Związek i kasa

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
paula

Re: Związek i kasa

Post autor: paula »

ale to są moim zdaniem miłe słowa. On to zupełnie inaczej może odczytać. Jego zdaniem może to być po prostu obgadywanie go ;)
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

obgadywanie , plotkarstwo to moim zdaniem jest mowienie o kims nieprawde
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Nie wszyscy mężczyźni potrafią zrozumieć takie fora i obgadywanie od pisania -to dla nich żadna różnica. Grunt, że są wspominani i już przez to może być problem. Poza tym nie wszyscy też są w stanie pojąć, że lubimy czasem porozmawiać z obcą osobą, która spojrzy na nasze problemy i sytuacje zupełnie innym okiem niż nasi znajomi, którzy nie raz mają zbyt długie jęzory.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
paula

dokładnie! mężczyźni to zupełnie inaczej niż kobiety odbierają.
Zresztą to jest to samo jak kobieta widzi że jej facet rozmawia przez maila/smsy z koleżanką z pracy :D no przecież wtedy mogłybyśmy go po prostu zabić a jej oczy wydłubać!
tak samo oni reagują na fakt że rozmawiamy o nich na forach.
Awatar użytkownika
slodziusiaSdz
Extra Kobietka

Post autor: slodziusiaSdz »

Ja mimo,ze dziele z moim polowkiem laptopa to on mnie nie sprawdza,a ja jego.Moim zdanie to kwestia zaufania do siebie
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
paula

ja po ślubie będę nadal miała swojego laptopa a on komputer stacjonarny. I mi to bardzo odpowiada! Tak będzie najlepiej!
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

tak zaufanie
Irina
Miła Kobietka

Post autor: Irina »

Jeśli o mnie chodzi ja tak np. po tej ostatniej sytuacji z kasą, mimo że w końcu zrozumiał, to jednak zmieniło się moje nastawienie do niego, zaufanie mam do niego już mniejsze, nie idealizuje go tak jak na początku, kiedyś byłam go w 99,9% pewna, teraz już tak nie jest.
Ale to nic, myślę, że każde doświadczenie ma uczyć nas pewnych rzeczy i na przyszłość być mądrzejszym.
Ja generalnie tak właśnie robię, codziennie kasuje historię wyszukiwania:D No bo raz mi się zdarzyło, że znał hasło do facebooka, przeczytał rozmowę z kolegą, uczepił się jednego słowa i on był wściekły a ja o mało nie zerwałam z nim. Ehh to było coś strasznego!
paula

zawsze tak jest, kobiety tak samo uczepią się jednego słowa z którego często robią tragedię :P
w każdym razie to jest tak że zaufać komuś jest nawet nie tak trudno jeśli ten ktoś ma "pustą kartkę" w naszej opinii. Jednak gdy okazuje się że ten ktoś zawiódł nasze zaufanie to niestety odbudowanie tego jest bardzo trudne..
ja jestem osobą bardzo ufną co mnie niejednokrotnie zgubiło w moim życiu, jednak za wszelka cenę staram się nie zawodzić mojego faceta. Bo wiem że czasem jedna sytuacja tego typu i nawet ogromna miłość może zostać zniszczona w mgnieniu oka... :)
ODPOWIEDZ