Cześć, wszystkim.
Wiem, że to forum dla Pań, a ja jestem Facetem, ale chciałbym usłyszeć opinię właśnie Waszą, więc pozwolę sobię napisać.
Mój "problem" opisałem już właściwie w tytule. Otóż...chyba jestem bi-seksualny i zastanawiam się zwyczajnie, jak np. zareagowałybyście słysząc, że Wasz chłopak jest...bi?
Zapraszam do dyskusji...
Pozdrawiam
Bi - seksualny...chłopak.
-
a_gatka
Re: Bi - seksualny...chłopak.
A jak reaguje Twoja dziewczyna? Gdzie tak naprawdę ten problem?
Moja dziewczyna nie wie, a post powstał dlatego, że czasem zastanawiam się, czy warto zdobyć się na aż taką szczerość, czy to jednak mogłoby mieć negatywne konsekwencje.
Swojej natury raczej nie oszukasz, więc wcześniej czy później, ta lub inna dziewczyna, dowie się prawdy. Choć przekonany do swojej bi-seksualności chyba nie jesteś? Bo taki wydźwięk ma Twój pierwszy post.
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
No colours anymore, I want them to turn black
Wlasnie , moze tylko masz takie zludzenie , ze Jestes bi.
Niestety wszelkie takie dylematy zwiazane z orientacja seksualna zawsze warto najpierw
rozwazyc z soba samym i wtedy ew podjac jakiekolwiek wyznania.
Tylko czy jest to Ci do czegos konkretnego potrzebne?
Bo wiesz traktowanie tego w kategoriach informacyjnych lub nawet sensacyjnych jest
totalnym i zbednym gadzetem.
No nie wiem , skoro chcesz komus cos wyznawac , to sie najpierw upewnij o ew konsekwencjach tych wyznan.
Niestety wszelkie takie dylematy zwiazane z orientacja seksualna zawsze warto najpierw
rozwazyc z soba samym i wtedy ew podjac jakiekolwiek wyznania.
Tylko czy jest to Ci do czegos konkretnego potrzebne?
Bo wiesz traktowanie tego w kategoriach informacyjnych lub nawet sensacyjnych jest
totalnym i zbednym gadzetem.
No nie wiem , skoro chcesz komus cos wyznawac , to sie najpierw upewnij o ew konsekwencjach tych wyznan.