Żylaki
Re: Żylaki
Sama nie korzystałam, ale słyszałam o nich dobre opinie. Ogólnie to usg jest podobne do takiego standardowego usg, tylko głowica jest pewnie mniejsza no i bada się żyły. Mają kanał na yt i tam dużo znajdziesz na pewno materiałów o poszczególnych badaniach i zabiegach. No żylaki to nic przyjemnego, nie dość że średnio wyglądają to jeszcze bywają bolesne.
Do specjalisty warto się udać ale też można spróbować samemu trochę zadbać bardziej o żyły, mi bardzo pomogło branie tabletek maxi3vena, niedrogie i tylko 1 tabletkę dziennie się bierze.
A jakie tabletki bralaś? Ruszczyk bardzo dobrze działa na zyły, wzmacnia je, u mnie bardzo pomógł bo często bolały mnie nogi, robiły mi się pajączki, jak zaczęłam maxi3vena z ruszczykim brać regularnie poprawa ogromna.
Ok zobacze napewno. Mi zadne tabletki ani masci nie pomagają, troche poczytałam o tej Klinice i ma dobre opinie, wydaje mi sie ze warto zadbać o siebie i poczuć sie znowu atrakcyjną kobietą. Mam juz dość spodni, bolu nog i widoku tych okropnych żylaków.donatka pisze:Sama nie korzystałam, ale słyszałam o nich dobre opinie. Ogólnie to usg jest podobne do takiego standardowego usg, tylko głowica jest pewnie mniejsza no i bada się żyły. Mają kanał na yt i tam dużo znajdziesz na pewno materiałów o poszczególnych badaniach i zabiegach. No żylaki to nic przyjemnego, nie dość że średnio wyglądają to jeszcze bywają bolesne.
Daj znać jeśli się zdecydujesz, co sama jestem ciekawa jak to wygląda, Laseroterapia to chyba jedna z najnowocześniejszych metoda usuwania żylaków. Fajne jest to że od razu można iść do domu i robić wszystko to co zwykle. Ciekawe czy są do tego jakieś przeciwwskazania?
Na stronce kliniki jest duzo filmików o zabiegach na żylaki, przekonały mnie ze nie ma sie czego bać. Juz jestem zpisana na wizyte u Dr Wilczko. Napewno napisze jak po badaniach i zabiegu.donatka pisze:Daj znać jeśli się zdecydujesz, co sama jestem ciekawa jak to wygląda, Laseroterapia to chyba jedna z najnowocześniejszych metoda usuwania żylaków. Fajne jest to że od razu można iść do domu i robić wszystko to co zwykle. Ciekawe czy są do tego jakieś przeciwwskazania?
Jesteś już po? Jestem ciekawa wrażeń i jak to wyglądało. O dr Wilczko duzo dobrego czytałam, na forach typowo zdrowotnych ją polecano jeśli chodzi o specjalistów ze stolicy.aguska33 pisze:Na stronce kliniki jest duzo filmików o zabiegach na żylaki, przekonały mnie ze nie ma sie czego bać. Juz jestem zpisana na wizyte u Dr Wilczko. Napewno napisze jak po badaniach i zabiegu.donatka pisze:Daj znać jeśli się zdecydujesz, co sama jestem ciekawa jak to wygląda, Laseroterapia to chyba jedna z najnowocześniejszych metoda usuwania żylaków. Fajne jest to że od razu można iść do domu i robić wszystko to co zwykle. Ciekawe czy są do tego jakieś przeciwwskazania?
Tak jestem juz po zabiegu, całkiem sprawnie i szybko poszło. Miałam tylko mały ślad po wkłuciu wenflonu zabieg był w znieczuleniu. Sam zabieg to koło 30-40 minut trwał.donatka pisze:Jesteś już po? Jestem ciekawa wrażeń i jak to wyglądało. O dr Wilczko duzo dobrego czytałam, na forach typowo zdrowotnych ją polecano jeśli chodzi o specjalistów ze stolicy.aguska33 pisze:Na stronce kliniki jest duzo filmików o zabiegach na żylaki, przekonały mnie ze nie ma sie czego bać. Juz jestem zpisana na wizyte u Dr Wilczko. Napewno napisze jak po badaniach i zabiegu.donatka pisze:Daj znać jeśli się zdecydujesz, co sama jestem ciekawa jak to wygląda, Laseroterapia to chyba jedna z najnowocześniejszych metoda usuwania żylaków. Fajne jest to że od razu można iść do domu i robić wszystko to co zwykle. Ciekawe czy są do tego jakieś przeciwwskazania?
- sabinkaduchess
- Miła Kobietka
i dlatego ja staram się w miarę regularnie ćwiczyć, a do tego biorę tabletki maxi3vena na lepsze krążenie, bo moja mama miała żylaki. miała taką pracę, że siedziała ciągle za biurkiem, a do tego słabe krążenie krwi. ja też mam słabe krążenie krwi, ale na pewno nie chcę mieć żylaków, więc im przeciwdziaąłm/
Zdecydowałam się na leczenie żylaków za pomocą nieoperacyjnego leczenia. Udało się to zrealizować w Euro Klinice euro-klinika .pl , przy okazji spełniając jedno z moich największych marzeń - kłopot z żylakami dręczył mnie od kiedy pamiętam. Wszystko odbyło się sprawnie i bezboleśnie.
- pani_jeziora
- Miła Kobietka
zastanawiam się czy nie zacząć brać tych tabletek maxi3vena, często bolą mnie nogi, wieczorem to już nawet wysiedzie ciężko bo nogi cierpną, bolą i sa ciężkie, czytałam że ruszczyk ma bardzo dużo dobrch wlaściwości