forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

torby, torebki;)

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.

torby, torebki;)

Postprzez Spragga » 22 wrz 2010, o 12:44

Jakie lubicie torebki? Małe i eleganckie, czy duże i praktyczne? Czym się kierujecie przy zakupie? Ceną, producentem, materiałem, fasonem? Co nosicie w swoich torebkach?
Spragga
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: torby, torebki;)

Postprzez fidoma » 22 wrz 2010, o 13:17

Lubię torebki XXL i fajnie wyglądają, dużo pomieszczą, ale znaleźć w nich cokolwiek to po prostu tortura. Nie raz mam ochotę wyrzucić wszystko na chodnik i znaleźć np. komórkę.
Teraz modne są natomiast torebki mniejszych gabarytów, listonoszki, a la torby lekarskie ze sztywną rączką.
Szukasz butiku, gdzie znajduje się modna odzież damska ? Sprawdź eleganckie sukienki czy bluzki damskie na www.fidoma-butik.pl i przekonaj się!
fidoma
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez ABCbielizny » 30 wrz 2010, o 12:52

Ja tak jak Moja Przedmówczyni,bardzo lubię duże torebki. Chociażby ze wzgledu na to,że są one bardzo praktyczne oraz poręczne. Zmieści się tam dużo rzeczy,co przydaje się jeśli ide na uczelnie lub do pracy. Kopertówki też są ładne,ale tylko na specjalne okazję jak chrzciny czy wesele.
www.ABCbielizny.pl - Bielizna damska
ABCbielizny
Fajna Kobietka

Postprzez fiksi » 4 paź 2010, o 15:15

zdecydowanie duuuze;)
malych mam kilka, ale rzadko nosze;)
moj ostatni zakup:
http://kissarabbit.pl/produkt,L,Dzie%C5%84%20powszedni
do wszytskiego pasuje na jesien.
fiksi
Miła Kobietka

Postprzez szypka » 13 paź 2010, o 16:06

Cóż to za pytanie :) Ja lubię torebki ogromne, duże, średnie i małe :) Ujmijmy to w jednym słowie - wszystkie :) Ostatnio odkryłam torebki firmy Bremi - fajne, praktyczne, a dodatkowo niedorgie. Wklejam zdjęcia, które znalazłam na ich stronie :)
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
szypka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez ence » 14 paź 2010, o 12:28

http://kissarabbit.pl/produkt,XXL,Podr% ... 5%BCniczka mój najnowszy nabytek :) Jest ogromna mieści na prawdę bardzo dużo rzeczy :D Spakowałam się w nią na mały wypadzik weekendowy. I chociaż to nie jest prawdziwa skóra, to wydaje się być porządnie wykonana.
ence
Miła Kobietka

Postprzez ninka_niebieska » 22 paź 2010, o 13:23

Zdecydowanie duże torby na codzień.. kopertówki i mniejsze torebki na przyjęcia, wieczorne wyjścia, wele etc. Torba musi mi się poprostu spodobać.. musi między nami zaiskrzyć w momencie gdy ją zobaczę.. :) W torbie noszę wszystko.. to worek bez dna, dlatego też zdecydowanie wolę te większe .. sama czasem tak naprawde nie wiem czy mam coś w tej torbie czy nie.. co mam a czego mi brakuje.. to jest zagadka :)
ninka_niebieska
Miła Kobietka

Postprzez szypka » 16 lis 2010, o 14:04

To znowu ja, spodobały mi sie torebki BREMI i kupiłam sobie jedną, teraz już jestem w 100% do nich przekonana :)
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
szypka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Hania26 » 16 lis 2010, o 16:12

Uwielbiam torebki :) Są idealnym uzupełnieniem naszego stroju. Bardzo lubię dobierać sobie torebki pod kolor rajstop-albo na odwrót. Efekt niesamowity :)!
Hania26
Miła Kobietka

Postprzez ela1980 » 18 lis 2010, o 12:58

Małe eleganckie. Najlepiej aby komponowała się z płaszczem (torebka).
Czarny płaszcz i czarna mała torebka do ręki nie na pasku.
ela1980
PoczÄ…tkujÄ…ca

Następna strona

Powrót do Moda