Botox?
-
Gujanka
Re: Botox?
Ja robiłam zabieg w profesjonalnym gabinecie dr Kulczyckiej we Wrocławiu. Z efektów jestem bardzo zadowolona, dlatego jak najbardziej, jeżeli ktoś czuję taką potrzebę to polecam tego typu zabiegi
ale tylko u profesjonalisty!
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Poniekąd tak,natomiast z drugiej strony na pewno jest to również ingerencja zewnętrzna w naszą skórę,czego chciałbym uniknąć. Można pokusić się na początek o dobrej jakości kosmetyki z dodatkiem naturalnego kolagenu,to zawsze pomaga na zmarszczki,plus maseczki aby je zredukować.
Ja postawiłam na makijaż permanentny na ustach i wyglądają dużo ładniej. Botoksu bym się trochę obawiała jednak
mezoterapia
-
eewelina90
- Jestem tu nowa :)
Botox jest w miarę bezpieczny, pod warunkiem, że jest podawany umiejętnie, w niewielkich ilościach i tylko w wyznaczonych partiach twarzy. Ja jednak nie mam zamiaru wstrzykiwać sobie trucizny w twarz. Lepiej dbać o skórę już od młodości, zamiast na starość wstrzykiwać sobie botoks.
new-life.com.pl – depilacja laserowa i kosmetyka estetyczna
narazie nie potrzebuję ale w przyszłości nie zaprzeczam, że skorzystam 
Odziez z Anglii, Wloch i Francji
http://www.zeltros.co.uk
http://www.zeltros.co.uk
-
ladyblues
Dla niektórych może być za późno na dbanie od młodości o skórę
Poza tym niekoniecznie trzeba sięgać po botoks, można dobrać lżejsze metody. Ja znalazłam lekarza na tej stronie: SPAM Tam są lekarze z różnych klinik, ale uznani przez środowisko i certyfikowani, a więc bezpieczni. Znalazłam sobie tam lekarza i ustaliliśmy, że zrobi mi co innego niż na początku chciałam, bo mi wytłumaczył, że truszq przesadzam może 
Ostatnio zmieniony pt cze 26, 2015 11:08 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
O to aby zadbać o swoją cerę nigdy nie jest za późno,szczególnie jeżeli użyjesz dobrych i skutecznych kosmetyków z dodatkiem naturalnego kolagenu,tutaj stosowanie botoxu kompletnie mija się z celem,zamiast pomóc możemy sobie tylko zaszkodzić.
botoks - ok, ale tylko w sprawdzonym i zaufanym gabinecie/klinice jak np. WellDerm we Wrocławiu. Przy botoksie naprawdę trzeba uważać z ilością, jakością preparatu oraz miejscami ostrzykiwania. Dobrze jest po prostu wybrać miejsce i człowieka gdzie te wszystkie standardy będą spełnione.
a ja zastosowałam wypełniacz Restylane i jestem bardzo zadowolona z efektu - skóra jest ładnie rozświetlona, odmłodzona i bardzo w sumie tak promienista...i jestem zadowolona z efektu
botoks to dobre rozwiązanie, ale ważne żeby zabieg wykonywał lekarz. Zgłoś się np do dr Maj w klinice Demeter w Warszawie. Ona już wie co, gdzie i ile wstrzyknąc by efekt był wow 
no ja wlasnie zrezygnowałam z botoxu na rzecz wlasnie Restylane Skinbooster - fajny, naturalny wypełniacz i daje niezły efekt. A do ego skóra na buzi jest ładnie wygładzona i rozświetlona!
-
helenka121
Ja polecam Prime Medic z Krakowa! Super miejsce i osoby zwłaszcza doktor Wolfinger - pełen profesjonalizm.
zależy
myślę, że gdybym miała na to pieniądze i serio jakiś widoczny problem to bym zrobiła 
Zabiegi z użyciem botoksu są wciąż popularne, chociaż ja przerzuciłam się na kwas hialuronowy i z jego udziałem redukuje zmarszczki w krakowskiej klinice vesuna. Wydaje mi się, że to już indywidualna kwestia na co się zdecydujesz, bo botoks przynosi efekty 
Ja bym chyba jednak wolala wstrzykniecie kwasu hialuronowego
-
karolinamilion
Ja byłam na botoxie i na powiększaniu ust w klinice DERMA-MED w Krakowie. Jeżeli szukacie drogie panie sprawdzonego miejsca na zabiegi twarzy i jesteście z Krakowa albo okolic to warto odwiedzić DERMA-Med- pełen profesjonalizm i bardzo dobre ceny za zabiegi.
Zrobiłam sobie 10 mieś temu na czoło, bo miałam bardzo głęboką lwią zmarszczkę i trochę poprzecznych. Najważniejsze, to wiedzieć w czyje ręce się oddajemy, więc najlepiej popytać znajomych. Ja miałam bardzo delikatny botox i jestem mega zadowolona. Już co prawda trochę odpuścił, więc po wakacjach na pewno zrobię 2 raz:)
A czemu nie. Ja zmarszczki wypełniałam juz kilka razy. Jeżdzę do łódzkiej kliniki Demred. Dr Dorota Żukowska jest jak dla mnie najlepsza, ona mi zmarszczki właśnie wypełniała
Ja korzystałam z botoksu w Krakowie. Miałam wstrzykiwany botoks w "kurze łapki". Jestem bardzo zadowolona i wyglądam kilka lat młodziej
Polecam za pełen profesjonalizm DERMA MED 
ja jestem jak najbardziej "za" botoksem. Generalnie uważam, że medycyna estetyczna to błogosławieństwo
ale oczywiście z umiarem i jeśli zabiegi są wykonywane pod okien lekarza. Sama chodzę do doktor Sparażyńskiej do Studia Elix i jak najbardziej mogę polecić.