forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Diety nie istenijÄ…

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.

Re: Diety nie istenijÄ…

Postprzez dzo » 27 lip 2011, o 12:33

panibiszkopcik napisał(a):a jak sądzicie czy na dietę i odżywianie ma wpływ to w czym i jak się gotuje? stoję właśnie przed dylematem czy kupić coś co ma mi pomóc w kuchni i zdrowym odżywianiu ale nie wiem czy to nie kolejny chwyt reklamowy niczym dieta cud :) osobiście uważam podobnie, że diety nie istnieją, liczy się regularne jedzenie i zróżnicowana dieta produktowa, no ale wydaje się logicznym, że to w jaki sposób przyrządzamy nawet najzdrowsze jedzenie ma również wpływ na to jak wyglądamy czy chudniemy , jeśli którąś z Was ma jakieś doświadczenia ze stosowaniem w kuchni sprzętu varadero to proszę o opinię :)

przestań już z tym spamem :angrywife :angrywife
Co CiÄ™ nie zabije to CiÄ™ wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Reklama

Postprzez mysiogonek » 2 wrz 2011, o 10:47

wlasciwie wszystko mozna nazwac dieta :D to tylko psychiczne nastawienie...
mysiogonek
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez crazzz » 6 wrz 2011, o 21:14

uwazam ze dieta jest naprawde wazna. ale prawda tez jest taka, ze dieta bez cwiczen sensu nie ma...
oh take me back to the start!
crazzz
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez dione » 22 wrz 2011, o 13:16

Teraz tych diet jest naprawdę sporo, także można się pogubić czy któraś jest skuteczna, czy nie. Trochę rozjaśnić w głowie na ten temat może książka "Które diety naprawdę działają?". Można ją ściągnąć za darmo ze strony ... Jest tam sporo przydatnych porad dla każdego, kto chcę zrzucić zbędne kilogramy.

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
dione
Fajna Kobietka

Postprzez slonce123 » 27 wrz 2011, o 12:35

dla mnie tez diety nie istnieja ! zawsze wierzylam w cos takie jak liposukcja,zaczelam czytac na roznych forach i stronach rozne infor. i z tego wynika,ze naprawde sie oplaca.sama jestem po zabiegu liposukcji kawitacyjnej. znalazlam oferte na ...i polecam kazdemu przy kosci!

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
slonce123
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Oczarovana » 13 paź 2011, o 15:55

Adantatri napisał(a):Hej
Ja osobiście uważam , że odchudzanie się i głodowanie jest nieludzkie !
Używam niezawodnego sposobu , ostatni posiłek jem o 18 później nić + Dużo sportu , ruchu !
Jeżdżę na rowerze , chodzę na siłownie i jem to co chcę :D Nie będę sobie odmawiała przecież :) W każdym bądź razie nie ma coś się katować dietami!

Jak najbardziej, diety nie istnieją, liczy się tylko normalne zdrowe odrzywianie ale bez żadnej przesady oraz DUUUUŻO RUCHU !
Oczarovana
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez selena » 25 lis 2011, o 13:29

Wiadomo, że trzeba połączyć parę aspektów, żeby skutecznie schudnąć. Dlatego pomyślałam o turnusie odchudzającym w Primavera SPA, gdzie przy danej diecie, również korzysta się z różnego rodzaju zabiegów wyszczuplających. Wszystko oczywiście pod okiem dietetyka. Taki sposób odchudzania może być całkiem ciekawy.
selena
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez speedy » 30 sty 2012, o 21:08

Też tak uważam, że dobra dieta to brak diety. Jeśli odżywiamy się racjonalnie, sięgamy po dużą ilość warzyw i owoców, pijemy wodę - moją ulubioną jest staropolanka, do tego prowadzimy aktywny tryb życia, wówczas jesteśmy na dobrej drodze do tego, aby ładnie wyglądać:)
speedy
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Aldonka09 » 1 lut 2012, o 15:04

Nie wieżę w żadne diety cud. One działają tylko na krótką metę. Myślę, że najlepsza dieta to zdrowy rozsądek i umiar.
"Nic tak nie przeraża mężczyzny jak kobieta, której uroda przenika go na wskroś, tak iż wie, że zrobiłby wszystko [...] byle tylko być z tą najistotniejszą twarzą."
Jonathan Carroll
Aldonka09
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez ence » 3 maja 2012, o 12:59

wg mnie dieta to styl życia, nie uda nam się żyć ciągle z kartką i wg rozpiski przygotowywać posiłków na całe życie. Trzeba zmienić nawyki i styl życia jeżeli che się utrzymać wymarzoną wagę. Myślę, że jak ktoś cały czas łoi napije gazowane na zmianę z hamburgerami i czekoladą to jak sobie zrobi mały detoks to potem nawet nie ma na to ochoty. Pierwszym etapem diety powinno być oczyszczanie.
ence
Miła Kobietka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Odchudzanie, dieta