Biżuteria dla mężczyzn...
Re: Biżuteria dla mężczyzn...
Mój facet uwielbia nieśmiertelniki, na ładnym łańcuszku naprawdę potrafią dodać uroku 
Nieśmiertelniki wyglądają super, chyba muszę kupić swojemu 
jak dla mnie biżuteria dla mężczyzny to odjechany zegarek i wystarczy
Jakoś niespecjalnie wyobrażam sobie mężczyzny z biżuterią, nie licząc obrączki na palcu
Nieśmiertelnik może być, choć to bardziej zależy od gustu. Jeżeli chodzi o inne, no cóż, nie, nie podoba mi się i jak widzę faceta z kolczykiem albo naszyjnikiem, to mnie odrzuca, zupełnie jakby robił wszystko na pokaz.
Jestem tego samego zdania, obrączka i zegarek ok, ale bransoletki, kolczyki to już dla mnie za dużoSilesiana pisze:Jakoś niespecjalnie wyobrażam sobie mężczyzny z biżuterią, nie licząc obrączki na palcuNieśmiertelnik może być, choć to bardziej zależy od gustu. Jeżeli chodzi o inne, no cóż, nie, nie podoba mi się i jak widzę faceta z kolczykiem albo naszyjnikiem, to mnie odrzuca, zupełnie jakby robił wszystko na pokaz.
Bransoletki We Positive oraz skórzana bransoletka marki Boccadamo. No i oczywiście zegarek! 
obrączka to najpiękniejszy element biżuterii
w zupełności wystarczy... choć nie mówię... coś dodatkowo może być 
chirurgia intymna - intymnie bez problemów 
jak dla mnie obrączka i zegarek to jest to
-
bokserka23
- Jestem tu nowa :)
Mój nie nosi biżuterii, no może oprócz zegarka. Za to bardzo lubi kupować nowe ubrania, koszulki, spodnie, spodenki itp. Kupuje ich nawet więcej niż ja, ale cieszę się, bo przynajmniej zawsze dobrze wygląda.
Turbokolor
Jakiś sygnet i zegarek. Nie wyobrażam sobie by miał nosić coś więcej 
-
chewleciara
- Fajna Kobietka
oczywiście, że nieśmiertelnik nie pasuje np. do garnituru, ale jest fajnym dodatkiem i przede wszystkim typowo męskim.Silesiana pisze:Jakoś niespecjalnie wyobrażam sobie mężczyzny z biżuterią, nie licząc obrączki na palcuNieśmiertelnik może być, choć to bardziej zależy od gustu. Jeżeli chodzi o inne, no cóż, nie, nie podoba mi się i jak widzę faceta z kolczykiem albo naszyjnikiem, to mnie odrzuca, zupełnie jakby robił wszystko na pokaz.
heh, a jakbyś widziała to: leatherman tread, czyli multitool (taki scyzoryk) noszony jak bransoleta?Brzosenik pisze:Jakiś sygnet i zegarek. Nie wyobrażam sobie by miał nosić coś więcej
Mi się również bardzo podobają zegarki eleganckie na pasku. Bardzo eleganckie robi Zeppelin. Mój tato ma takiego właśnie i bardzo sobie chwali, bo jest bardzo wytrzymały, elegancki i nie zawodzi go od długiego czasu.chewleciara pisze: oczywiście, że nieśmiertelnik nie pasuje np. do garnituru, ale jest fajnym dodatkiem i przede wszystkim typowo męskim.
Mojemu facetowi kupiłam takiego treada od leathermana i mega do wygląda, nawet do gajeruBrzosenik pisze: heh, a jakbyś widziała to: leatherman tread, czyli multitool (taki scyzoryk) noszony jak bransoleta?
z biżuterii dla facetów to tylko i wyłącznie zegarki i ewentualnie nieśmiertelniki. A co to jest ten tread?
To jest taka bransoleta w której jest "ukryte" prawie 30 narzędzi do majsterkowania czy wykonywania drobnych napraw. Wygląda to bardzo ładnie i w dodatku można też połączyć to z zegarkiem. Jak będziesz zainteresowana to zobacz na LINK bo ja tam kupiłam na przykład.samantha pisze:z biżuterii dla facetów to tylko i wyłącznie zegarki i ewentualnie nieśmiertelniki. A co to jest ten tread?
NIE ŁADNIE TAK Z LINKAMI WYSKAKIWAC
hmm a to nie lepiej po prostu kupić jakiegoś toola do majsterkowania i konkretny zwyczajny zegarek ?Mileya pisze:To jest taka bransoleta w której jest "ukryte" prawie 30 narzędzi do majsterkowania czy wykonywania drobnych napraw. Wygląda to bardzo ładnie i w dodatku można też połączyć to z zegarkiem. Jak będziesz zainteresowana to zobacz na LINK bo ja tam kupiłam na przykład.samantha pisze:z biżuterii dla facetów to tylko i wyłącznie zegarki i ewentualnie nieśmiertelniki. A co to jest ten tread?
NIE ŁADNIE TAK Z LINKAMI WYSKAKIWAC
Co kto lubi. Cenowo wyjdzie Ci podobnie. Tread jest suuuper dodatkiem i bardzo niepowtarzalnym. Multitoole trzeba nosić w kieszeni i zajmują sporo miejsca.Hannah pisze: hmm a to nie lepiej po prostu kupić jakiegoś toola do majsterkowania i konkretny zwyczajny zegarek ?
- redorange666
- Samiec
Tylko bransoletka i sportowy zegarek...to na rękach.
Żadnych innych udziwnień.
-
duszawilka
- Jestem tu nowa :)
z tym zegarkiem to nie jest głupi pomysł bo można przecież kupić takie przejściówki do montowania treada.Hannah pisze: hmm a to nie lepiej po prostu kupić jakiegoś toola do majsterkowania i konkretny zwyczajny zegarek ?
A czy takie coś jest wygodne w używaniu?Mileya pisze:Co kto lubi. Cenowo wyjdzie Ci podobnie. Tread jest suuuper dodatkiem i bardzo niepowtarzalnym. Multitoole trzeba nosić w kieszeni i zajmują sporo miejsca.Hannah pisze: hmm a to nie lepiej po prostu kupić jakiegoś toola do majsterkowania i konkretny zwyczajny zegarek ?
Klasyczne zegarki też są bardzo fajneredorange666 pisze:Tylko bransoletka i sportowy zegarek...to na rękach.
szczerze mówiąc to jeszcze u nikogo nie widziałam takiego rozwiązania, ale bardzo oryginalny pomysłduszawilka pisze:z tym zegarkiem to nie jest głupi pomysł bo można przecież kupić takie przejściówki do montowania treada.
mój chłopak się ze swoim wręcz nie rozstaje, chyba powinnam być zazdrosna hihiduszawilka pisze:A czy takie coś jest wygodne w używaniu?
zeppelin ma bardzo fajne zegarkiduszawilka pisze:Klasyczne zegarki też są bardzo fajne
- redorange666
- Samiec
Zeppelin to absolutnie nie mój styl.
Ja choruję na pewien model Aviatora MiG 35 się to to nazywa.
Ja choruję na pewien model Aviatora MiG 35 się to to nazywa.
Jakiś ładny zegarek, łańcuszek bez wisiorka żadnego, ewentualnie tak jak ktoś pisał wyżej nieśmiertelniki. No i oczywiście obrączka która dodaje uroku 
plecaki coolpack
-
sosimply.pl
- Miła Kobietka
Mi się wydaję, że zdecydowanie podstaw na zegarek. Jedna z bardziej przydatnych oraz eleganckich rzeczy. Dodatkowo jest tyle zegarków, iż każdy można dopasowac do innej stylizacji.
Najbardziej popularne są chyba zegarki Casio tu masz pełny wybór LINK Bez trudu można znaleźć takie za 150 złotych jak i taki za 1500 zł. A to jest marka wszystkim znana i renomowana.
- redorange666
- Samiec
Casio nie jest renomowany. To klasa totalnie budżetowa.
-
sosimply.pl
- Miła Kobietka
Ale mimo wszystko jednak jedne z bardziej popularniejszych zegarków w Polsce na dzień dzisiejszy