np taka http://zatarra.pl/product-pol-484-Lupol ... -1232.html
Bielizna na noc poślubną...
Re: Bielizna na noc poślubną...
zdecydowanie sexowna, choć długo w niej paradować raczej nie będziesz;)

I ja i mój nie możemy znieść widoku białej bielizny więc to na pewno odpada...zresztą po co nam te fatałaszki 
Bielizna to ważna sprawa, każdy facet lubi 
zapraszam do mojego sklepu place zabaw
Że każdy facet lubi to się zgodzę, ale nie każdy białą 
Nie każdy facet lubi 
jak to mój mówi..ok, może być .. ale i tak wolę bez
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
sun979
mój bardzo lubi mnie widzieć w takim wdzianku choćby na 2 minuty, ale liczy się pierwsze wrażenie i pobudzenie wyobraźni! ;DKayira pisze:Nie każdy facet lubi
Kiedys zaszalałam, ubrałam gorset, szpilki itp... Ok fajnie... ale go to nie rusza...
Jak kombinowałam z koszulkami itp jedyna odpowiedz "no fajnie itp, ale...."
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
Gorseciarka_pl
- Jestem tu nowa :)
Pierwsze wrażenie jest najważniejsze, jak mawiają. I właściwie bielizna erotyczna, chociaż na pewno nie tylko, ale również ładna, koronkowa bielizna, dopasowana do figury ma spełniać taką funkcję. Nawet w takiej (wydawałoby się, codziennej) bieliźnie http://gorseciarka.pl/p/5/148/biustonos ... amska.html każda kobieta wygląda zmysłowo i seksownie.sun979 pisze: mój bardzo lubi mnie widzieć w takim wdzianku choćby na 2 minuty, ale liczy się pierwsze wrażenie i pobudzenie wyobraźni! ;D
www.gorseciarka.pl - bielizna damska, bielizna nocna, outlet. Zapraszamy
)

A może coś takiego ?

Można zakupić tutaj w całkiem rozsądnej cenie.
Można zakupić tutaj w całkiem rozsądnej cenie.
fotograf ślubny warszawa
Mój ma tak samo, a szkoda bo ja akurat lubię się trochę poprzebierać i poparadować.Kayira pisze:Kiedys zaszalałam, ubrałam gorset, szpilki itp... Ok fajnie... ale go to nie rusza...
Ciekawa jestem, czy panowie tez tak dbaja o bieliznę na noc poślubną... 
za dużo sprzączek mojego już by szlag trafił 
-
natalka_k88
ja mam z bielizną na noc poślubną pewien problem, bo na pewno nie będzie to bielizna, jaką będą miała pod suknią - mam kieckę z wbudowanym gorsetem, więc biustonosza nie będę miała; a w ogóle to chciałabym się po weselu najpierw wykąpać
narzeczony zażyczył sobie coś czarnego, ale przekonałam go, że skoro będę już miała białe szpilki i takiż pas do pończoch, to biała bielizna będzie lepsza
nie wiem tylko na co się zdecydować, chciałabym taką jaką białą haleczkę czy koszulkę, ale na razie wszystkie które znalazłam są takie fest wulgarne, a ja bym chciała, żeby to było takie zwiewne, ale raczej romantyczne i słodkie
wiecie może, gdzie można kupić coś takiego?
"Na pierwszy rzut oka nie widać, że cię kocham"
sklep internetowy z torebkami damskimi kobitki, śliczne i trwałe torebki!
sklep internetowy z torebkami damskimi kobitki, śliczne i trwałe torebki!
Kolor raczej nie ma znaczenia ,bo po zabawie weselnej będzieci zbyt zmęczeni , ale zawsze możesz sobie kupić jakąs czarną na pózniej np na podróż pośłubną jeśli się gdzieś wybieracie:)
bo warto korzystać z życia..... A do tego pyszna dieta z dostawą http://www.dietapremium.pl/artykuly/1/bezplatna-dostawa.html i będzie git majonez ;P
Ja zdecydowanie właśnie czegoś takiego szukałam

Właśnie taki komplecik założę na noc poślubną
Tym bardziej że mamy w naszym apartamencie do wykorzystania jacuzzi . Chcę żeby było mega namiętnie a jednocześnie przyjemnie .
Właśnie taki komplecik założę na noc poślubną
Ostatnio zmieniony sob cze 29, 2013 11:14 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę po raz kolejny o wklejanie zdjęć. funkcja IMG
Powód: proszę po raz kolejny o wklejanie zdjęć. funkcja IMG
Wnoc poślubnąto nie ma siły już na baraszkowanie.
Ewentualnie noc po poślubną - jednak nie lubię aż tak wyzywającej bielizny- facet musi też trochę pofantazjować, a nie, e wszystko widać niezależnie czy coś się na sobie ma, czy nie. ;p A nao popoślubną miałam seksowną (ale nie odsłaniającą wszystkiego) białą bieliznę.
Ostatnio zmieniony wt lip 09, 2013 12:07 am przez anulka77, łącznie zmieniany 1 raz.
Szukasz prezentu? Fotoksiążka jest zawsze na czasie
- stwórz swój projekt i uwiecznij najpiękniejsze chwile.
anulka77 pisze:Wnoc poślubnąto nie ma siły już na baraszkowanie.Ewentualnie noc po poślubną - jednak nie lubię aż tak wyzywającej bielizny- facet musi też trochę pofantazjować, a nie, e wszystko widać niezależnie czy coś się na sobie ma, czy nie. ;p A nao popoślubną miałam seksowną (ale nie odsłaniającą wszystkiego) białą bieliznę.
Mi się osobiście wydaję że właśnie taka bielizna jest idealna dla mojego miśka na noc poślubną
fajne haleczki i koszulki widziałam tu: SPAM
Ostatnio zmieniony czw lip 04, 2013 12:10 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: prosimy o przykłady ze zdjęciami a ni link sklepu
Powód: prosimy o przykłady ze zdjęciami a ni link sklepu
-
mangokiwi90
W noc poślubną nie masz szans uprawiać seksu. Chyba że wyjdziesz z wesela o 22. Wiem co mówię z doświadczenia - po tych przygotowaniach emocjach itd naprawde człowiek jest tak zmęczony że spokojnie zaczeka jeszcze jeden dzień na seksik.
Używam frezarki do paznokci
mangokiwi90 pisze:W noc poślubną nie masz szans uprawiać seksu. Chyba że wyjdziesz z wesela o 22. Wiem co mówię z doświadczenia - po tych przygotowaniach emocjach itd naprawde człowiek jest tak zmęczony że spokojnie zaczeka jeszcze jeden dzień na seksik.
Kochana myślę że mój Ł będzie tak napalony na mnie i ja zresztą też na niego że będziemy się kochać
Ja na noc poślubną kupiłam sobie super komplecik przez Internet na 4lejdi.pl.
Wiadomo, nie nosiłam go przez całe wesele, bo bym go przepociła. Naprawdę fajnie się prezentował i był raczej niedrogi, jakies 60 zł kosztował.
Wiadomo, nie nosiłam go przez całe wesele, bo bym go przepociła. Naprawdę fajnie się prezentował i był raczej niedrogi, jakies 60 zł kosztował.
ja kupiłam sobie tak ładny biały zestawik w h & m, mąż był zachwycony
biustonosz typu balkonetka bardzo ładnie podkreślił i uwydatnił mój niezbyt duży biust, a i majtki były niczego sobie, takie koronkowe 
Drzwi szklane do każdego mieszkania i na każdą kieszeń. Gorąco polecam!
-
milenaseek
Ja polecam czerwona bielizne na noc poslubna 
Na pewno jakaś ekskluzywna i elegancka:) Intimissimi, Calzedonia, Triumph 
Lampa uv do paznokci – bogata oferta akcesoriów kosmetycznych online
ja polecam taką w której Cie najlepiej lubi
:)
http://www.gosia-art.pl sklep z biżuterią Swarovski