Puchowa spódnica na zimę?

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
Ulunia
Jestem tu nowa :)

Puchowa spódnica na zimę?

Post autor: Ulunia »

Cześć dziewczyny! Ostatnio wpadła mi w oczy owa puchowa spódnica http://www.skhoop.pl/Short-Down-Skirt. Co myślicie? :D Widziałyście już kogoś w takim cudzie?
bettti86
Extra Kobietka

Re: Puchowa spódnica na zimę?

Post autor: bettti86 »

pierwszy raz coś takiego widzę, osobiście nie zdecydowałabym sie, bo to zupełnie nie mój styl, ale jesli masz ochotę to czemu nie, każdy przeciez ma prawo wyrażać siebie poprzez styl i jesli Tobie to pasuje to powinnaś sobie kupić
Awatar użytkownika
alianka
Miła Kobietka

Post autor: alianka »

Dokładnie jeśli Ci pasuję - kup sobie ale ja osobiście bym się nie zdecydowała . :woman: Tęsknie za latem, zero takich problemów ;)
Awatar użytkownika
anastasja
Miła Kobietka

Post autor: anastasja »

Też nie w moim stylu, ale przynajmniej ma ładny kolor ;) Z tym, że jeśli Tobie odpowiada, to czemu nie :)
Anamarii
Miła Kobietka

Post autor: Anamarii »

raczej nie za bardzo
Babeczkowa_ewa
Fajna Kobietka

Post autor: Babeczkowa_ewa »

Haha, to musi być praktyczne rozwiązanie, jeśli zamiast długiego płaszcza założy się krótszą kurtkę, w takiej kiecce musi być ciepło w tyłek w autobusie ;-) Ale tak do normalnego chodzenia, to raczej zabawnie to wygląda, osobiście bym się nie zdecydowała :)
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Też pierwszy raz coś takiego widzę. Nie w moim stylu i nie kupiłabym. Wolę ciepłe płaszcze.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
dolce_doll

Post autor: dolce_doll »

kompletnie mi sie nie podoba
Sklep-Jubilerski
Miła Kobietka

Post autor: Sklep-Jubilerski »

To rzecz jasna kwestia gustu,jednak mimo wszystko nie uważam,aby taka spódnica sprawdziła się na całą zimę. Jeżeli mamy duże mrozy,to lepiej założyć spodnie,niż bawić się ze spódnicą Mi osobiście nie bardzo się podoba.
Bizuteria-Magia

Post autor: Bizuteria-Magia »

Fajna spódnica,ciekawe połączenie ale zakładałabym tylko na specjalne okazje kiedy jest zimno,tak do chodzenia na co dzień faktycznie lepsze będą spodnie.
ODPOWIEDZ