolę i badania hormonalne to będziesz miała pewność.
Do 12 Kilogramów W Miesiąc --> foreverslim.pl