A kolczyki które? :)

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ

Które koczyki podobają Ci się najbardziej? (można wybrać kilka)

nr 1
3
43%
nr 2
1
14%
nr 3
0
Brak głosów
nr 4
0
Brak głosów
nr 5
0
Brak głosów
nr 6
0
Brak głosów
nr 7
2
29%
nr 8
1
14%
nr 9
0
Brak głosów

Liczba głosów: 7

Awatar użytkownika
AlaZkotem
Jestem tu nowa :)

A kolczyki które? :)

Post autor: AlaZkotem »

Hej ponownie!
Po naszyjnikach przyszedł czas na kolczyki. :)
I znów pytanie do Was moje drogie – które projekty z zaprezentowanych kolczyków podobają się Wam najbardziej? Dla przypominania – zamierzam zacząć sama robić taką biżuterię, stąd ta sonda. :)
Póki co seria jest czarno biała, ale w planach do tych kolczyków, jak i do poprzednich naszyjników dorzucę jeszcze kolor. :)
A póki co proszę o głosy na te kolczyki, bo zamierzam wybrać dwa najładniejsze według Was. :)

Kolczyki są dedykowane pod tę sukienkę:
Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
456
Kobietka Expert

Re: A kolczyki które? :)

Post autor: 456 »

Motylek fajnie wygląda. :)

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
AlaZkotem
Jestem tu nowa :)

Re: A kolczyki które? :)

Post autor: AlaZkotem »

I ta sonda przyniosła efekty, zatem uważam ją za zakończona. Wszystkim głosującym i opinio-piszącym dziękuje. :)
Wygrały kolczyki nr 1 i 7, i to je wykonam najpierw. W dalszej kolejności, gdy te rzeczy będą się sprzedawać to wykonam jeszcze nr 2, 5 i 8, bo one też zebrały część głosów. :)
To do tej sukienki biorę się jeszcze za dodanie kolorów do koczyków, i będzie komplet. :)
Pozdrawiam Was ciepło. :)
ODPOWIEDZ