Boląca pochwa

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Boląca pochwa

Post autor: Aniaaaaa »

Po wczorajszym wieczornym seksie z mężem dziś odczuwam ból w pochwie i nie mam pojęcia co może być przyczyną tego zjawiska bo pierwszy raz mnie coś takiego spotyka . Dziś rano podczas seksu zauważyłam że ból się nasila gdy mąż będąc we mnie wykonuje mocniejsze ruchy penisem. Nie mam suchej pochwy , zawsze jest nawilżona. Mąż przekonuje mnie że zbyt mocno się wczoraj kochaliśmy i to dla tego jednak mi się wydaje że to nie jest przyczyną bólu . Sama nie wiem już co mam myśleć :(
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Re: Boląca pochwa

Post autor: redorange666 »

Mąż może mieć rację... daj jej odpocząć dwa trzy dni i wszystko powinno wrócić do normy.
lekarze nazywają takie uszkodzenia syndromem młodego żonkosia :D
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Kolego redorange666 byłam dziś u lekarza i jak się okazało mam infekcje pochwy . Na czas leczenia niestety zalecane jest aby odstawić seks na bok. Czyli tak jak myslałam że to nie jest wina zbyt intensywnego seksu z mężem :)
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

Aniu nie przejmuj sie tez mialam infekcje, dosyc uciazliwe ale przechodzi:) Mnie to trzymalo ponad tydzien.
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

vaniliiia pisze:Aniu nie przejmuj sie tez mialam infekcje, dosyc uciazliwe ale przechodzi:) Mnie to trzymalo ponad tydzien.

Vanilko nie przejmuje się tym w zasadzie bo wiadomo że przejdzie :) ale denerwujące to jest strasznie kurcze .
Awatar użytkownika
Paolcia
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Paolcia »

Denerwujące jest również to jak ktoś ci mówi że masz seksu nie uprawiać,zwariować idzie :P
MłodaŻona20
Miła Kobietka

Post autor: MłodaŻona20 »

Ooo.... ja mam takie bóle prawie cały czas i byłam zaraz jak się zaczynały bóle u ginekologa ale przypisała tylko na upławy globulki i tyle.
Ale teraz mam sam ból ale nie pochwy tylko macicy (między macicą i pochwą) mimo że brałam niedawno globulki. A przed stosunkiem to zawsze się podmywamy i on i ja więc to chyba nie jest infekcja prawda?? :?
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

To nie jest infekcja kochana tylko że mi się wydaje że, to jest po prostu tak że mąż ma taki czynnik pierwszy czyli co mam na myśli jego członek tak wpływa na twoja pochwę i dla tego tak się dzieję :) Twoja pochwa może być nie przyzwyczajona do jego penisa i dla tego tak się dzieję :) Często się kochacie ?
ODPOWIEDZ