a tak! schudłam i chcę się pochwalić. -100kg :)
a tak! schudłam i chcę się pochwalić. -100kg :)
w
Ostatnio zmieniony ndz lis 11, 2012 11:37 pm przez dzielna92, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: a tak! schudłam i chcę się pochwalić. -100kg :)
A możesz wkleic swoje fotki przed i po odchudzaniu...jestesmy wszystkie ciekawe 
pod spodem jest stro do blogu
i tam są zdjęcia jak chudłam 
-
apollo
Zszokowałaś mnie
A dziewczyny narzekają, że 5 kilo nie mogą stracić. Ja również próbuję stracić trochę na wadze. Cel to 12 kilogramów. 6 straciłam w pierwszym miesiącu. Trochę zmieniłam dietę, biorę tabletki ForeverSlim i generalnie jestem pozytywnie nastawiona, chociaż kiedy zaczynałam traktowałam to jako desperację. Nie mogłam już patrzeć na siebie - odstawiłam wiele ciuchów, które lubiłam. Teraz chcę do nich wrócić 
-
aniama87
100KG?! Wow, naprawdę godne podziwu. Zazdroszczę siły woli. Ja sama nie mogę kilku kilko schudnąć, bo nie umiem się zawziąć.
Gratuluję!
Gratuluję!
-
apollo
To nawet nie jest tylko godne podziwu - to niewiarygodne. Jakim konsekwentnym trzeba być, żeby coś takiego osiągnąć
Brawa ci się należą dziewczyno - powinni cię pokazać w programie telewizyjnym jako zachęta dla innych. Liczę, że te 12 kilogramów uda mi się z ForeverSlim zrzucić według planu, gdzieś w 2 miesiące. Masz jakieś rady na później?
gratulacje
to sie nazywa samodyscyplina
-
apollo
Nie tylko samodyscyplina - również ciężka praca, bo odchudzanie to nie zabawa. Ja wybrałam nieco łatwiejszą drogę. Tabletki nie będą wymagały ode mnie takiego wysiłku, ani wielkich zmian w diecie. Swoją drogą to zaskakujące, że ktoś stworzył tabletki pomagające spalać tłuszcz bez wysiłku. Ja również dam wam znać jak tam efekty mojego odchudzania.
tabletki nie spalają tłuszczu - żadne - to tylko chwyt marketingowy
-
ewelina84p
Ale dobre spalacze naprawdę działają i wpomagają odchudzanie.
-
magdalenka000_78
jeśli są dodatkiem do dobrej diety to działają, jak ktoś je w mcdonaldzie to nawet sam Bóg nie pomoże ;]
dziękuję Wam za te słowa:)
Wiecie co, żaadne tabletki nie są wstanie nas odchudzić. żaadne...
To tylko zależy od naszej psychiki.. Wszystko układa się w głowie. Odchudzanie właśnie zaczyna się w naszych główkach
To tylko nasze wmawiania , że oo tabletki odchudzą nas, że będziemy dzięki nim szczupłe. Guzik prawda.
Silna wola, chęć walki z samą sobą to jest to co nam potrzeba
Na vitalii mam nick ania099 tam są moje zdjęcia jak ktooś chce zobaczyć z całgo okresu odchudzania.
Pozdrawiam
Wiecie co, żaadne tabletki nie są wstanie nas odchudzić. żaadne...
To tylko zależy od naszej psychiki.. Wszystko układa się w głowie. Odchudzanie właśnie zaczyna się w naszych główkach
To tylko nasze wmawiania , że oo tabletki odchudzą nas, że będziemy dzięki nim szczupłe. Guzik prawda.
Silna wola, chęć walki z samą sobą to jest to co nam potrzeba
Na vitalii mam nick ania099 tam są moje zdjęcia jak ktooś chce zobaczyć z całgo okresu odchudzania.
Pozdrawiam
-
aneczka123
To prawda, widać, że dużo siły woli Cię to kosztowało, widać, że PIĘKNA jesteś!natka1234 pisze:Szokujące! gratulacje
hehe piękna może nie
ale wiele się na pewno zmieniło 
-
brainiac36
szacun! ja chcę schudnąć 22kg, wytrwam.
-
kamila_sko
Naprawdę nie jest łatwo. Samo odchudzanie jest Twardą i ciężką sztuką, więc wymaga naprawdę poświęcenia oraz wytrwałości.
-
Natalia Sabała
- Miła Kobietka
dzielna92 pisze:w
W takim razie gratuluję i zazdroszczę. Też mam kilka kilogramów do zrzucenia.
Natalia Sabała
Polecam wam ten sklep fryzjerski.
100 kg?! Wow, a ja myślałam, że moje 7 kg, jak schudłam, to dużo. Gratuluję wytrzymałości !
czuję się the best, ostropest i fest!
-
Natalia Sabała
- Miła Kobietka
Dołączam się do gratulacji.cola pisze:gratulacje
Natalia Sabała
Weszłamna bloga, a tam strona nie działa. Chciałam te fotki sprzed i po zobaczyć. Autorce gratuluję sukcesu tak czy inaczej.
Udało mi się zrzucić ponad 15 kg, mimo że nigdy nie rezygnowałam ze słodyczy (bo jestem strasznym łasuchem). Zmieniłam po prostu nieco styl odżywiania, po prostu rzadziej jem smażone rzeczy, wolę np. upiec rybę czy kurczaka w piekarniku i doprawić tak, jak lubię. Zrezygnowałam też z gotowanych ziemniaków z masłem, wystarczy pokroić ziemniaki w łódeczki, polać odrobiną oliwy i posypać ziołami prowansalskimi, wstawić do piekarnika na ok. 30-40 min i voila! Są dużo smaczniejsze, a wcale nie trzeba się nad nimi napracować 
Często też zamiast komunikacji miejskiej wybieram spacer (no, chyba że muszę faktycznie gdzieś daleko podjechać), od czasu do czasu ćwiczę brzuszki, robię przysiady rano i wieczorem podczas mycia zębów, staram się zawsze mieć wciągnięty brzuch i to naprawdę przynosi rewelacyjne efekty!
Więc dziewczyny - zamiast narzekać, po prostu zmieńcie odrobinkę swój styl życia, bez wyrzeczeń i głodówek!
)
Często też zamiast komunikacji miejskiej wybieram spacer (no, chyba że muszę faktycznie gdzieś daleko podjechać), od czasu do czasu ćwiczę brzuszki, robię przysiady rano i wieczorem podczas mycia zębów, staram się zawsze mieć wciągnięty brzuch i to naprawdę przynosi rewelacyjne efekty!
Więc dziewczyny - zamiast narzekać, po prostu zmieńcie odrobinkę swój styl życia, bez wyrzeczeń i głodówek!
Angeange, doradź mi jeszcze kilka tricków na dobre i zdrowe posiłki:)angeange pisze:Udało mi się zrzucić ponad 15 kg, mimo że nigdy nie rezygnowałam ze słodyczy (bo jestem strasznym łasuchem). Zmieniłam po prostu nieco styl odżywiania, po prostu rzadziej jem smażone rzeczy, wolę np. upiec rybę czy kurczaka w piekarniku i doprawić tak, jak lubię. Zrezygnowałam też z gotowanych ziemniaków z masłem, wystarczy pokroić ziemniaki w łódeczki, polać odrobiną oliwy i posypać ziołami prowansalskimi, wstawić do piekarnika na ok. 30-40 min i voila! Są dużo smaczniejsze, a wcale nie trzeba się nad nimi napracować
Więc dziewczyny - zamiast narzekać, po prostu zmieńcie odrobinkę swój styl życia, bez wyrzeczeń i głodówek!)