Bielizna termoaktywna

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
imloco
Extra Kobietka

Bielizna termoaktywna

Post autor: imloco »

Szukam fajnych ciuchów do biegania, do wyjścia w góry. Poleca któś jakieś firmy, modele?
Obrazek
Kikimora
Fajna Kobietka

Re: Bielizna termoaktywna

Post autor: Kikimora »

Zależy jaką firmę lubisz i ile kasy chcesz stracić. Ja kupuję w outlecie. A właściwie to mi mąż kupuje.Praktyczny bardzo. Na zimę nie kupił seksownej bielizny, tylko termoaktywne kalesony i koszulkę z długim rękawem.No nie jest to bielizna uwodzicielska, ale w dupę ciepło i po krzyżu nie wieje :lol:
Sieria
Fajna Kobietka

Post autor: Sieria »

ja też mam zamiar zacząć biegać ... muszę się doprowadzić do odpowiedniego stanu na lato, ale nie myślałam o odzieży termoaktywnej a to aż taka różnica żeby zastanawiać się nad wydaniem 200 zł na komplet ?
Awatar użytkownika
imloco
Extra Kobietka

Kikimora pisze:No nie jest to bielizna uwodzicielska, ale w dupę ciepło i po krzyżu nie wieje :lol:
No dokładnie, ma być użyteczna a nie jakaś śliczna koronkowa. W sumie to nie mam ograniczeń cenowych. Postanowiłam wydać tyle ile będzie trzeba, więc tutaj nie mam ciśnień. :)
Obrazek
Kikimora
Fajna Kobietka

Post autor: Kikimora »

Mam czarny komplet HiMountaine. Moja ulubiona firma jeśli chodzi o sportową odzież. Nigdy nie szalałam za ciuchami markowymi, ale w przypadku ciuchów sportowych to niestety dobra marka gwarantuje jakość. Nic się nie pruje, nie siepie, nie drapie, nie obciera. W kurtkach zamki nie psują się itd.Jak się człowiek spoci to się nie przeziębi, bo przy ciele jest sucho. Buty sportowe tez wybieram w miarę dobre, bo zależy mi na komforcie. Dużą zaletą jest też właśnie trwałość w dobrych butach, bo nie dość , że nie przeciekają to wytrzymują 2-3 lata, a nawet i dłużej, pod warunkiem , że są odpowiednio czyszczone i konserwowane.Ciuchy sportowe najlepiej kupować na wyprzedażach. Ja mam mały rozmiar i jest mi łatwiej, bo te rozmiary najczęściej zostają po sezonie.
Sieria
Fajna Kobietka

a mi się podoba coś takiego http://www.militaria.pl/spaio/bluza_ter ... _p6464.xml
fajnie wygląda... tylko nie wiem czy opłaca się za 160 zł a ktoś może mi o tym coś powiedzieć
rudowlosa
Fajna Kobietka

Post autor: rudowlosa »

imloco pisze:
Kikimora pisze:No nie jest to bielizna uwodzicielska, ale w dupę ciepło i po krzyżu nie wieje :lol:
No dokładnie, ma być użyteczna a nie jakaś śliczna koronkowa. W sumie to nie mam ograniczeń cenowych. Postanowiłam wydać tyle ile będzie trzeba, więc tutaj nie mam ciśnień. :)

dobrą bieliznę termoaktywną kupisz w cenie od 90zł, do ok. 250zł, za samą bluzę z długim rękawem,
jest wiele marek specjalizujących się w tego rodzaju odzieży, np brubeck, spaio, terval, under armour, kwestia dopasowania, ceny podobne
rudowlosa
Fajna Kobietka

Sieria pisze:a mi się podoba coś takiego http://www.militaria.pl/spaio/bluza_ter ... _p6464.xml
fajnie wygląda... tylko nie wiem czy opłaca się za 160 zł a ktoś może mi o tym coś powiedzieć
zdecydowanie na Twoim miejscu kupił bym raczej http://www.militaria.pl/brubeck/koszulk ... _p6455.xml
oszczedzasz ok 50zł, i to już jest dobra ostateczna cena
Awatar użytkownika
imloco
Extra Kobietka

Cena rzeczywiście odczuwalna a jak z jakością? Bo jakiś powód musi być takiej ceny
Obrazek
Sepaddi
Jestem tu nowa :)

Post autor: Sepaddi »

Lepiej wydać więcej na bieliznę termoaktywną, bo te tańsze strasznie się "kulkują" po kilku praniach.
agencja detektywistyczna kraków
Sieria
Fajna Kobietka

ta którą pokazujesz też jest fajna ... chyba nawet lepsza ;) jakoś jej nie widziałam...
kulkują? to przecież przegięcie coś takiego nie powinno się robić w bieliźnie...
rudowlosa
Fajna Kobietka

imloco pisze:Cena rzeczywiście odczuwalna a jak z jakością? Bo jakiś powód musi być takiej ceny
brubeck
to renomowana firma, polska firma, wysoka jakosc,
odzież warta wiecej niz ta za kilkanascie zlotych na straganie czy w hipermarkecie,
niestety dobre rzeczy zwykle kosztuja
rudowlosa
Fajna Kobietka

imloco pisze:Cena rzeczywiście odczuwalna a jak z jakością? Bo jakiś powód musi być takiej ceny
i to jest niestety ciezki problem, bo ciezko znalezc kogos kto testowal rozne modele roznych producentow w podobnych warunkach
ale mysle ze jakosc bedzie tu porownywalna, obie to renomowane firmy, przy czym brubeck jest polska marka, moze dlatego jest pare zl tanszy
rudowlosa
Fajna Kobietka

Sepaddi pisze:Lepiej wydać więcej na bieliznę termoaktywną, bo te tańsze strasznie się "kulkują" po kilku praniach.

pod pojeciem tansze masz na mysli made in tesco/biedronka !
na to nie warto wydawac kasy
ale dobra markowa bielizna termoaktywna nie sprawia zadnych problemow w praniu, i nie daje opisanego przez ciebie efektu, mozna ja spokojnie prac, zgodnie z zaleceniami
dylsien

Post autor: dylsien »

Ja niedawno kupiłam ta koszulkę: SPAM Jestem bardzo zadowolona.
Ostatnio zmieniony wt cze 18, 2013 2:50 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Basia1994

Post autor: Basia1994 »

rudowlosa pisze:
Sepaddi pisze:Lepiej wydać więcej na bieliznę termoaktywną, bo te tańsze strasznie się "kulkują" po kilku praniach.

pod pojeciem tansze masz na mysli made in tesco/biedronka !
na to nie warto wydawac kasy
ale dobra markowa bielizna termoaktywna nie sprawia zadnych problemow w praniu, i nie daje opisanego przez ciebie efektu, mozna ja spokojnie prac, zgodnie z zaleceniami

Bielizna z takich marketów pozostawia wiele do życzenia pod kątem jakości, z tanich firm to może bielizna firmy moraj. Mają szeroki asortyment więc można coś znaleźć i na zimę i na lato :swing
justyna00
Jestem tu nowa :)

Post autor: justyna00 »

Ja polecam bieliznę ze sklepu internetowego : SPAM :)
Duży wybór najlepszej bielizny w wielu rozmiarach :) Zachęcam do odwiedzenia sklepu :)
Ostatnio zmieniony pt cze 21, 2013 12:45 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
rudowlosa
Fajna Kobietka

mnie zalezy na poznaniu tych marek bielizny termoaktywnej,
bo szukam sama
a jesli juz edytujemy posty to takze dwa powyzej jest nazwa producenta wymieniona, i link do sklepu, a edycji za spam nie bylo,
pomijajac ze tamta bielizna sama w sobie jest slaba ! z tego co sie orientowalam
Sieria
Fajna Kobietka

może nie lubią zaspamowanego sklepu :P cóż tak cz owak też muszę coś sobie wybrać na siłownie
Awatar użytkownika
imloco
Extra Kobietka

A masz już coś na oku?
Obrazek
Finess_com_pl
Miła Kobietka

Post autor: Finess_com_pl »

Termoaktywna bielizne najlepiej kupowac w np Decathlonie, Nike, Adidasie albo w Intersporice. Najlepiej w jakimś sportowym sklepie.
http://www.finess.com.pl/ - wyjątkowe kosmetyki
Sieria
Fajna Kobietka

byłam w sklepie i mierzyłam spodenki na 3/4 (kupie na internecie w sklepie była tylko próba generalna) i jednak się na nie zdecyduje są bardzo wygodne ciekawe jak będzie na siłowni
rudowlosa
Fajna Kobietka

decathlon i intersport to tyle maja wspolnego z profesjonalnym sportem co piekarnia tesco z prawdziwym chlebem

nie znajdziesz w nich poza masowkami typu wlasnie nike czy addidas, a z tego co czytalam to w tym zakresie maja niskiej jakosci produkty
rudowlosa
Fajna Kobietka

imloco pisze:A masz już coś na oku?
under armour - amerykanckie :)
brubeck - polskie
Sieria
Fajna Kobietka

rudowlosa pisze:decathlon i intersport to tyle maja wspolnego z profesjonalnym sportem co piekarnia tesco z prawdziwym chlebem

nie znajdziesz w nich poza masowkami typu wlasnie nike czy addidas, a z tego co czytalam to w tym zakresie maja niskiej jakosci produkty
a ja zawsze myślałam że to są dobre sklepy
ODPOWIEDZ