Bielizna termoaktywna
Re: Bielizna termoaktywna
decatlon to masowka, czesc sprzetu maja ok, czesc nie lepsza niz z lidla, jelsi szukamy czegos wielce specjalistycznego to w specjalistycznym sklepie
-
chewleciara
- Fajna Kobietka
nie masz porównania- istnieje ogromny wybór jeszcze lepszych rzeczy.babyblue pisze:w decathlonie są super rzeczyI nie takie drogie
używasz tych samych latem i zimą?rudowlosa pisze:doslownie, czuć różnice,
wg mnie, i latem i zimą
Ohoho, zima idzie, będzie trzeba legginsy kupić ;pp
nie tylko leginsy niestety 
oj nie, rozrozniam odziez letnia i zimowachewleciara pisze: używasz tych samych latem i zimą?
-
chewleciara
- Fajna Kobietka
nie zapomnijcie o maszynkach do golenia, zimą też się ich uzywa :pSieria pisze:nie tylko leginsy niestety
i nie legginsy tylko bielizne termoaktywną. nie pożałujecie, poza tym niektóre modele jeszcze lepiej modelują sylwetkę niż pospolite legginsy.
to pewnie zakupy trochę trwały, nie jest tak łatwo wybrać- co nie?:)rudowlosa pisze:oj nie, rozrozniam odziez letnia i zimowachewleciara pisze: używasz tych samych latem i zimą?
Fajne są soft shelle 
-
ence
Tak są osobne zestawy na lato i na zimę. Chodzi o właściwości termiczne.rudowlosa pisze: oj nie, rozrozniam odziez letnia i zimowa
nie spotkalam sie jeszcze ze spodniami/legginsami termoaktywnymi modelujacymi pupechewleciara pisze: i nie legginsy tylko bielizne termoaktywną. nie pożałujecie, poza tym niektóre modele jeszcze lepiej modelują sylwetkę niż pospolite legginsy.
ale moze to wlasnie pomysl na biznes
nie powiem, skompletowanie caloci troche zajmuje, wiecej kosztuje niz czasu zabierachewleciara pisze: to pewnie zakupy trochę trwały, nie jest tak łatwo wybrać- co nie?:)
fajne, ale ich zadaniem jest ochrona przed wiatrem z minimalna ochrona przed lekkim deszczem, i wlasciwosci oddychajaceJuliaa09 pisze:Fajne są soft shelle
Dziewczyny, świetne rzeczy oferuje lidl. Przed zimą zawsze mają w ofercie bieliznę termo w niskich cenach, a jakościowo nieźle te produkty się prezentują 
ja słyszałam że jako bielizna ok ale odzież termoaktywna to niestety nic z tego
-
ence
bardzo stara sprawa, nawet rajstopy możesz takie dostaćrudowlosa pisze: nie spotkalam sie jeszcze ze spodniami/legginsami termoaktywnymi modelujacymi pupe
ale moze to wlasnie pomysl na biznes
Ja raczej wybieram markowe dobre ciuchy, sory ale w Lidlu nawet nie ma jak tego przymierzyć.bajadera pisze:Dziewczyny, świetne rzeczy oferuje lidl. Przed zimą zawsze mają w ofercie bieliznę termo w niskich cenach, a jakościowo nieźle te produkty się prezentują
ja mam, polecam, kuilam keidys na gruperze, firma atomic
- aneczka_brie
- Jestem tu nowa :)
Lidl ma ciuchy świetne jakościowo, ale rzeczywiście jest problem z ich przymierzeniem. Tym bardziej jeśli jesteście w sklepie na rozpoczęciu promocji i musicie walczyć z emerytami i rencistami;P
Moda, styl, trendy ...
za pozwoleniem ogolnym spytam, gdzie, kiedy, przy jakich aktywnościach z niej korzystałaś ?bajadera pisze:Dziewczyny, świetne rzeczy oferuje lidl. Przed zimą zawsze mają w ofercie bieliznę termo w niskich cenach, a jakościowo nieźle te produkty się prezentują
bo nie wiem czy mówimy o maratonie czy o spacerze z psem
a ja o ciuchach z lidla mam dosc niskie mniemanie
zaprezentuj, proszeence pisze:bardzo stara sprawa, nawet rajstopy możesz takie dostaćrudowlosa pisze: nie spotkalam sie jeszcze ze spodniami/legginsami termoaktywnymi modelujacymi pupe
ale moze to wlasnie pomysl na biznes![]()
![]()
legginsy lub spodenki termoaktywne modelujace, ale nie zwykle, tylko termoaktywne
bo nie wierze
zadna marka oferowana ilosciowo w dyskontach nie moze byc okreslona jako swietna jakosciowo, sa to tanie rzeczy bo dla mas i slabej jakosci, mialam tego wiele przykladow w roznych formach aktywnoscianeczka_brie pisze:Lidl ma ciuchy świetne jakościowo,
- aneczka_brie
no to inaczej - jest świetna jakościowo jak na oferowaną cenę. Inna sprawa, że ja nie rozumiem osób, którzy kupują bieliznę termoaktywną za 200-300 zł - działa tak samo jak ta z Lidla, tylko wygląda lepiej. Do moich potrzeb jakość Lidla zdecydowanie wystarcza. Lepiej zainwestować w butyzadna marka oferowana ilosciowo w dyskontach nie moze byc okreslona jako swietna jakosciowo, sa to tanie rzeczy bo dla mas i slabej jakosci, mialam tego wiele przykladow w roznych formach aktywnosci
Moda, styl, trendy ...
No właśnie chodzi o to, że nie działa tak samo.. Fiatem 126p możesz pojechać na zakupy do warzywniaka, ale też możesz to zrobić Lamborghini Aventadorem. Oba auta jeżdżą, ale jednak to nie to samo. Teraz rozumiesz?
I tutaj nie chodzi o to, że to drugie auto tylko wygląda lepiej.

-
ence
Wygląda na to, że nigdy nie miałaś porządnej odzieży termo skoro wysuwasz takie porównania. Kup kiedyś chociaż koszulkę z promocji od razu poczujesz różnicę.aneczka_brie pisze: no to inaczej - jest świetna jakościowo jak na oferowaną cenę. Inna sprawa, że ja nie rozumiem osób, którzy kupują bieliznę termoaktywną za 200-300 zł - działa tak samo jak ta z Lidla, tylko wygląda lepiej. Do moich potrzeb jakość Lidla zdecydowanie wystarcza. Lepiej zainwestować w buty
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Spokojnie z tą ceną bo moim zdaniem wpadamy też w lekką przesadę i można kupić dobrej jakości bieliznę termoaktywną o wiele taniej niż 300zł za koszulkę,tyle sama bym nie zapłaciła.
www.WszystkozAmeryki.com
po co płacić tylko za to żeby mieć znaczek znanej firmy można mieć mniej znaną ale również dobrą, nie dajmy się zwariować
Krążą jak zawsze opinie,że ta "lepsza" i znana firma to także lepsza jakość,ale z tym bywa różnie i na pewno nie dopłaciłabym 300zł tylko dlatego aby mieć znaczek danej firmy,to dosyć duża ekstrawagancja i zachcianki.
www.lovrin.pl - biżuteria dla kobiet z klasą.
różnie to niestety bywa. czasem za małe pieniądze można dostać super produkt a czasem się zawieść... ja się właśnie przymierzam do kupienia jakiejś dobrej odzieży termicznej... dobrej i nie koniecznie drogiej
ale jeśli będzie potwierdzona jakość to zbyt wygórowana cena nie jest problemem 
Dobra koszulka termo oscyluje w kwocie 100-180zł. Za 300zł to komplet sobie kupisz i ci jeszcze zostanie reszta.WszystkozAmeryki_com pisze:Spokojnie z tą ceną bo moim zdaniem wpadamy też w lekką przesadę i można kupić dobrej jakości bieliznę termoaktywną o wiele taniej niż 300zł za koszulkę,tyle sama bym nie zapłaciła.
To zapraszam do przeczytania 15 stron naszych przemyśleń i testów.beatte pisze:różnie to niestety bywa. czasem za małe pieniądze można dostać super produkt a czasem się zawieść... ja się właśnie przymierzam do kupienia jakiejś dobrej odzieży termicznej... dobrej i nie koniecznie drogiejale jeśli będzie potwierdzona jakość to zbyt wygórowana cena nie jest problemem

-
malwinakowal456
niekoniecznie. Ja mam z kolei inne doświadczenia, tańsza lidlowska bielizne mialam dłuzej niz tą drogą.
-
chiaramanzoni
A czy taka koszulka nada się do utrzymania ciepła kiedy się siedzi? Pracuję w zimnym pokoju, szukam jakiegoś rozwiązania by nie marznąć i nie chodzić non stop w grubych swterzychach