Widziałyście już nowy p.t. Baby są jakieś inne film Marka Koterskiego?
[videoyoutube=
Ja zdecydowanie polecam, dużo naprawdę dobrych dialogów, z wierzchu komedia, a głębiej dobrze pokazane są relacje mężczyzny z kobietą, ale głównie to jest film o facetach
Rozczarowana jestem. Na trailerze wydaje się, że to super komedia
i jeżeli na to liczycie to nie polecam. Owszem są zabawne momenty,
ale jest ich nie wiele. Akcja praktycznie cały czas dzieje się w samochodzie
Ciągły dialog, dotyczący kobiet.. Można usnąć : P
Naprawde genialny film! Może nie do kina, ale bardzo fajny i prawdziwy. Dobrze oddaje relacje damsko-męskie. I wcale nie jest to prosta jazda po kobietach, bo akurat film pokazuje jacy to faceci są bezradni
Jak już temat odkopany... Czekam aż film wyjdzie na dvd, bo niestety w kinie na nim nie byłam, ale UWIELBIAM Koterskiego to taki mój idol i wiem, ze nie będę zawiedziona. Ktoś powiedział, że nudny, bo dzieje się w samochodzie... No cóż, nie każdy lubi specyfikę kina pana Marka. Trochę mi się przypomina błędne postrzeganie Dnia Świra, gdzie u większości społeczeństwa uznawany jest on za komedię, a nikt nie zauważa tragedii bohatera. Myślę, że to trzeba po prostu poczuć
Czemu uważasz że jest seksistowski? Bo ośmieszają kobiety? Powinnyśmy mieć do siebie dystans a poza tym myślę że ten film może paradoksalnie wiele nauczyć właśnie kobiety
Ja również słyszałam wiele negatywnych opinii na temat tego filmu. Oglądałam go ostatnio i podobał mi się!!!! Oczywiście myślę, że jeśli ktoś wybrał się do kina to się rozczarował, bo faktycznie praktycznie cała akcja filmu rozgrywa się w jadącym samochodzie.... Ale ogólnie teksty są fajne, dużo się uśmiałam. Wszystko zależy od gustu JA jak najbardziej polecam - jest się z czego pośmiać
www.kwiatjednejnocy.pl - serwis z myślą o KOBIETACH