forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

DIETA JOGURTOWA-HIT

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.

DIETA JOGURTOWA-HIT

Postprzez roztrzepana20 » 16 sie 2011, o 17:39

Witam wszystkie kobietki;) Przepraszam jezeli byl taki temat , ale sama osobiscie nie widzialam. A wiec temat dotyczy diety jogurtowej. Slyszalam ze daje rewelacyjne efekty , dziewczyny pisaly ze chudna 3 kg a 4 dni . Polega ona na tym , ze przez caly dzien je sie tylko i wylacznie same jogurty naturalne w jakich sie chce ilosciach. Takie jedzenie moze spowodowac brak witamin wiec zaleca sie brac jakis witaminki do tego :) Pozniej aby nie bylo efektu jojo po stosowaniu do diety wprowadzamy powolutku inne produkty spozywcze. Np. jezeli dietke stosujecie 12 dni , dzielimy to na 4 i wychodzi nam 3. czyli co 3 dni dodajemy do jadlospisu nowe produkty spozywcze np owoce, pozniej mieso, i slodycze (ale nie w duzych ilosciach) Mysle,że w miare zrozumiale to napisalam , ale jezeli macie jakies pytania i sie ze mna przylaczacie do stosowania dietki...piszcie;)

Ja osobiscie dzis zaczelam diete i pwoiem Wam ze nie jest zle;)przez caly dzien zjadlam 2 jogurty i wcale nie jestem jakos zbytnio glodna. Mam 170 cm wzrostu i waze 60 kg. Chcialabym wrocic do starej wagi czyli zrzucic 6 kg i wazyc 54 kg ;)

Piszcie dziewczeta ;) pozdrawiam
roztrzepana20
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: DIETA JOGURTOWA-HIT

Postprzez dione » 1 wrz 2011, o 17:19

A czy oby na pewno jest to zdrowe? Wydaje mi się, że jednak lepiej jest bardziej urozmaicać swoją dietę. W końcu organizm potrzebuje różnych składników odżywczych. Może jednak bezpieczniej będzie skonsultować się z lekarzem?
dione
Fajna Kobietka

Postprzez OnaUK87 » 14 wrz 2011, o 22:44

Taka dieta to nie dieta tylko głodzenie się w pewnym sensie i nie wierzę, że w miarę wprowadzania kolejnych składników i pokarmów nie tyje się ponownie. Dziwna dieta.
OnaUK87
Miła Kobietka

Postprzez tusia25 » 2 lut 2012, o 20:46

jakies to podejrzane, nigdy nie słyszałam o takiej formie diety... żeby schudnąć trzeba zmienić tryb życia i nawyki żywieniowe
tusia25
Fajna Kobietka

Postprzez WeselneZaplecze » 3 lut 2012, o 13:59

Dieta mi wyglÄ…da na drastycznÄ…! :shock:
WeselneZaplecze
Fajna Kobietka

Postprzez BaÅ›ka1971 » 4 lut 2012, o 09:17

Chudną kilka kg w kilka dni z powodu biegunki chyba, która jest wywołana nadmiarem bakterii zawartych w jogurtach :diabel
Baśka1971
Fajna Kobietka

Postprzez tusia25 » 4 lut 2012, o 13:06

Baśka1971 napisał(a):Chudną kilka kg w kilka dni z powodu biegunki chyba, która jest wywołana nadmiarem bakterii zawartych w jogurtach :diabel

hehe dokładnie:)
szkoda zdrowia na takie "diety cud"
tusia25
Fajna Kobietka

Postprzez BaÅ›ka1971 » 6 lut 2012, o 12:21

Śmiejemy się z tego, ale takie eksperymenty mogą się skończyć bardzo poważnie dla zdrowia. Biegunki potrafią strasznie odwodnić organizm.
Baśka1971
Fajna Kobietka

Postprzez WeselneZaplecze » 6 lut 2012, o 14:57

Co z tego, że może i ta dieta pozwoli zgubić zbędne kilogramy ale w zamian można nabawić się bardziej poważnych chorób! :o Nie ma co ryzykować zdrowia według mnie.
WeselneZaplecze
Fajna Kobietka

Postprzez BaÅ›ka1971 » 7 lut 2012, o 10:51

Dokładnie. Zgadzam się z Tobą. Dieta i zdrowy tryb życia to nie tylko gubienie kilogramów za wszelką cenę, bo nie wszystko da się wyrazićw liczbach. Co chwilę ktoś wymyśla jak w najszybszy sposób zrujnować organizm w niezdrowy sposób, chwaląc swój przepis jako "zrzucanie zbędnych kilogramów". Żeby być szczupłym to trzeba pamiętać o zdrowej, zbilansowanej diecie i zażywaniu aktywności fizycznej. Lepszego systemu nikt nie wymyślił, bo go po prostu nie ma. Diety z egzotycznych owoców, jogurtów, ziół itp. to pic na wodę.
Baśka1971
Fajna Kobietka

Następna strona

Powrót do Odchudzanie, dieta