życzenia

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
Telavi
Fajna Kobietka

życzenia

Post autor: Telavi »

To nie jest nie wiem jak ważny, czy przytłaczający problem, właściwie to w ogóle nie jest problem, ale chciałam się was poradzić..
Trochę ponad 4 miesiące temu poznałam chłopaka, zaczęliśmy się spotykać, ale on chciał czegoś więcej, w dodatku im bardziej go poznawałam tym bardziej nie odpowiadał mi jego charakter, aż pewnym momencie powiedziałam coś, co temu chłopakowi nie przypasowało "oburzył się" bardzo i od tego czasu kontakt się urwał. Niby przeprosił, później próbował dzwonić, ale nie odebrałam i się skończyło.
Za 3 dni ma urodziny i tak się zastanawiam, złożyć mu życzenia ? Nie żadne spotkania, prezenty itd, zwykły sms. ?
Koleżanka odradza, mówi, że po takim traktowaniu ona by sobie głowy nie zawracała.. A ja ? Sama nie wiem co robić, czy jednak koleżeńsko napisać czy odpuścić ?

Co byście zrobiły na moim miejscu ?
:)
Awatar użytkownika
Czarna
Gadatliwa Kobietka

Re: życzenia

Post autor: Czarna »

Zależy Ci na koleżeńskiej znajomości z nim? Napisz. Ja osobiście bym sobie jednak darowała, a to dlatego, że mi by na takiej znajomości nie zależało ;)
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
mrsania
Jestem tu nowa :)

Post autor: mrsania »

zdecydowanie odpuść - jeżeli nie chcesz z nim "nic więcej" to po co zawracać sobie głowę? możesz napisać ale wtedy od znowu zacznie do Ciebie pisać moim zdaniem to bez sensu
przedszkole językowe Mokotów
ja_ja

Post autor: ja_ja »

Odpuść.... szkoda robić nadzieje... nie ma sensu.
Biedermeier Sessel
kotek
Fajna Kobietka

Post autor: kotek »

też bym odpuściła, po co pisać? nie rozumiem
Odziez z Anglii, Wloch i Francji
http://www.zeltros.co.uk
dariuszkowalczyk11

Post autor: dariuszkowalczyk11 »

Myślę że zwykłe życzenia możesz złożyć, a jeśli nie chcesz utrzymywać dalszej znajomości to nie musisz nic robić w tym kierunku. Najważniejsze że chłopak zadzwonił i przeprosił.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

a po co odświeżać temat z czerwca??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
ODPOWIEDZ