brak okresu

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
ina
Jestem tu nowa :)

brak okresu

Post autor: ina »

Witam
Mój problem polega na tym ze od mniej więcej 2 miesięcy ćwiczę i jem mniej aby schudnąć.Powinnam na dniach dostać okres, ale do tej pory go nie dostałam.Czy trudno będzie mi go,,odzyskać'' ? I czy powinnam przestać się odchudzać? Dodam że miesiąc temu miałam normalnie okres.Proszę o odpowiedzi , bardzo mnie to martwi.
Awatar użytkownika
Żela
Miła Kobietka

Re: brak okresu

Post autor: Żela »

Organizm reaguje na zmiany. To nic niepokojącego, że okres może zmienić swoją regularność przy intensywnym wysiłku. Nie powinnaś się martwić!
AnaStazJa

Post autor: AnaStazJa »

Po jakimś czasie wszystko powinno wrócić do normy. Też tak miałam kiedy zaczęłam więcej ćwiczyć i uprawiać jogę. Także głowa do góry, bo nie masz się czym martwić ;)
A jeśli nasze słowa otuchy Ci nie pomagają to zawsze możesz wybrać się do ginekologa i jego zapytać o zdanie :)
Aleksandra Samoś
Jestem tu nowa :)

Post autor: Aleksandra Samoś »

To zależy jaką masz dietę. Nie powinno być komplikacji od diety ale zależy co jesz. Tak bez szczegółowych informacji nie poradzę Ci. Najlepiej jak byś się wybrała do lekarza na kontrolę i badania hormonalne to będziesz miała pewność.
Do 12 Kilogramów W Miesiąc --> foreverslim.pl
ODPOWIEDZ