Ból pleców

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
dominika10
Extra Kobietka

Ból pleców

Post autor: dominika10 »

Hej, szukam kogoś kto pomoże mi z moim bólem pleców. Byłam już u wielu lekarzy, ale żaden mi nie pomógł. Koleżanka z pracy opowiadała mi o Pomorskim Rehabilitancie Marcinie Rosadzińskim. Podobno ma innowacyjną metodę leczenia, którą sam opracował i widzę, że ludziom naprawdę to pomaga. Co myślicie?
Xenalia
Miła Kobietka

Re: Ból pleców

Post autor: Xenalia »

Wiesz nie wiem skąd jesteś ale w Toruniu w przychodni Nasz Lekarz maja doskonałych specjalistów lekarzy i rehabilitantów, moja mama tam leczy swój problem z kręgosłupem i jest bardzo zadowolona z efektów leczenia.
paatka23
Fajna Kobietka

Post autor: paatka23 »

Pan Marcin uratował mojemu ojcu zdrowie. Po tym jak wiele lat szukaliśmy metod, które będą skuteczne i pozwolą mu uniknąć ryzykownej operacji, w końcu trafiliśmy właśnie do Pomorskiego Rehabilitanta Marcina Rosadzińskiego. Wizyty przebiegały sprawnie, w profesjonalnej atmosferze i co najważniejsze przyniosły skutki.
Jinka
Fajna Kobietka

Post autor: Jinka »

Byłam już dwukrotnie w Warszawie w centrum diagnostycznym https://radiomedica.pl/ na rezonansie kręgosłupa, badanie bardzo dokładne a wynik miałam bardzo szybko. Jak ktoś szybko potrzebuje badania to zdecydowanie polecam to miejsce.
ODPOWIEDZ