alkohol i uczucie

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
heyulia

alkohol i uczucie

Post autor: heyulia »

m
Ostatnio zmieniony ndz lip 03, 2011 3:06 pm przez heyulia, łącznie zmieniany 1 raz.
klimt90

Re: alkohol i uczucie

Post autor: klimt90 »

Może alkohol pomaga mu otwierać się i dlatego wtedy bardzo dużo mówi o swoich uczuciach do Ciebie? Myślę jednak, że jeśli mu zależy na Tobie nie powinien robić problemów z ewentualnego zakazu, który mogłabyś mu dać. Poza tym, możliwe, że ma skłonności do picia nałogowego, niestety towarzystwo w jakim się obraca może utrudniać zmianę.
Dziubas

Post autor: Dziubas »

jeśli teraz mu pozwolisz nadużywać alkoholu to kiedyś wyjdzie Ci to bokiem. Musisz jasno powiedzieć czego chcesz. Jesteś jego kobietą i masz prawo oczekiwać od niego niejednej rzeczy. Jeśli nie przestanie to zobaczysz na czym naprawdę mu zależy. Powiedz mu, że ok na imprezie rozumiesz, że pije, ale nie codziennie czy coś. Jasno powiedz czego chcesz inaczej będziesz później cierpieć.
swallow

Post autor: swallow »

Kazdy człowiek zasługuje na drugą szanse, ale z alkoholem jest trudno...bo albo pije, albo w ogole :/ mlodzi ludzie łatwiej w to wpadają, wiec jezeli Ci na nim, na was, zalezy powinnas zrobic wszystko by nie doszło do tego by wpadł całkowicie, czesto jednak przegrywa sie tą walke... Spróbuj postawic warunek (którego chyba nikt nienawidzi) Albo, albo... jezeli nie bedzie chciał o tym słyszec masz pewnosc ze woli pic z kolegami.
agusnysa

Post autor: agusnysa »

Pamietaj ze mężczyzne musisz wychowac sobie od razu od samego poczatku.
Mozesz zaproponowac zeby nie pił w tygodniu a w sobote na weekend wypił wiecej pod twoim okiem:)hehhe
ABCbielizny

Post autor: ABCbielizny »

To wychowanie działa w dwie strony,wychować można zarówno kobietę jak i mężczyznę. Jeżeli już teraz pije dużo alkoholu,to znaczy że ma do tego skłonności,a wg mnie jest to fatalny znak. Jeżeli nic się w tej kwestii nie zmieni,to nie wróże niczego dobrego.
mialamsen

Post autor: mialamsen »

Najgłupszy pomysł. Kobiete bądź mężczyzne powinno sie poznawać i kochać bez tego. Bez efekty upicia urok danej osoby może szybko zbladnieć.
eveline

Post autor: eveline »

Jak się kocha to i na trzeźwo i "w procentach" :)
Tyle, że nie może być tak, że dopiero alkohol coś powoduje lub uwalnia jakieś emocje/chemię między ludźmi.
Awatar użytkownika
AiShA
Extra Kobietka

Post autor: AiShA »

nigdy nie można pozwolić na to by facet za dużo pił nawet jeśli pozwala mu to otworzyć się by wyznać uczucia
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
Awatar użytkownika
Astra
Super Gaduła

Post autor: Astra »

Coby nie mowic to alkohol i uczucia maja ze soba wiele wspolnego.
Np. po alkoholu widzimy wszystko w innych barwach i kolorach a nawet wielkosciach.
Stajemy sie wylewni i na swoj sposob szczerzy w wyznaniach milosnych .
Ale to wszystko tylko pozory , ktore rodza przykre konsekwencje zyciowe , jesli w pore nie zareagujesz.
Znakomicie ilustruje to ten obrazek.Obrazek
bere
Jestem tu nowa :)

Post autor: bere »

Jak facet powie na trzeźwo że Cię kocha to można uwierzyć ale wstawiony?.po alkoholu to oni wszyscy kochają każdą babę.
Awatar użytkownika
AiShA
Extra Kobietka

Post autor: AiShA »

bere pisze:Jak facet powie na trzeźwo że Cię kocha to można uwierzyć ale wstawiony?.po alkoholu to oni wszyscy kochają każdą babę.
Coś w tym jest.
Bo po alkoholu nagle im się usta otwierają do mówienia o uczuciach :)
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
Awatar użytkownika
Astra
Super Gaduła

Post autor: Astra »

Jednym slowem, alkohol to czarodziej,ski napoj ktory doskonale rozwiazuje jezyk , szczegolnie tym
ktory maja widac problem z deklaracja swoich uczuc i niesmialoscia. :)
ODPOWIEDZ