forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Diety nie istenijÄ…

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.

Diety nie istenijÄ…

Postprzez Beata333 » 5 cze 2011, o 19:44

Są to tak na prawdę wymyslone orzez kogoś nawyki zywieniowe po których stosowaniu nasz organizm się zmienia. Jednak nie ma takiej diety po której zakonczeniu stosowania nie przygniótł by nas efekt jojo. Ja juz próbowałam wszytskiego i wiem że bez ćwiczen dieta nic nie pomoże! Polecam wszhytskim tym którzy chca schudnąć za małe pieniądze stronke ........tam możecie sobie taniu wykupywać karnety na fitness siłownie aerobik itp. Ja obecnie chodze na basen i fitness i czuje sie wspaniale:)

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Beata333
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Diety nie istenijÄ…

Postprzez eveline » 10 cze 2011, o 12:38

Najlepsza dieta jaką "wymyślono" to po prostu jeść trochę mniej, a przede wszystkim jeść regularnie, o w miarę stałych porach, najlepiej pięć razy w ciągu dnia, ostatni posiłek nie później niż o g.19.
Z doświadczenia własnego i paru koleżanek wiem, że to działa :)
W filmie premiera oznacza, że wszystko jest skończone, możesz już tylko usiąść w fotelu i patrzeć. A w teatrze to dopiero początek.
eveline
Miła Kobietka

Postprzez mikiqu » 11 cze 2011, o 19:26

mi się ostatnio podobał tekst Dżoany Krupy, która stwierdziła że zjedzenie czekolady od czasu do czasu nie zaszkodzi żadnej diecie :D czasem chyba nie warto sobie wszystkiego odmawiać, coś z życia się należy ;)
Chcesz uwodzić spojrzeniem? Sztuczne rzęsy to jest to!
Zapraszam na profesjonalne szkolenia przedłużanie rzęs dla stylistek.
mikiqu
Miła Kobietka

Postprzez puszapek » 12 cze 2011, o 12:11

Dieta nie jest czymś, co pomoże nam w 100% z naszym tłuszczykiem, czy innym mankamentem, przecież dieta idzie razem z ćwiczeniami i ten kto myśli, że samymi płatkami ryżowymi, czy warzywami na parze zmieni swój wygląd - ten się myli.
Zresztą to także zależy od człowieka, jego metabolizmu.
Zazwyczaj jednak jest tak, że człowiek sie dobrze odzywia, potem schudnie i zaczyna jeść jak wcześnie, jaki w tym sens???
puszapek
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez eveline » 21 cze 2011, o 15:49

Głodzenie się czy odmawianie sobie absolutnie wszystkiego słodkiego, tuczącego, itd. na co każdy normalny człowiek ma czasami ochotę nie zaprowadzi do niczego dobrego.
Trzeba zarówno mądrze(!) odżywiać się, jak i ćwiczyć, uprawiać jakichś sport lub po prostu być chociaż w minimalnym stopniu aktywnym fizycznie w tygodniu.
W filmie premiera oznacza, że wszystko jest skończone, możesz już tylko usiąść w fotelu i patrzeć. A w teatrze to dopiero początek.
eveline
Miła Kobietka

Postprzez babyisback » 23 cze 2011, o 13:36

Jest tyle zasad, których by trzeba przestrzegać, żeby zdrowo żyć, że w końcu na ich realizowanie życia by zabrakło -,-
"tell me what you know about dreams, dreams
tell me what you know about night terrors, nothin’
you don't really care about the trials of tomorrow
rather lay awake in a bed full of sorrow"
babyisback
Miła Kobietka

Postprzez dzo » 23 cze 2011, o 14:14

babyisback napisał(a):Jest tyle zasad, których by trzeba przestrzegać, żeby zdrowo żyć, że w końcu na ich realizowanie życia by zabrakło -,-

otóż to :lol: ja czasami żyję chwilą i po prostu oddaję się różnym przyjemnościom bo życie przeminie mi w mgnieniu oka a później tylko będę żałować że nie zrobiłam tego czy tamtego
Co CiÄ™ nie zabije to CiÄ™ wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez Maniana » 27 cze 2011, o 13:36

Fakt faktem, nie ma co jak chciałoby się w 100% żyć zdrowo i ekologicznie to życia by zabrakło :P Jednak nie ma się co łamać specjalnie. Ja zakończyłam kilka dni temu dietę 36s i waga zmalała o 6kg, jak na razie bez strasznego efektu jojo. Jem w miarę normalnie z zachowaniem oczywiście regularności, a waga stoi w miejscu. Oczywiście poczekam jeszcze trochę z prorokowaniem, że jednak się da ale jestem dobrej myśli. Ostatecznie zawsze można przeprowadzić się do puszczy, wykopać ziemiankę i spożywać tylko i wyłącznie korzonki :P Ale taka perspektywa raczej mnie nie rajcuje :P
Maniana
Miła Kobietka

Postprzez Adantatri » 30 cze 2011, o 08:03

Hej
Ja osobiście uważam , że odchudzanie się i głodowanie jest nieludzkie !
Używam niezawodnego sposobu , ostatni posiłek jem o 18 później nić + Dużo sportu , ruchu !
Jeżdżę na rowerze , chodzę na siłownie i jem to co chcę :D Nie będę sobie odmawiała przecież :) W każdym bądź razie nie ma coś się katować dietami!
www.zakupmnie.pl - Pokusa dla twoich zmysłów... : )
Adantatri
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez panibiszkopcik » 25 lip 2011, o 09:28

a jak sądzicie czy na dietę i odżywianie ma wpływ to w czym i jak się gotuje? stoję właśnie przed dylematem czy kupić coś co ma mi pomóc w kuchni i zdrowym odżywianiu ale nie wiem czy to nie kolejny chwyt reklamowy niczym dieta cud :) osobiście uważam podobnie, że diety nie istnieją, liczy się regularne jedzenie i zróżnicowana dieta produktowa, no ale wydaje się logicznym, że to w jaki sposób przyrządzamy nawet najzdrowsze jedzenie ma również wpływ na to jak wyglądamy czy chudniemy , jeśli którąś z Was ma jakieś doświadczenia ze stosowaniem w kuchni sprzętu varadero to proszę o opinię :)
panibiszkopcik
PoczÄ…tkujÄ…ca

Następna strona

Powrót do Odchudzanie, dieta