Torebki w stylu boho

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
oliviia
Jestem tu nowa :)

Torebki w stylu boho

Post autor: oliviia »

Lato to super okazja do noszenia spódnic, bluzek i sukienek w stylu boho. Kocham frędzle, koronki, falbanki i słomiane kapelusze. Szukam fajnej torebki, która by pasowała zarówno do takiej bardzo kobiecej stylizacji, jak i do jeansów i zwykłego, kolorowego topu. Macie jakieś sprawdzone fasony? :)
ShinyGirl
Miła Kobietka

Re: Torebki w stylu boho

Post autor: ShinyGirl »

Ja mam torebkę w takim stylu, świetnie się sprawdza :) Zarówno do casualowych, jak i tych eleganckich outfitów :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
oliviia

Wygląda super ;)
lidka_paluch

Post autor: lidka_paluch »

Bardzo mi się podoba!
paulina93

Post autor: paulina93 »

oliiviia, to chyba z myślą o Tobie napisałam tekst https://sklep-torebki.pl/blog/blog/2019 ... e-torebki/ :). Zebrałam w nim propozycje torebek, które zgrają się właśnie z koronkowymi topami i zwiewnymi spódnicami. Ta torebka z frędzlami, którą podesłała ShinyGirl, będzie idealnie pasować :).
oliviia

:kwiatek Chyba jednak postawię na frędzle :D Paulina - super tekst :in love:
tereskac1
Fajna Kobietka

Post autor: tereskac1 »

Osobiście styl boho to nie mój klimat już wolę jeśli trzeba brać ze sobą torebkę modną ostatnio pikowaną listonoszkę, a najlepiej jak mogę założyć mały lub duży plecak i ruszyć w trasę. Na duży to na rajd biorę ostatnio kupiony w Cross jeansie plecak w kolorze czarnym, z trzema kieszeniami, bardzo pojemny
wercia555
Fajna Kobietka

Post autor: wercia555 »

Ja wolę klasyczne torebki żadnych frędzli, ani innych udziwnień. Ważne, żebym mogła w nią zapakować to co mi akurat jest potrzebne i już. Za to plecak to musi mieć u mnie pojemność A4, a to na dokumenty, a to na rajd potrzeba, więc miejsce też by się przydało by nie wciskać nic na siłę :D
paulina93

tereskac1, co to za marka Cross Jeans? Jakaś nowa albo dopiero wchodząca do Polski? Zainteresowała mnie, bo na stronie mają super klasyczne jeansy <3
Awatar użytkownika
alicja.m
Miła Kobietka

Post autor: alicja.m »

Kiedyś takie torebki zupełnie mi nie odpowiadały, uważałam, że są wręcz obciachowe. Czasy się zmieniły, moda również, ja też chyba dojrzałam i chciałabym taką mieć :3.
Czysty Zysk - blog nie tylko o sprzątaniu
ShinyGirl
Miła Kobietka

Post autor: ShinyGirl »

alicja.m pisze:Kiedyś takie torebki zupełnie mi nie odpowiadały, uważałam, że są wręcz obciachowe. Czasy się zmieniły, moda również, ja też chyba dojrzałam i chciałabym taką mieć :3.
U mnie tak samo :D
tereskac1
Fajna Kobietka

paulina93 pisze:tereskac1, co to za marka Cross Jeans? Jakaś nowa albo dopiero wchodząca do Polski? Zainteresowała mnie, bo na stronie mają super klasyczne jeansy <3
Hej Paulina.

Nie, no co ty Cross jeans jest już dobre 25 lat na naszym rynku, tylko wydaje mi się, że dopiero teraz w rozwijaniu zaczął dopiero nabierać tempa. Takiego szybszego :D Niemniej w PL jest dobre 25 latek. PS.Które jeansy Ci się tak spodobały z tych klasycznych?
paulina93

tereskac1 pisze:
paulina93 pisze:tereskac1, co to za marka Cross Jeans? Jakaś nowa albo dopiero wchodząca do Polski? Zainteresowała mnie, bo na stronie mają super klasyczne jeansy <3
Hej Paulina.

Nie, no co ty Cross jeans jest już dobre 25 lat na naszym rynku, tylko wydaje mi się, że dopiero teraz w rozwijaniu zaczął dopiero nabierać tempa. Takiego szybszego :D Niemniej w PL jest dobre 25 latek. PS.Które jeansy Ci się tak spodobały z tych klasycznych?
Ooo nigdy nawet nie obiła mi się o uszy ta nazwa. A jeansy to na przykład model Alan :) Fajny kolor, żadnych dziur, przetarć, wstążek, lampasów, po prostu normalne jeansy :D
tereskac1
Fajna Kobietka

paulina93 pisze:
tereskac1 pisze:
Hej Paulina.

Ooo nigdy nawet nie obiła mi się o uszy ta nazwa. A jeansy to na przykład model Alan :) Fajny kolor, żadnych dziur, przetarć, wstążek, lampasów, po prostu normalne jeansy :D
Też lubię te jeansy :D
Osobiście jeszcze lubię jeansy Natalia z tej firmy.
Zosia.ostrowska1998

Post autor: Zosia.ostrowska1998 »

Z całego serca polecam markę Bohou i ich ręcznie robione torebki z bawełny, pochodzącej z recyklingu. Nie tylko jakość i stylistyka jest świetna, ale na docenienie zasługuje polityka tej marki.
Awatar użytkownika
Miss.Dior
Miła Kobietka

Post autor: Miss.Dior »

bardzo ładne sa te torebki :) tyle ze bardzo wakacyjne, a tu juz nam sie sierpień kończy ;/
oliviia

zawsze można sprawić sobie prezent na przyszłe lato :D
zopik

Post autor: zopik »

Wolę bardziej stonowane torebki. Jednak u innych podobają mi się torebki w stylu boho- do niektórych osób one po prostu pasują.
stylistamody
Miła Kobietka

Post autor: stylistamody »

Polecam markę Liu Jo. Torebki w stylu boho,a le też eleganckie aktówki.
Albo plecak-torebka Patrizia Pepe. Podsyłam zdjęcie poniżej
ptrizia pepe torebki.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jusiawarda
Miła Kobietka

Post autor: jusiawarda »

Fajny klimat super wyglądają takie torebki :) do tego długa spódnica i trampeczki :)
Haska
Miła Kobietka

Post autor: Haska »

Uwielbiam torebki w stylu boho. Ostatnio upolowałam brązową skórzaną torebkę z frędzlami w Merg. Była przeceniona o 200 zł- nie mogłam się jej oprzeć.
Awatar użytkownika
annika77
Miła Kobietka

Post autor: annika77 »

Uwielbiam styll boho to moj styl :)
Dorota.Dorota85

Post autor: Dorota.Dorota85 »

Bardzo fajne nowoczesne torebki znajdziemy na stronie tej firmy e - Manzana Odkryłam ich całkiem niedawno i stwierdzam, że mają pięknie wykonane torebki w bardzo atrakcyjnych cenach.
crushonka

Post autor: crushonka »

ja mam takie dwie odmiany noszenia się: pani księgowa i właśnie boho.. normalnie uwielbiam w czasie kiedy mogę być mniej oficjalna :)
monterey

Post autor: monterey »

bardzo lubie boho!
ODPOWIEDZ