Bielizna termoaktywna

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
rudowlosa
Fajna Kobietka

Re: Bielizna termoaktywna

Post autor: rudowlosa »

decatlon to masowka, czesc sprzetu maja ok, czesc nie lepsza niz z lidla, jelsi szukamy czegos wielce specjalistycznego to w specjalistycznym sklepie
chewleciara
Fajna Kobietka

Post autor: chewleciara »

babyblue pisze:w decathlonie są super rzeczy ;) I nie takie drogie ;)
nie masz porównania- istnieje ogromny wybór jeszcze lepszych rzeczy.
rudowlosa pisze:doslownie, czuć różnice,
wg mnie, i latem i zimą
używasz tych samych latem i zimą?
piri_piri
Miła Kobietka

Post autor: piri_piri »

Ohoho, zima idzie, będzie trzeba legginsy kupić ;pp
Sieria
Fajna Kobietka

Post autor: Sieria »

nie tylko leginsy niestety :D
rudowlosa
Fajna Kobietka

chewleciara pisze: używasz tych samych latem i zimą?
oj nie, rozrozniam odziez letnia i zimowa
chewleciara
Fajna Kobietka

Post autor: chewleciara »

Sieria pisze:nie tylko leginsy niestety :D
nie zapomnijcie o maszynkach do golenia, zimą też się ich uzywa :p
i nie legginsy tylko bielizne termoaktywną. nie pożałujecie, poza tym niektóre modele jeszcze lepiej modelują sylwetkę niż pospolite legginsy.
rudowlosa pisze:
chewleciara pisze: używasz tych samych latem i zimą?
oj nie, rozrozniam odziez letnia i zimowa
to pewnie zakupy trochę trwały, nie jest tak łatwo wybrać- co nie?:)
Awatar użytkownika
Juliaa09
Jestem tu nowa :)

Post autor: Juliaa09 »

Fajne są soft shelle :)
ence

Post autor: ence »

rudowlosa pisze: oj nie, rozrozniam odziez letnia i zimowa
Tak są osobne zestawy na lato i na zimę. Chodzi o właściwości termiczne.
rudowlosa
Fajna Kobietka

chewleciara pisze: i nie legginsy tylko bielizne termoaktywną. nie pożałujecie, poza tym niektóre modele jeszcze lepiej modelują sylwetkę niż pospolite legginsy.
nie spotkalam sie jeszcze ze spodniami/legginsami termoaktywnymi modelujacymi pupe
ale moze to wlasnie pomysl na biznes :)
chewleciara pisze: to pewnie zakupy trochę trwały, nie jest tak łatwo wybrać- co nie?:)
nie powiem, skompletowanie caloci troche zajmuje, wiecej kosztuje niz czasu zabiera
Juliaa09 pisze:Fajne są soft shelle :)
fajne, ale ich zadaniem jest ochrona przed wiatrem z minimalna ochrona przed lekkim deszczem, i wlasciwosci oddychajace
Awatar użytkownika
bajadera

Post autor: bajadera »

Dziewczyny, świetne rzeczy oferuje lidl. Przed zimą zawsze mają w ofercie bieliznę termo w niskich cenach, a jakościowo nieźle te produkty się prezentują ;)
Sieria
Fajna Kobietka

ja słyszałam że jako bielizna ok ale odzież termoaktywna to niestety nic z tego
ence

rudowlosa pisze: nie spotkalam sie jeszcze ze spodniami/legginsami termoaktywnymi modelujacymi pupe
bardzo stara sprawa, nawet rajstopy możesz takie dostać :)
bajadera pisze:Dziewczyny, świetne rzeczy oferuje lidl. Przed zimą zawsze mają w ofercie bieliznę termo w niskich cenach, a jakościowo nieźle te produkty się prezentują ;)
Ja raczej wybieram markowe dobre ciuchy, sory ale w Lidlu nawet nie ma jak tego przymierzyć.
oksa

Post autor: oksa »

ja mam, polecam, kuilam keidys na gruperze, firma atomic
Awatar użytkownika
aneczka_brie

Post autor: aneczka_brie »

Lidl ma ciuchy świetne jakościowo, ale rzeczywiście jest problem z ich przymierzeniem. Tym bardziej jeśli jesteście w sklepie na rozpoczęciu promocji i musicie walczyć z emerytami i rencistami;P
Moda, styl, trendy ...
rudowlosa
Fajna Kobietka

bajadera pisze:Dziewczyny, świetne rzeczy oferuje lidl. Przed zimą zawsze mają w ofercie bieliznę termo w niskich cenach, a jakościowo nieźle te produkty się prezentują ;)
za pozwoleniem ogolnym spytam, gdzie, kiedy, przy jakich aktywnościach z niej korzystałaś ?
bo nie wiem czy mówimy o maratonie czy o spacerze z psem
a ja o ciuchach z lidla mam dosc niskie mniemanie
ence pisze:
rudowlosa pisze: nie spotkalam sie jeszcze ze spodniami/legginsami termoaktywnymi modelujacymi pupe
bardzo stara sprawa, nawet rajstopy możesz takie dostać :)
zaprezentuj, prosze
legginsy lub spodenki termoaktywne modelujace, ale nie zwykle, tylko termoaktywne
bo nie wierze
aneczka_brie pisze:Lidl ma ciuchy świetne jakościowo,
zadna marka oferowana ilosciowo w dyskontach nie moze byc okreslona jako swietna jakosciowo, sa to tanie rzeczy bo dla mas i slabej jakosci, mialam tego wiele przykladow w roznych formach aktywnosci
Awatar użytkownika
aneczka_brie

Post autor: aneczka_brie »

zadna marka oferowana ilosciowo w dyskontach nie moze byc okreslona jako swietna jakosciowo, sa to tanie rzeczy bo dla mas i slabej jakosci, mialam tego wiele przykladow w roznych formach aktywnosci
no to inaczej - jest świetna jakościowo jak na oferowaną cenę. Inna sprawa, że ja nie rozumiem osób, którzy kupują bieliznę termoaktywną za 200-300 zł - działa tak samo jak ta z Lidla, tylko wygląda lepiej. Do moich potrzeb jakość Lidla zdecydowanie wystarcza. Lepiej zainwestować w buty
Moda, styl, trendy ...
Awatar użytkownika
imloco
Extra Kobietka

Post autor: imloco »

No właśnie chodzi o to, że nie działa tak samo.. Fiatem 126p możesz pojechać na zakupy do warzywniaka, ale też możesz to zrobić Lamborghini Aventadorem. Oba auta jeżdżą, ale jednak to nie to samo. Teraz rozumiesz? :) I tutaj nie chodzi o to, że to drugie auto tylko wygląda lepiej.
Obrazek
ence

aneczka_brie pisze: no to inaczej - jest świetna jakościowo jak na oferowaną cenę. Inna sprawa, że ja nie rozumiem osób, którzy kupują bieliznę termoaktywną za 200-300 zł - działa tak samo jak ta z Lidla, tylko wygląda lepiej. Do moich potrzeb jakość Lidla zdecydowanie wystarcza. Lepiej zainwestować w buty
Wygląda na to, że nigdy nie miałaś porządnej odzieży termo skoro wysuwasz takie porównania. Kup kiedyś chociaż koszulkę z promocji od razu poczujesz różnicę.
WszystkozAmeryki_com
Extra Kobietka

Post autor: WszystkozAmeryki_com »

Spokojnie z tą ceną bo moim zdaniem wpadamy też w lekką przesadę i można kupić dobrej jakości bieliznę termoaktywną o wiele taniej niż 300zł za koszulkę,tyle sama bym nie zapłaciła.
www.WszystkozAmeryki.com
Sieria
Fajna Kobietka

po co płacić tylko za to żeby mieć znaczek znanej firmy można mieć mniej znaną ale również dobrą, nie dajmy się zwariować
Lovrin_pl
Miła Kobietka

Post autor: Lovrin_pl »

Krążą jak zawsze opinie,że ta "lepsza" i znana firma to także lepsza jakość,ale z tym bywa różnie i na pewno nie dopłaciłabym 300zł tylko dlatego aby mieć znaczek danej firmy,to dosyć duża ekstrawagancja i zachcianki.
www.lovrin.pl - biżuteria dla kobiet z klasą.
Awatar użytkownika
beatte

Post autor: beatte »

różnie to niestety bywa. czasem za małe pieniądze można dostać super produkt a czasem się zawieść... ja się właśnie przymierzam do kupienia jakiejś dobrej odzieży termicznej... dobrej i nie koniecznie drogiej ;) ale jeśli będzie potwierdzona jakość to zbyt wygórowana cena nie jest problemem :)
Awatar użytkownika
imloco
Extra Kobietka

Post autor: imloco »

WszystkozAmeryki_com pisze:Spokojnie z tą ceną bo moim zdaniem wpadamy też w lekką przesadę i można kupić dobrej jakości bieliznę termoaktywną o wiele taniej niż 300zł za koszulkę,tyle sama bym nie zapłaciła.
Dobra koszulka termo oscyluje w kwocie 100-180zł. Za 300zł to komplet sobie kupisz i ci jeszcze zostanie reszta.
beatte pisze:różnie to niestety bywa. czasem za małe pieniądze można dostać super produkt a czasem się zawieść... ja się właśnie przymierzam do kupienia jakiejś dobrej odzieży termicznej... dobrej i nie koniecznie drogiej ;) ale jeśli będzie potwierdzona jakość to zbyt wygórowana cena nie jest problemem :)
To zapraszam do przeczytania 15 stron naszych przemyśleń i testów. :D
Obrazek
malwinakowal456

Post autor: malwinakowal456 »

niekoniecznie. Ja mam z kolei inne doświadczenia, tańsza lidlowska bielizne mialam dłuzej niz tą drogą.
chiaramanzoni

Post autor: chiaramanzoni »

A czy taka koszulka nada się do utrzymania ciepła kiedy się siedzi? Pracuję w zimnym pokoju, szukam jakiegoś rozwiązania by nie marznąć i nie chodzić non stop w grubych swterzychach
ODPOWIEDZ