Jak ogarnąć rustykalne eko w mieszkaniu? Inspiracje
- Anastazja099
- Fajna Kobietka
Jak ogarnąć rustykalne eko w mieszkaniu? Inspiracje
Cześć, dziewczyny! Ostatnio wpadł mi w oko rustykalny styl eko. Eko jest modne i fajne i w ogóle, więc czemu by tego trendu nie uwzględnić przy aranżacji mieszkania?
Macie jakieś pomysły? Będę wdzięczna za zdjęcia całych pomieszczeń i pojedyncze inspiracje - meble akcesoria. Buduję sobie właśnie bazę pod to, co chcę widzieć w swoim mieszkaniu po remoncie i ten styl mi zdecydowanie odpowiada 
Re: Jak ogarnąć rustykalne eko w mieszkaniu? Inspiracje
taki styl eko kojarzy mi sie z naturalnymi materialami. Sporo drewna, jakies produkty z recyclingu itp. Fajny pomysl swoja droga
Ja widziałabym tu mniej więcej coś takiego jak poniżej. Trochę drewna, trochę elementów typowo rustykalnych, tkane dywany i takie tam 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ten dywan jest świetny! Doskonały do modnych czarno-białych wnętrz i tych w stylu rustykalnym oczywiście też 
- Anastazja099
- Fajna Kobietka
A mnie się bardzo podobają te skrzynie. Tylko co tam trzymać? 
Zabawki dla dzieci, stare czasopisma, listy, pamiątki - jest tego trochę 
skąd to w ogóle? bardzo podoba mi się ta ozdoba z drewna? wiesz moze jak ona jest duża?
Akurat wszystko jest z sf meble, bo ostatnio pomagałam rodzicom zamówić stamtąd łóżko i się wkręciłam. Darmowe dostawy, promocje, baaaaardzo fajne, oryginalne produkty - wszystko to co lubię 
- Anastazja099
- Fajna Kobietka
Jak masz coś jeszcze to wrzucaj. Chętnie pooglądam i się zainspiruję bo cały czas poszukuję nowych pomysłów i będę wdzięczna za wszelkie propozycje 
No to do stylu rustykalnego dorzuciłabym jeszcze tego typu komody:
Poza tym lustro w strochę postarzonej ramie
I takie drewniane szafy jak z pokoju babci:
Komody i lustra z sfmeble, szafy z meblerustykalne 
Niestety to zupełnie nie moje klimaty - takie meble wyglądają bardzo ciężko i mało nowocześnie. Ale oczywiście co kto lubi 
https://dotwojegodomu.wordpress.com/
Takie meble na pewno możesz znaleźć na pchlim targu. Cena też będzie bardzo atrakcyjna 
Rogatka - kwiaciarnia Kraków
- Anastazja099
- Fajna Kobietka
Na pewno się w końcu na pchli targ wybiorę, ale nawet nie wiem gdzie w mojej okolicy się taki odbywa. Poza tym chciałam najpierw zebrać trochę inspiracji, żeby w ogóle wiedzieć czego szukać. Dzięki za pomysły w każdym razie. Całkiem fajnie się to wszystko prezentuje
Pchli targ to oczywiście bardzo fajny pomysł ale to wbrew pozorom wcale nie jest takie łatwe żeby znaleźć tam akurat takie meble, jakie nam pasują. Sfmeble może tanie nie jest ale mają tam od czasu do czasu jakąś preomocję więc można coś znaleźć taniej. Teraz akurat do 15 lipca są tam jakieś letnie wyprzedaże
Jeśli szukasz inspiracji to z pewnością mnóstwo znajdziesz na pintereście. Ja tak zawsze robię 
Kwiaty - Rogatka.pl
Warto pochodzić po targach staroci. Można tam znaleźć niesamowite inspiracje.
Inteligentny dom zestaw pozwoli Ci na przekształcenie twojego domu na ekologiczny i smart dom. Pomoże Ci w tym ta firma https://smartbudynek.pl/