Akcesoria dla mam

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Basienka
Miła Kobietka

Akcesoria dla mam

Post autor: Basienka »

Widziałyście może nowe akcesoria dla mam z firmy ferettii? są super, przewijak przenośny, termoopakowanie na butelki i torba podróżna, fajnie w podróży bardzo potrzebne. A jak Wam się podobają? https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Miniczka

Re: Akcesoria dla mam

Post autor: Miniczka »

no wlasnie chcialam napisac do Twojegowatku z porzadkiem u malucha, bo takie torby to tez swojego rodzaju porzadek:), ja widzialam i iwdzialam tez ze beda nowe mebelki oprocz lozeczka z tej kolekcji, ja sie w niej zakochalam wiec czym wiecej rzeczy z tejkolekcji tym lepiej dla mnie:Dd
Basienka
Miła Kobietka

owszem kolekcja jest śliczna i nie spotykana
pannaM
Miła Kobietka

Post autor: pannaM »

Lubimy takie gadżety co? :)
Basienka
Miła Kobietka

mąż na mnie mówi gadżecik :D ale ja uwielbiam takie akcesoria które są przydatne,pomocne to czemu ich nie mieć;]
Kolaboracja

Post autor: Kolaboracja »

ja też lubię takie rzeczy i widziałam mnóstwo nowości na fb, feretti będzie miało teraz mebelki są przeurocze,nigdzie takich nie było,zerknijcie sobie
Basienka
Miła Kobietka

a zobaczcie jakie łóżeczko mają mieć w sprzedaży babskiesprawy.pl/akcesoria-dla-mam-t9462.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/akcesoria-d ... t9462.html, chyba nikt takich nie ma,świetny pomysł są takie dziecięce
szpileczki.69
Jestem tu nowa :)

Post autor: szpileczki.69 »

nie wiem czy nie ma, my mamy torbę z pełnym wyposażeniem z chicco, na pewno była tańsza od feretti, a nie gorsza, a nawet lepsza chyba
Basienka
Miła Kobietka

nie wydaje mi się żeby była tańsza od feretti jednak widziałam tą torbę chicco u koleżanki i przyznam jest równie fajna
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Post autor: myszka28 »

Basienko wstawiamy zdjęcia nie wstawiamy linków w wątkach i bardziej powinno to być w reklamach a nie tutaj :) ez urazy oczywiście :)
tusia25

Post autor: tusia25 »

także apeluję o zdjecia, ewentualnie linki podlinkowane;) a co do sporu nt. cen, kazdego stac na to na co stac, jedno jest tansze drugie drozsze, najwazniejsza jest chyba jakosc, poza tym na roznych portalach i na allegro ceny tez sa inne niz w sklepach wiec to roznie bywa:) tak czy siak wydaje mi sie ze chyba obie ww. maja podobne ceny bo sa raczej z tej samej, dobrej polki:)
Basienka
Miła Kobietka

spoko,chciałam wrzucić jako zdjęcie a wrzuciło link;/
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

jeżeli wrzucasz link do zdjęcia... to używasz [img]link[\img]
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Miniczka

Post autor: Miniczka »

Faktem jest natomiast, ze jak juz piszecie dziewczyny ze chicco lepsze od feretti albo ze feretti lepsze od chicco to najlepiej podac argumenty jakies:)
AKrol
Miła Kobietka

Post autor: AKrol »

U mnie jedną z ważniejszych rzeczy, bez której sobie nie wyobrażam pielęgnacji dziecka, okazał się przewijak. Taki twardy przewijak, który kładzie się na łóżeczko - kupiłam go przez internet w sklepie CebaBaby https://cebababy.eu/. Bardzo wygodny, łatwy w utrzymaniu czystości, dzięki niemu nie musiałam sie schylać do dziecka i mój kręgosłup nie musiał znosić dodatkowego obciążenia.
ODPOWIEDZ