Meblościanka to wiocha?
-
apollo
Meblościanka to wiocha?
Pogubiłam się
Znalazłam kilka zestawów efektownych meblościanek - moja koleżanka twierdzi, że wstyd takie meble kupować, przecież to PRL. Czy wy również takie meble kojarzycie jedynie z PRL-elem?
Re: Meblościanka to wiocha?
wg mnie, jeżeli tylko nam pasuje do wystroju, to czemu nie ...
tym bardziej, że np

taka meblościanka z prl mi się nie kojarzy
tym bardziej, że np

taka meblościanka z prl mi się nie kojarzy
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
apollo
No właśnie, mnie chodziło bardziej o coś takiego jak na zdjęciu. Problem tkwi w tym, że ludzie zapamiętali jak coś wyglądało 20 lat temu i dalej myślą o tym samym.

-
apollo
Będę wdzięczna za jakieś opinie na temat tego zestawu - mnie osobiście się bardzo podoba, ale tak naprawdę sama nie wiem...
mi się osobiście nie podobają te przerwy pomiędzy... bardziej już mi się widzi ten co ja wklejałam 
-
apollo
hehe... przerwy mają to do siebie, że można je usunąć, więc bardziej prosiłabym o oceny samego zestawu, niż przerw
Ten zestaw który pokazałaś, nie będzie nam pasował do całokształtu naszego wyposażenia 
to ogólnie wolała bym je zobaczyć na żywo..
jeżeli dobrze widzę, to pokryte jest materiałem śliskim i lustrzanym, więc widać wszystkie ślady....
ale ogólnie jest ok
ważne by Wam pasowało do wystroju
jeżeli dobrze widzę, to pokryte jest materiałem śliskim i lustrzanym, więc widać wszystkie ślady....
ale ogólnie jest ok
ważne by Wam pasowało do wystroju
-
apollo
Wielkie dzięki za opinię
Będę wdzięczna za wypowiedź od jeszcze kilku osób, chociaż jesteśmy bliscy decyzji. Stylowo jest super, ale racja - spróbuję znaleźć na mieście coś podobnego i ocenić czy nie będzie później problemów z eksploatacją.
Koleżanka kupowała w ikei właśnie meble z błyszczącą i śliską powierzchnią..
co prawda czerwone...
ale co chwila tylko chodziła i przecierała, bo każde palce były odbite...
co prawda czerwone...
ale co chwila tylko chodziła i przecierała, bo każde palce były odbite...
-
apollo
Kwestia tego w jaki sposób meble mają być wykorzystywane - u nas taki zestaw miałby leżeć i pachnieć bo od trzymania rzeczy z których korzystamy na co dzień, to jest szafa na całą ścianę
Więc takiej meblościanki nie traktowałabym jako zestawu pod składowanie ciuchów 
-
jkowalczyk2013
- Jestem tu nowa :)
Bardzo fajne i niedrogie meble znalazłam w sklepie internetowym SPAM. Co prawda akurat meblościanek tam nie ma , ale jest wiele innych, fajnych rzeczy do domu w całkiem dostępnych cenach:)
Ostatnio zmieniony pn wrz 23, 2013 9:03 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: dziękujemy za SPAM
Powód: dziękujemy za SPAM
http://www.ojczenasz.com/
Ja jestem za ,jak najbardziej. Lekkie,ładne,tanie i duży wybór 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
KruczoCzarna
- Miła Kobietka
Ja bym wolała mieć kilka mebli oddzielnie, średnio podobają mi się takie gotowe zestawy, ale oczywiście rzecz gustu 
ale jak oddzielnie ?? z innego zestawu ?? czy jak ??
ustawienie takich mebli to z reguły kwestia gustu i chwilowej zachcianki
ustawienie takich mebli to z reguły kwestia gustu i chwilowej zachcianki
Zależy jaka to meblościanka, jeśli jest naprawdę fajnie wyglądająca, to czemu nie? Można przecież dopasować do swojego pokoju jakiś mega wypasiony wystrój.
Nie podoba mi się ten zestaw nie ze względu na styl, tylko dlatego, że zajmuje bardzo dużą przestrzeń a ma stosunkowo małą pojemność. W związku z tym moim zdaniem będzie po prostu zagracał pomieszczenie. Odwołuję moją opinię jeśli będzie on stał w na tyle dużym pokoju (salonie?), że po wstawieniu pozostałych mebli zostanie minimum 25-30 m2 podłogi bez mebli.
Od dzieciństwa interesuje się modą, dlatego założyłam sklep http://portfelowo.pl, który oferuje portfele, teczki, torebki i galanterię skórzaną. Zapraszam, na pewno będziesz zadowolona z zakupów
Ja mam meblościankę i dzięki temu mam podział ba część biurową i część mieszkalną pokoju.
Teraz meblościanki przeżywają swój renesans
My mamy proste półki i pojemną szafę, 2 komody stoją osobno.
-
Kolaboracja
zależy czy przez meblościankę, ktoś rozumie stare regały na całą ścianę czy te nowoczesne meblościanki jak na przykład takie SPAM
Ostatnio zmieniony ndz lis 10, 2013 10:42 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: [img]link[/img]
Powód: [img]link[/img]