Dietetycy...
Dietetycy...
Witajcie! Mam pytanie, czy w Środzie Wielkopolskiej znacie jakiegoś dobrego dietetyka ?
Re: Dietetycy...
I czy w ogóle korzystaliście kiedyś z usług jakiegokolwiek z nich ?
Ostatnio zmieniony śr mar 21, 2018 3:20 pm przez Jula2406, łącznie zmieniany 1 raz.
To dość ciekawy i bardzo rozwinięty temat. Nie mam zbyt dużej wiedzy o tym, gdzie i jakich dietetyków powinnaś szukać ale jestem ze Środy i moja koleżanka od dłuższego czasu chodzi do Pani Joanny Zimnej i bardzo ją poleca. Od czasu gdy zaczęła się lepiej odżywiać znacznie poprawił się stan jej zdrowia i samopoczucie.
Ogólnie interesuje mnie zdrowa dieta. Próbowałam już kiedyś medycyny naturalnej i wielu wielu innych sposobów i nic nie przyniosło rezultatów.Czy pani Joanna to na prawdę dobry dietetyk, który pomoże mi się uporać z moimi kompleksami ?
Jestem przekonana, że tak, ponieważ słyszałam wiele pozytywnych opinii o pani dietetyk, pomogła wielu kobietom uporać się ze swoimi problemami. Dzięki niej wiele osób wyszło z założenia, że są mało wartościowi i pokochali siebie. Dzięki jej świetnie dobranej diecie odczuli dużą poprawę zdrowia i stanu cery. Serdecznie polecam panią Joannę Zimną 
Hmm... może faktycznie powinnam skonsultować się z tą panią dietetyk, może w końcu ktoś bardzo dobrze doświadczony pomoże mi w mojej trudnej sytuacji życiowej. Dziękuję bardzo za poradę i gorąco pozdrawiam 
Nie ma za co, polecam się na przyszłość
Ja również pozdrawiam !
Cóż mogę ci zaproponować wejście na tą stronę SPAM Możesz poczytać, zobaczyć metamorfozy, sama ocenić i zdecydować czy chcesz skorzystać czy nie.
Ostatnio zmieniony wt lip 17, 2018 8:08 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Ja tez korzystam z uslug konsultacji dietetycznych online u Michała Wrzoska i uwazam, ze to swietna mozliwosc. Wszystkie rozpiski dostalam dopasowane do formularzy, ktore uzupelnilam, dodatkowo stale moge liczyc na rady i wsparcie oraz odpowiedzi na wszystkie moje dodatkowe pytania 
Według mnie dużo lepiej zainwestowanymi pieniędzmi jest wydanie ich na slkuteczny suplement jak Subitramil, u mnie efekty były powalające pierwszy miesiąc i 9 kilo w dół
ja też korzystałam z Subitramilu bardzo skuteczny suplement ale dobry diedetty też nie jest zły
Nie lepiej pomyśleć o udaniu się do dobrego specjalisty dietetyka niż faszerować się suplementami?? Ja dłuuugo walczyłam o swoje zdrowie , sylwetkę i poczucie własnej wartości. Na szczęście w Łodzi udało mi się trafić na prawdziwą specjalistkę w tej dziedzinie, dziś dalej jestem pod opieką poradni ale już o kilkadziesiąt kilo lżejsza. Pani Ania pokazała mi, że dieta to nie wyrzeczenia i długie godziny przy garach a sama przyjemność i zabawa w komponowaniu posiłków.
Dzisiaj czytałam, że 4 tabliczki czekolady gorzkiej dziennie nie zaszkodzą nawet cukrzykom. Lekarze z pewnego szpitala polecaja ją nawet chorym dzieciom.