Z najnowszymi trendami powinny zapoznać się szczególnie panie które planują wkrótce ślub.
Bielizna na noc poślubną...
Re: Bielizna na noc poślubną...
Pamiętam jak to wyglądało u mnie po weselu
Bieliznę miałam na sobie przez 10 sekund. Ciekawie o bieliźnie na noc poślubną pisze Kaja na swoim blogu: SPAM
Z najnowszymi trendami powinny zapoznać się szczególnie panie które planują wkrótce ślub.
Ostatnio zmieniony pn lis 18, 2013 10:23 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
-
paula
a ja wolę sama zdecydować w czym mi ładnie a nie wybierać spośród trendów którą bieliznę założę.
Myślę że najlepsza będzie całkowicie biała, koronkowa. Tak naprawdę mam kilka ciekawych komplecików i koszulek ale unikam białego, bo biel tylko na noc poślubną która już za 299 dni
Myślę że najlepsza będzie całkowicie biała, koronkowa. Tak naprawdę mam kilka ciekawych komplecików i koszulek ale unikam białego, bo biel tylko na noc poślubną która już za 299 dni
Uważam ,ze taka bielizna to fajna sprawa,zastanawiam się zakupem,tu mi sie podoba SPAM mam dylemat którą wybrać.
Ostatnio zmieniony sob gru 14, 2013 12:10 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: [img]link[/img]
Powód: [img]link[/img]
-
WielkiZbyszek
- Miła Kobietka
Koronki białe i SPAM
Ostatnio zmieniony pn gru 23, 2013 1:43 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
przyjaciolce na noc poslubna wraz z kolezankami postanowilysmy kupic taki gorset

i trzeba przyznac ze byl to strzal w 10 bo przyjaciolka byla zadowolona podejrzewam ze jej maz rowniez. na noc poslubna bielizna musi byc zmyslowa oczywiscie koronka chyba robi najwieksze wrazenie

i trzeba przyznac ze byl to strzal w 10 bo przyjaciolka byla zadowolona podejrzewam ze jej maz rowniez. na noc poslubna bielizna musi byc zmyslowa oczywiscie koronka chyba robi najwieksze wrazenie
Ostatnio zmieniony śr sty 08, 2014 4:36 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: [img]link do zdjęcia[/img]
Powód: [img]link do zdjęcia[/img]
też mam teraz dylemat z tą bielizną ślubną, kurczę w tych sklepach internetowych jest jej tyle że trudno jest ją choćby przejrzeć a co dopiero zdecydować się na konkretny model, ostatnio szukałam na misternej i tylko się wkurzyłam bo zanim doszłam do 5 strony oferty już miałam otwarte chyba z 8 zakładek....
Ostatnio zmieniony wt sty 14, 2014 9:43 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
WielkiZbyszek
- Miła Kobietka
SPAM
ta ale nie wiem czy się zmieści pod sukienke ślubną 
Ostatnio zmieniony śr lut 05, 2014 10:47 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kukurydzka
- Jestem tu nowa :)
No cóż, to wszystko jest kwestia bardzo indywidualna: albo wybierzemy coś bardziej frywolnego, albo stonowanego, w klasycznym wydaniu. Warto jednakże przemyśleć to, co ubierzemy - w końcu to jedyna taka noc w życiu
I radziłabym też, żeby mieć osobną bieliznę na ślub i wesele i osobną na noc poślubną 
cmc.net.pl
- redorange666
- Samiec
A bielizna będzie boska a Wy padniecie po weselu jak sznitki... może rano coś uskutecznicie. 
Nie przejmował bym się za bardzo.
Nie przejmował bym się za bardzo.
Wydaje mi się, że kolor bielizny powinien być utrzymany w jasnych kolorach- biały, ecre... 
-
grazynka12
a nie wiecie gdzie można kupić bieliznę marki LOLITTA, bo strasznie mi się podoba, ale wiem tylko, że to producent i nie mogę znaleźć sklepu
- MelonowaAga
- Miła Kobietka
Bielizna na noc poślubną powinna być zmysłowa i wyrafinowana. Z własnego doświadczenia wiem, że to właśnie koronkowy gorset przykuwa największą uwagę. Nie da się ukryć, że koronkowa bielizna ma w sobie wiele elegancji i zmysłowości. Gdybym miała wybierać kolor bielizny na noc poślubną to raczej postawiłabym na delikatną biel. Wydaje mi się, że jest to najodpowiedniejszy kolor na tego rodzaju okazje.
Ostatnio zmieniony pn mar 24, 2014 4:37 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Hej, nie wiem, czy chodzi Ci o tą firmę? - SPAMgrazynka12 pisze:a nie wiecie gdzie można kupić bieliznę marki LOLITTA, bo strasznie mi się podoba, ale wiem tylko, że to producent i nie mogę znaleźć sklepu
Ja miałam na noc poślubną białą, koronkową bieliznę
Ostatnio zmieniony śr mar 26, 2014 11:33 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: nie wklajamy linków
Powód: nie wklajamy linków
Z własnego doświadczenia wiem że najlepiej się sprawdzają koronkowe komplety bielizny ale osobiście miałam na swoim weselu taki o to komplet gorsecik z koronki 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
mangokiwi90 i tu się mylisz bo ja jestem żywym dowodem na to że seks w noc po ślubną da się uprawiać i nie trzeba wcale kończyć wesela o 22:00 , wszystko jest kwestią wzajemnej ochoty partnerów na siebie
i w zależności jak panna młoda zajmuję się mężem mam na myśli dobieranie się do niego , tak i partner odreagowuje 
Można wybrac coś ze ślubnej bielizny https://ekskluzywna.pl/bielizna-slubna mają tam na prawde fajne komplety idealne na te okazję w mojej ocenie.
-
Babeczkowa_ewa
- Fajna Kobietka
Spory jest wybór takiej bielizny ślubnej, wcale nie musi być ona biała. Bielizna nocna na noc poślubną ze sklepu Vanilla dostępna jest nawet w czarnym kolorze. To od kobiety zależy w czym dobrze się czuje. Sporo jest też modeli z koronkami, to przyciąga wzrok 
Zastanawiałam się nad czerwoną bielizną lub podwiązką, co myślicie?