Sperma....

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
małamimi

Sperma....

Post autor: małamimi »

Od niedawna zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne i teraz gdy kocham się z moim narzeczonym nie stosujemy prezerwatyw. I jego wytrysk jest dość spory taki że aż kapie z niej, jak używaliśmy gumek to wszystko zostawało w gumkach... Czy wy macie podobny problem ? Jak sobie z tym radzicie ? Proszę o odpowiedź ;) Pozdrawiam...
Cukiereczek19

Re: Sperma....

Post autor: Cukiereczek19 »

To chyba się z tego powinnaś cieszyć tym że twój narzeczony jest zdrowy ;) Dużo meżczyzn właśnie szuka sposobów żeby zwiększyć ilość nasienia a Ty piszesz wręcz odwrotnie... Jak Ci cieknie to podłóż sobie ręcznik...
Bielizna-Anna

Post autor: Bielizna-Anna »

Są różne sposoby,można odłożyć ręcznik,ale nie dopuścić aby nasienie wylało się ze środka pochwy:) Ja na szczęście nie mam takiego problemu:)
basinka

Post autor: basinka »

ciesz sie ze facet jest zdrowy
Awoqa

Post autor: Awoqa »

Oprócz tego, że zdrowy, to jeszcze ogier :P Też nie widzę tutaj powodu do zmartwień :]
Kitek

Post autor: Kitek »

powinnaś się z tego cieszyć! i już l ;))
nefretete

Post autor: nefretete »

Dokładnie... są też inne problemy :) np za duży członek. Pytanie co z tym fantem zrobić?
A wiedziałyście że największy polski penis miał 28 cm długości? Polecam ten artykuł ...

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
BabskieSprawy.pl
Administrator

Post autor: BabskieSprawy.pl »

A, musi dochodzić w Tobie? Nie lepiej na brzuszek, cycuszki, tyłeczek itd. ? :P
tosia

Post autor: tosia »

Ja jak czuję, że zaczyna wyciekac to po prostu idę się umyć.
nina19

Post autor: nina19 »

Porządna kąpiel i gitara.
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Aniaaaaa »

Mój mąż też ma bardzo obfity wytrysk i cieszy mnie to bardzo , a przecież mimo tego że bierzesz tabletki nie musi kończyć w Tobie , może zawsze wytrysnąć np na twój tyłek czy piersi lub gdzie tylko będzie chciał jeśli mu na to pozwolisz :) A gdy sperma wycieka to nie ma się co martwić i o tym myśleć tylko trzeba działać dalej a po zakończonym seksie po prostu iść i wziąść wspólny prysznic i się podmyć :)

Mnie osobiście sperma nie zraża :)
Awatar użytkownika
mama
Jestem tu nowa :)

Post autor: mama »

Zdecydowanie kapiel .....
mmartynka
Jestem tu nowa :)

Post autor: mmartynka »

To akurat dość normalny temat...a rada? już została udzielona albo nie w środku, albo ręcznik a po wszystkim "dogłębna" kąpiel :P
eRozkosz_pl
Fajna Kobietka

Post autor: eRozkosz_pl »

Generalnie higiena intymna,tak to nazwijmy:) Oprócz tego także wydaje mi się,że ręcznik podkładany na prześcieradło czy w gdzie uprawiacie seks jest dobrym rozwiązaniem,wtedy nie będziesz musiała martwić się o to,że coś się ubrudzi.
Lena20
Miła Kobietka

Post autor: Lena20 »

tosia pisze:Ja jak czuję, że zaczyna wyciekac to po prostu idę się umyć.

ja tak samo robiłam ;) za każdym razem się to zdarzało heh ;)
Lenkaaaa ;**
eRozkosz_pl
Fajna Kobietka

Czyli jest nas więcej,ale przecież to nic złego i nie ma powodu do wstydu:) Zawsze po stosunku należy zadbać o swoje ciało i najlepiej po prostu wziąć prysznic.
MłodaŻona20
Miła Kobietka

Post autor: MłodaŻona20 »

Też miałam ten problem jak brałam tabletki. Wydajemi się że to przez tą właściwość tabbletek że są plemnikobójcze.
To jest w sumie pomysł żeby dochodził na np brzuch ( ja z moim teżtak robiliśmy) :)
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Aniaaaaa »

Kąpiel wszystko załatwi :) zawsze też możesz Mu zasugerować aby skończył na twoim ciele np na tyłku, czy piersiach, wszystko zależy od waszej fantazji i otwartości na seks :)
Life_is
Miła Kobietka

Post autor: Life_is »

sama natura
eRozkosz_pl
Fajna Kobietka

Zgadza się,ale też faceci często chcą odczuwać największą przyjemność i np skończyć w środku niż na ciele,ale to kwestia indywidualna partnerów:)
ODPOWIEDZ