przestań już z tym spamempanibiszkopcik pisze:a jak sądzicie czy na dietę i odżywianie ma wpływ to w czym i jak się gotuje? stoję właśnie przed dylematem czy kupić coś co ma mi pomóc w kuchni i zdrowym odżywianiu ale nie wiem czy to nie kolejny chwyt reklamowy niczym dieta cudosobiście uważam podobnie, że diety nie istnieją, liczy się regularne jedzenie i zróżnicowana dieta produktowa, no ale wydaje się logicznym, że to w jaki sposób przyrządzamy nawet najzdrowsze jedzenie ma również wpływ na to jak wyglądamy czy chudniemy , jeśli którąś z Was ma jakieś doświadczenia ze stosowaniem w kuchni sprzętu varadero to proszę o opinię
Diety nie isteniją
-
dzo
Re: Diety nie isteniją
-
mysiogonek
wlasciwie wszystko mozna nazwac dieta
to tylko psychiczne nastawienie...
-
crazzz
uwazam ze dieta jest naprawde wazna. ale prawda tez jest taka, ze dieta bez cwiczen sensu nie ma...
-
dione
Teraz tych diet jest naprawdę sporo, także można się pogubić czy któraś jest skuteczna, czy nie. Trochę rozjaśnić w głowie na ten temat może książka "Które diety naprawdę działają?". Można ją ściągnąć za darmo ze strony ... Jest tam sporo przydatnych porad dla każdego, kto chcę zrzucić zbędne kilogramy.
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
slonce123
dla mnie tez diety nie istnieja ! zawsze wierzylam w cos takie jak liposukcja,zaczelam czytac na roznych forach i stronach rozne infor. i z tego wynika,ze naprawde sie oplaca.sama jestem po zabiegu liposukcji kawitacyjnej. znalazlam oferte na ...i polecam kazdemu przy kosci!
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
Oczarovana
- Jestem tu nowa :)
Adantatri pisze:Hej
Ja osobiście uważam , że odchudzanie się i głodowanie jest nieludzkie !
Używam niezawodnego sposobu , ostatni posiłek jem o 18 później nić + Dużo sportu , ruchu !
Jeżdżę na rowerze , chodzę na siłownie i jem to co chcęNie będę sobie odmawiała przecież
W każdym bądź razie nie ma coś się katować dietami!
Jak najbardziej, diety nie istnieją, liczy się tylko normalne zdrowe odrzywianie ale bez żadnej przesady oraz DUUUUŻO RUCHU !
-
selena
Wiadomo, że trzeba połączyć parę aspektów, żeby skutecznie schudnąć. Dlatego pomyślałam o turnusie odchudzającym w Primavera SPA, gdzie przy danej diecie, również korzysta się z różnego rodzaju zabiegów wyszczuplających. Wszystko oczywiście pod okiem dietetyka. Taki sposób odchudzania może być całkiem ciekawy.
-
speedy
Też tak uważam, że dobra dieta to brak diety. Jeśli odżywiamy się racjonalnie, sięgamy po dużą ilość warzyw i owoców, pijemy wodę - moją ulubioną jest staropolanka, do tego prowadzimy aktywny tryb życia, wówczas jesteśmy na dobrej drodze do tego, aby ładnie wyglądać:)
-
Aldonka09
Nie wieżę w żadne diety cud. One działają tylko na krótką metę. Myślę, że najlepsza dieta to zdrowy rozsądek i umiar.
-
ence
wg mnie dieta to styl życia, nie uda nam się żyć ciągle z kartką i wg rozpiski przygotowywać posiłków na całe życie. Trzeba zmienić nawyki i styl życia jeżeli che się utrzymać wymarzoną wagę. Myślę, że jak ktoś cały czas łoi napije gazowane na zmianę z hamburgerami i czekoladą to jak sobie zrobi mały detoks to potem nawet nie ma na to ochoty. Pierwszym etapem diety powinno być oczyszczanie.
-
fiksi
oczywiscie, ze tak jesli u kogos problemy z waga nie lacza sie np. z problemami z hormonami.Aldonka09 pisze:Nie wieżę w żadne diety cud. One działają tylko na krótką metę. Myślę, że najlepsza dieta to zdrowy rozsądek i umiar.
Czasem mozna wspomoc sie jakimis suplementami, ale zawsze trzeba dzialac kompleksowo.
-
ence
ja używałam suplementów, które właśnie pomogły mi oczyścić organizm.
-
fiksi
u mnie suplement zadzialal przy hamowaniu apetytu na lakocie, ktore uwielbiam:P
-
ence
to głównie dzięki zawartości chromu. choć widziałam tam też inne składniki, które mogą być za to odpowiedzialne 
-
fiksi
chrom faktycznie wspomaga walke z nadmiernym apetytem i jeszcze poprawia wyglad skory.
-
fiksi
no gdzies przeczytalam kiedys o tym chromie, czesto jest w tabletakch, ktore maja poprawic wyglad skory.
w slimitinie jest tez np. zielona herbata, a ona ogolnie tez ma dzialanie oczyszajace.
w slimitinie jest tez np. zielona herbata, a ona ogolnie tez ma dzialanie oczyszajace.
Z nadmiarem chromu też trzeba uważać. Wszystko z umiarem.
-
ence
jak ze wszystkim dlatego trzeba przestrzegać dawki z opakowania i nie dostarczać już go z dodatkowych źródeł. Takie rzeczy zawsze kupuje w aptece, żeby mieć pewność, że są z pewnego źródła i o dobrze dobranych dawkach, poza tym zawsze jest się kogo poradzić.
-
fiksi
oczywiscie, jesli cos ma dzialac to tylko jesli przyjmuje sie to z glowa i wg wskazan.
-
ence
bo naprawdę dziewczyny suplementy są świetne i działają, ale tylko jeżeli ćwiczymy i trzymamy w miarę diety, inaczej to rzeczywiście mogą być pieniądze w błoto. Ja ze Slimitinu Aqua, jestem bardzo zadowolona, ale moje pracy było w tym sporo.
-
jaagnieszka
Zgadzam się,że konsekwencja i nieobjadanie się to najlepsza dieta. W końcu jemy po to żeby żyć, a nie żyjemy po to żeby jeść.
również się zgadzam, wszystko jest pięknie, ale jak dbamy o siebie i uprawiamy jakieś aktywności. siedzenie na kanapie i nicnierobienie nie schudnie za nas
tak jak powiedziałyście, suplementy są dobre, ale jako uzupełnienie całego planu, który wykonujemy aby schudnąć - tak jak mój Edixal, już 1,5 tygodnia razem z joggingiem i jest super:) czuję, że w końcu coś dla siebie robię i aż chce się wiecej! pozdrawiam 
-
jaagnieszka
Ja jednak jestem ostrożna jeżeli chodzi o suplementy. Jeżeli już zdecydujemy się na środki wspomagające dieta-f10.html" class="auto-link" rel="dofollow">odchudzanie to najlepiej wybierać preparaty na bazie składników naturalnych.Pamiętajmy, że dieta to zdrowy styl życia, a nie wyniszczanie organizmu.
-
ence
......składniki na moje oko wszytko naturalne i nawet nie ma cukru 
proszę nie spamować
proszę nie spamować