Blog , potrzebna pomoc Dam.

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
WujekRada
Jestem tu nowa :)

Blog , potrzebna pomoc Dam.

Post autor: WujekRada »

Witam Drogie Panie :) :kwiatek
Z oczywistych względów nieswojo czuje się na kobiecym forum więc proszę wybaczyć mi ewentualne uchybienia .

Z miejsca zacznę pisać co mnie tu przywiodło. W związku z częstym, karygodnym wręcz zachowaniem mężczyzn wobec kobiet zacząłem pisać bloga http://zszacunkiemdokobiet.blogspot.com/ , od razu zastrzegam ze blog pisany jest w atmosferze wynoszenia kobiet ponad wszystko, taki już jestem :D . I tu mam pytania do kobiet :)

Co was najczęściej wkurza w mężczyznach? Często rozmawiam z kobietami ale wiadomo, co kobieta to trochę inny punkt widzenia.
Czy podoba wam się ew. idea tworzenia takiego bloga, ew. wskazówek dla mężczyzn jak powinni postępować w Waszym towarzystwie?
Z miejsca mowie ze niestety Blogger nie oferuje dość rozbudowanego narzędzia formatowania tekstu więc żadne interlinie oraz akapity nie występują w notce/notkach :)

Następne tematy będą raczej o zachowaniu się wobec swojej kobiety, tzn. poświęcaniu jej czasu.

Pozdrawiam i proszę Panie o pomoc :)
zabcia

Re: Blog , potrzebna pomoc Dam.

Post autor: zabcia »

Witam :) Taki blog to świetny pomysł, ale również wielkie wyzwanie. Każda kobieta jest inna i ciężko ustalić zasady, które dotyczą wszystkich. Szacunek za próbę :knitting Co nas wkurza w mężczyznach? Myślę, że fakt, iż są niechlujni, ale o tym zazwyczaj przekonujemy się kiedy poznamy ich bliżej. Ciężko jest określić jedną konkretną cechę, co o tym myślicie kobiety?

PS: uwielbiamy dostawać prezenty, najlepiej drobiazgi, czy kwiaty, lecz mężczyźni tak często o tym zapominają :kwiatek
WujekRada

Dzięki! :D A tam zapominają, ja wręcz uwielbiam robićccoś co sprawiakobiecie rradość, chociaż na chwilę widzę uśmiech na jej twarzy :) Tylko jej szczęścia oczekuję w zamian.

Następny wpis będzie chyba o zachowaniu się przy damach, jeden w towarzystwie a następny na osobnosci :)
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Witam cię w gronie nielicznych facetów na tym forum. Wiem że ludzie to nie maszyny i mają prawo popełniać błędy, ja sam również je popełniam, ale jak chesz żeby twój blog był traktowany poważnie to lepiej popraw na nim błąd ortograficzny, który rzuca się w oczy już na samym początku czytania tytułu.
Adrian
:P
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Moim zdaniem to dobry pomysł :)
Życzę Ci powodzenia w pisaniu bloga :)
Ostatnio zmieniony sob sty 05, 2013 12:13 pm przez oOosylwiaoOo, łącznie zmieniany 1 raz.
WujekRada

http://zszacunkiemdokobiet.blogspot.com/

Poszło o prezentach :D
WujekRada

Panie, macie może jakiś pomysł?
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Armigor »

A na co pomysł?
zabcia

Post autor: zabcia »

WujekRada pisze:http://zszacunkiemdokobiet.blogspot.com/

Poszło o prezentach :D
O, bardzo sie ciesze! :) narazie nie mam zadnych pomyslow, ale jak tylko facet mnie czyms wkurzy to napisze ;D
mary_pink1664
Miła Kobietka

Post autor: mary_pink1664 »

chyba powinno być z szanunkiem DLA kobiet a nie DO kobiet... chyba tak mi sie wydaje... :woman: :fallinlove
ODPOWIEDZ