Biuro w domu

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
mrw111

Biuro w domu

Post autor: mrw111 »

Wiele osób chciałoby mieć teraz biuro w domu i pracując właśnie w domu. Jak już urządzać to porządnie. Co powiecie na fotele biurowe dopasowane do naszego kręgosłupa ?
Ostatnio zmieniony pt cze 21, 2013 9:15 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
pomcia

Re: Biuro w domu

Post autor: pomcia »

Dobre siedzisko to podstawa zdrowego kręgosłupa.
Sharlot

Post autor: Sharlot »

mi sie bardzo podoba cos w tym stylu:
Obrazek

jasne meble, ktore jeszcze bardzie rozswietlaja gabinet.
Ostatnio zmieniony pn lis 11, 2013 7:39 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę używać opcji img lub załącznika.
PychaxD
Miła Kobietka

Post autor: PychaxD »

No nordic to dobre określenie bo jst faktycznie bardzo jasne wnętrze. Pasuje idealnie do małych pomieszczeń które trzeba optycznie chociaż powiększyć i rozświetlić.
ale tak swoją drogą to ja bardziej skłaniam się do wersji Imperio bo ma taki cieplejszy odcień tych mebli:) ale to takie moje osobiste poglądy ;p
IDK AM

Obrazek
apollo

Post autor: apollo »

Wolę dobry i wygodny fotel, który kupię za 2 stówki, nie więcej, a będzie wystarczający na kilkanaście kolejnych lat. No może trochę przesadzam - ale te 5-10 lat na pewno posłuży.
Misiek

Post autor: Misiek »

Daj przykład przynajmniej jednego fotela, który kupisz za dwie stówki - wskaż go proszę?
Uwierz mi, że solidne fotele trochę kosztują...
mart
Jestem tu nowa :)

Post autor: mart »

mając biuro w domu można odliczać koszty od zakupów np kawy ;)
apollo

Np. takie jak niżej:

Obrazek

Czy potrzebujesz lepszego fotela?

Źródło zdjęcia: SPAM
Ostatnio zmieniony śr lip 03, 2013 6:16 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
kanto

Post autor: kanto »

Ja poproszę:)
Buty damskie kocham najbardziej!
apollo

Litości - przecież wstawianie zdjęć bez podania źródła to przestępstwo. Tak trudno było zostawić przynajmniej nazwę? Kurde, dziwni jesteście. Moderujecie treść normalnego wpisu, a to dodane pod moim postem, napisane przez automat, zostawiacie. Genialne.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Jest odgórnie ustalone, że reklama w stopce może być...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
apollo

Ja piszę o czymś zupełnie innym i ty o czymś innym. Po prostu nie można wrzucać zdjęć bez wskazywania źródła, tyle. Ale róbcie jak uważacie, to wasze forum.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

I dlatego lepiej spamować forum linkami....
zdjęcie różnie dobrze może być znalezione na google i tyle...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
vidis
Miła Kobietka

Post autor: vidis »

Ale suma sumarum krzesło fajne. Za ile ono?
Awatar użytkownika
Tania19
Miła Kobietka

Post autor: Tania19 »

Widziałam takie podobne w jakimś markecie to kosztowało około 400 zł, tylko że było skórzane.
Sharlot

dobry fotel nie jest tani... niestety
Obrazek
Ten mi sie podoba, musi byc mega wygodny, ja to wlasnie myslalam predzej o czyms takim.
Ostatnio zmieniony pn lis 11, 2013 7:40 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Brak opcji img lub załącznika.
anianiesmigana

Post autor: anianiesmigana »

A na przykład taki spam? Rozumiem, że pewnie jest wygodny, ale żeby płacić 750zł? Czy to nie za dużo?
Ostatnio zmieniony pn lis 11, 2013 7:41 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Spam.
PychaxD
Miła Kobietka

no jeśli to jest biuro w domu, zakładamy że spędza się w tym fotelu kilka ładnych godzin, kto z nas nie chciałby takiego w pracy? A jak się pracuje w domu to już każdy sobie siedzi na czym chce, ja wolałabym zdecydowanie na takim, nawet jeżeli nie kosztuje mało:)
IDK AM

Obrazek
sialala

Post autor: sialala »

Sharlot pisze:dobry fotel nie jest tani... niestety
agatameble.pl/produkty/produkt/krzesla-i-fotele-biurowe/fotel-biurowy-cx0176h06a - ten mi sie podoba, musi byc mega wygodny, ja to wlasnie myslalam predzej o czyms takim.
Wygląda na mega wygodny. Pomyślę o nim, bo muszę sobie jakiś nowy sprawić, pracuję na zwykłym krześle odkąd poprzedni fotel się zepsuł i powoli zaczynam mieć dość.
Sharlot

Ah ciesze sie, ze Tobie rowniez sie spodobal. Moj szef sam zastanawia sie teraz nad nim:D
PychaxD
Miła Kobietka

zapodaj mu linka do katalogu z agaty, może akurat się napatrzy i się zdecyduje, a przy okazji wymieni w całej firmie;p
IDK AM

Obrazek
Asia44

Post autor: Asia44 »

Biuro w domu naprawdę ułatwia życie. Jeśli chodzi o krzesło to już miałam, nie pamiętam co to za firma bo było kupowane dość dawno, ale jest wytrzymałe. A jeśli chodzi o biurko to ostatnio sprawiłam sobie takie
Obrazek
Jest funkcjonalne, duże, ale nie zajmuje dużo miejsca :) Wszystkie moje dokumenty (a mam ich mnóstwo :)) są na odpowiednim miejscu :)
Ostatnio zmieniony czw paź 24, 2013 10:53 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: [img]link[/img]
MarianAna
Fajna Kobietka

Post autor: MarianAna »

Tak, najważniejsze to dobre podparcie naszego kręgosłupa, który będzie przez kilkanaście godzin, dzień w dzień obciążony. Właśnie dlatego warto zainwestować w coś porządnego.
Awatar użytkownika
Olenka14

Post autor: Olenka14 »

U nas i ja i mąż pracujemy w domu tak naprawdę, ja może na pół etatu, on na cały .Jednak większość czasu właśnie w gabinecie spędzamy, razem i się nie męczymy póki co (odpukać..) No ale zbaczam z tematu :) Urządziliśmy sobie profesjonalne biuro w domu. Tak żeby też czasami móc przyjąć klienta, coś mu zaprezentować, żeby jednak była profesjonalna atmosfera - wcześniej na takie spotkania wynajmowaliśmy salki konferencyjne. I jesteśmy bardzo zadowoleni z tego rozwiązania, to biuro jest świetną wizytówką. A zaufaliśmy architektom z arteam z Warszawy. Bardzo mi się podobało to co zrobili. Taki mały projekt, a nie odczuliśmy, że mają wazniejsze rzeczy do robienia, zawsze słuchali i szukali z nami rozwiązań. Podrzucam link dla zainteresowanych:SPAM
Ostatnio zmieniony śr lis 20, 2013 6:07 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: za link podziękujemy
Mój blog w tematyce mama i dziecko Wokół Dziecka :)
heyax

Post autor: heyax »

Ja właśnie pomału urządzam sobie biuro w domu. Najlepsze jest to, że mogę zrobić wszystko tak, jak chcę, nie muszę się przejmować zupełnie niczym. Póki co mam pokój i biurko, na razie wystarczy, ale muszę koniecznie wybrać meble.
Tak to już jest, że mój barometr czasami wariuje...
ODPOWIEDZ