Literatura erotyczna

Co warto obejrzeć, przeczytać oraz posłuchać? Co możecie polecić? Czyli rozmowy o lekko kulturalnym zabarwieniu.
ODPOWIEDZ
TrufleMalinowe
Jestem tu nowa :)

Literatura erotyczna

Post autor: TrufleMalinowe »

Dziewczyny, chciałabym zapytać Was o zdanie: lubicie książki erotyczne? Ja BARDZO! :happy
Szczególnie lubię Sylvię Day! Właśnie zakupiłam sobie "Żar nocy" i jestem na tyle zachwycona, że aż musiałam się podzielić! :) A Wy co sądzicie? :swing
Awatar użytkownika
miaamy
Super Gaduła

Re: Literatura erotyczna

Post autor: miaamy »

Gray i Cros w porządku reszty pani Day JESZCZE nie czytałam. Czytałam też 11 minut Paula Coelho główną bohaterką jest prostytutka i jej przemyślenia o tym co robi i o mężczyznach polecam również :)
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
marchewka92

Post autor: marchewka92 »

Dużo pikantnych wątków jest w książkach Charlesa Bukowskiego. Całkiem przyjemnie sie to czyta, jest też sporo przekleństw, czasami miło coś takiego przeczytać :)
a_gatka

Post autor: a_gatka »

"Jedenaście minut" i "Grey'a" to ja bym stanowczo do jednego worka nie wrzucała. Pierwsze to majstersztyk, z sensem i przesłaniem. A Grey miał dobrze zrobiony marketing i... na tym bym jego fenomen zakończyła. Banał na banale, beznadziejnie napisane, infantylne, wszystkie opisy na jedno kopyto i w dodatku to pseudo bdsm w tle... Na raz, do wanny, ale na drugi szkoda by mi było czasu. "Dotyk Crossa" to przy tym dzieło sztuki, choć też najwyższych lotów nie jest. Ale przynajmniej nie ma w co drugim akapicie "Jesteś taka piękna Ano". Który Master tak mówi? LOL....

Bukowski jest ok.
Awatar użytkownika
miaamy
Super Gaduła

Post autor: miaamy »

Ja nie wrzucam 11 minut i Greya w jeden wątek pod kontem pisania tylko pod kontem tematyki książki. Sposób napisania i słownictwa to dzień do nocy.
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Polskie autorki piszą ciut erotyków,
Seria z tulipanem ...
Plecam K. Michalak ;)
a_gatka

A co to za seria?
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Post autor: Carina »

Coz.Mialam faze na tzw lit erotyczna, paranormalną z wampirami, wilkolakami itp w roli glownej...Jednak po jakims czasie sie przejadlo
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
a_gatka

Wampiry zawsze na propsie o ile nie jest to Zmierzch z Edziem Pedziem. :D
L...

Post autor: L... »

Czytałam Greya i Crossa jak dla mnie jakaś masakra:/
Chętnie poczytalabym cos ale innego od tych książek bo ta praktycznie idealnosc i z drugiej strony patologia tam mnie wkurza.
Juszka

Post autor: Juszka »

A czy ktoś może polecić książki z tej kategorii, jakieś romantyczne ale nie żeby znów była opowieść o obrzydliwie bogatym gościu bo od tego to już mi się słabo robi :? Przeczytałam już bardzo dużo książek o tej tematyce ale wiekszość jest robiona na jedno kopyto niestety.
ODPOWIEDZ