Puchowa spódnica na zimę?
Puchowa spódnica na zimę?
Cześć dziewczyny! Ostatnio wpadła mi w oczy owa puchowa spódnica http://www.skhoop.pl/Short-Down-Skirt. Co myślicie?
Widziałyście już kogoś w takim cudzie?
Re: Puchowa spódnica na zimę?
pierwszy raz coś takiego widzę, osobiście nie zdecydowałabym sie, bo to zupełnie nie mój styl, ale jesli masz ochotę to czemu nie, każdy przeciez ma prawo wyrażać siebie poprzez styl i jesli Tobie to pasuje to powinnaś sobie kupić
Dokładnie jeśli Ci pasuję - kup sobie ale ja osobiście bym się nie zdecydowała .
Tęsknie za latem, zero takich problemów 
Też nie w moim stylu, ale przynajmniej ma ładny kolor
Z tym, że jeśli Tobie odpowiada, to czemu nie 
raczej nie za bardzo
-
Babeczkowa_ewa
- Fajna Kobietka
Haha, to musi być praktyczne rozwiązanie, jeśli zamiast długiego płaszcza założy się krótszą kurtkę, w takiej kiecce musi być ciepło w tyłek w autobusie
Ale tak do normalnego chodzenia, to raczej zabawnie to wygląda, osobiście bym się nie zdecydowała 
Też pierwszy raz coś takiego widzę. Nie w moim stylu i nie kupiłabym. Wolę ciepłe płaszcze.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
dolce_doll
- Jestem tu nowa :)
kompletnie mi sie nie podoba
-
Sklep-Jubilerski
- Miła Kobietka
To rzecz jasna kwestia gustu,jednak mimo wszystko nie uważam,aby taka spódnica sprawdziła się na całą zimę. Jeżeli mamy duże mrozy,to lepiej założyć spodnie,niż bawić się ze spódnicą Mi osobiście nie bardzo się podoba.
-
Bizuteria-Magia
- Jestem tu nowa :)
Fajna spódnica,ciekawe połączenie ale zakładałabym tylko na specjalne okazje kiedy jest zimno,tak do chodzenia na co dzień faktycznie lepsze będą spodnie.