a ta?
torby, torebki;)
-
catrina85
Re: torby, torebki;)
Wynalazlam stronke z torebeczkami - amiche.pl.
Przejrzalam i musze powiedziec ze maja super torebeczki, fajne fasony i kolorki. Warto obejrzec:) Zapewne znajdziecie cos w swoim guscie:)
Przejrzalam i musze powiedziec ze maja super torebeczki, fajne fasony i kolorki. Warto obejrzec:) Zapewne znajdziecie cos w swoim guscie:)
-
catrina85
Re: torebki w Warszawie
Lepiej kupic torebeczki przez internet - polecam sklepik amiche.pl.
Znajdziesz tam cos dla siebie i zdecydowanie nie zaplacisz tak duzo jak w Warszawskim sklepie. Sprawdz sama a sie przekonasz. Szybka dostawa wiec nie bedziesz musiala dlugo czekac na swoja torebeczke:)
Znajdziesz tam cos dla siebie i zdecydowanie nie zaplacisz tak duzo jak w Warszawskim sklepie. Sprawdz sama a sie przekonasz. Szybka dostawa wiec nie bedziesz musiala dlugo czekac na swoja torebeczke:)
-
Camille
Re: torebki w Warszawie
A może torebka Zara? Ładna prawda? Ja jestem w niej zakochana 
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
karolinat
uwielbiam torebki:D i te małe i te duże, te na ramię, do ręki... heh... nic tylko ciągle bym kupowała nowe;p
-
Japaneczka
Torebki na dobrą sprawę nie trzeba przymierzać, nie będzie więc za duża ani za mała więc jeśli kupować torebkę to tylko przez internet ;p na Allegro za 20zł kupicie już dobrą torebkę.
Zapraszam też do sklepu z torebkami , który prowadzi mój mąż, można też wpisać na google sklep z torebkami i znajdziecie setki modeli, dla każdego coś fajnego
Zapraszam też do sklepu z torebkami , który prowadzi mój mąż, można też wpisać na google sklep z torebkami i znajdziecie setki modeli, dla każdego coś fajnego
-
Sklep.Sambora_pl
Ja też mam lekkiego bzika na punkcie torebek,musze mieć wszystko idealnie dopasowane,a torebkę w szczególności:) Poza tym pamiętajmy,że musi ona pasować także do butów oraz biżuterii jaką nosimy.
-
Hakiruono
Bardzo lubię duże torebki. Fakt, że czasami trudno w nich coś znaleźć, ale zdecydowanie wolę to niż taskanie np. reklamówek.
Przez bardzo długi czas szukałam torebki na laptopa do biura ktora bylaby dobrej jakosci i zarazem dosc kobieca. znalazlam oferte firmy sushi - i chce powiedziec ze po paru miesiacach uzytkowania torebki http://www.mobilefashion.pl/torba-na-la ... do-17.html moge ja tylko chwalic - wytrzymuje nawet moje uzytkowanie a i design bardzo fajny 
Również je uwielbiam:) Mam ich całą kolekcję i choć niektórzy uważają to za bzdurę, aby kupować tyle torebek, wiele razy dzięki nim moglam pokombinowac ze swoim ubiorem:)
Ja lubię średnie torebki, ale wiadomo- potrzebuję też dużej, jak muszę wziąć ze sobą np. dokumenty w formacie A4. Bardzo lubię też torebki w lekko etnicznym, można też powiedzieć ludowym charakterze - np. z tłoczonymi w skórze wzorami.
-
deborah83
Ja zawsze kieruje sie uzytecznoscia:) Iii wielkoscia. Musze zawsze pomiescic tam mnostwo dokumentow, ksiazek, teczek, kosmetykow, dlatego torebka codzienna powinna byc dla mnie przede wszystkim duza:)Wieczorowa - owszem, mala najlepiej czarna. Co do ceny, to tak bardzo nie jest dla mnie istotna, bo wiem z doswiadczenia, ze jak wiecej dam za torebke, to dluzej ja ponosze i mniej sie zniszczy, a kto wie, moze jeszcze uda mi sie ja potem sprzedac:)
-
Maurelia
Ja z kolei lubię małe torebki, takie przerzucane przez ramię. Nie noszę wcale torebek do ręki.
-
Sklep.Sambora_pl
Ja preferuję torebki średniej wielkości,zarzucane na ramię. Dla mnie liczy się głównie praktyczność i tym sugeruje się podczas zakupu torebki.
No i chciałam jeszcze dodać - też nie lubię torebek do reki, wolę te przez ramię.
-
Marzena
Preferuję torebki duże tak, żeby się wszystko zmieściło... i jeszcze trochę 
Torebki coś w sobie mają
A te Sushi są super–wygodne i modne.Kupilam sobie jedną w stylu retro i służy mi na co dzień,nie tylko jako torba na laptopa,ale normalna torebka
mi się bardzo podoba torebka skórzana torebka firmy Gawor, niby nic w niej nie ma ładnego ale coś w sobie ma ... zobaczcie zresztą same: http://www.torebkiabc.pl/27-skorzana-torebka-gawor.html
... i co sądzicie o niej?
... i co sądzicie o niej?
-
natusia3003
- Jestem tu nowa :)
Wole duże torebki bo są pojemne i dużo się w nie zmieści
a że nie lubię nosić żadnych reklamówek to taka torba jest mi bardzo przydatna 
-
anna.sokal
ja mam tylko jedną, ale ją uwielbiam Dobra jakość, fantastyczny design. Chciałabym kupić sobie jeszcze pokrowiec… Może dostane taki od Mikołaja 
ja mam tylko jedną, ale ją uwielbiam Dobra jakość, fantastyczny design. Chciałabym kupić sobie jeszcze pokrowiec… Może dostane taki od Mikołaja 
-
Klaris
Może się powtarzam (nie pamiętam, czy już pisałam wam o tym) ale dla mnie najpiękniejsze torby robi Marianna -> http://epolala.pl
Każda inna, każda indywidualna... niestety ceny są dość wygórowane, ale jakość jest bez zastrzeżeń.
Każda inna, każda indywidualna... niestety ceny są dość wygórowane, ale jakość jest bez zastrzeżeń.
-
Sklep.Sambora_pl
Faktycznie ceny są bardzo wygórowane,ale torebki ładne i oryginalne. Teraz w sklepach internetowych będą styczniowe wyprzedaże,więc na pewno znajdziemy więc fajnych okazji na zakup torebek.
-
Tasia_Tasia
Dla mnie torba musi być przede wszystkim praktyczna i pojemna tak jak mówicie. Ostatnio nigdzie nie już nie ruszam się bez laptopa, taka praca, dlatego musiałam zainwestować w porządną torbę na niego. Chciałam przy okazji żeby to nie była torba tylko na laptopa, ale taka którą można nosić tak po prostu. No i żeby wyglądała fajnie. Długo szukałam, ale wybór padł w końcu na taką ..............
Widziałam, że dziewczyny pisały tu już o tej marce, wiec trochę się powtarzam, ale są naprawdę super. Cena może nie najniższa, ale bez wątpienia są one warte swojej ceny
proszę nie spamować
Widziałam, że dziewczyny pisały tu już o tej marce, wiec trochę się powtarzam, ale są naprawdę super. Cena może nie najniższa, ale bez wątpienia są one warte swojej ceny
proszę nie spamować