Zmiany w wyglądzie
Re: Zmiany w wyglądzie
Zaszalałam i zrobiłam
I do tego właśnie smartbond i włosy w całkiem niezłej kondycji 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
a_gatka
A gdzie robiłaś? O co dokładnie musiałabym pytać? No i jak się trzyma koloryzacja, bo to nie chodzi o to, żeby mi zeszła po drugim myciu głowy..
Powiem Ci, że znajomem kolor trzyma się świetnie, ale może właśnie dzieki temu smartbond, bo na odżywionych włosach, zadbanych zawsze farba lepiej się trzyma. Informacje o samej koloryzacji tu masz https://www.salonexpert.pl/colorful.a_gatka pisze:A gdzie robiłaś? O co dokładnie musiałabym pytać? No i jak się trzyma koloryzacja, bo to nie chodzi o to, żeby mi zeszła po drugim myciu głowy..
-
a_gatka
A dzięki, zapoznam się i rozważę. Mam ochotę na jakąś miłą metamorfozę to może skorzystam. 
Dziewczyny a gdzieś się znajdzie listę salonów? Bo nie wiem gdzie znajdę najbliżej siebie, a skoro i tak muszę gdzieś pójść na koloryzację to czemu nie spróbować nowości.
Agatka jak Ci powiem że w Oleśnicy to Ci i tak nie pomoże 
Kies na ich stronie w prawym gornym rogu masz liste salonów...
Jestem juź po killu myciach glowy i kolor się dalej super trzyma..
Kies na ich stronie w prawym gornym rogu masz liste salonów...
Jestem juź po killu myciach glowy i kolor się dalej super trzyma..
- kochamzakupy
- Miła Kobietka
Co to właściwe jest to smartbond, bo pierwsze słyszę?
Ciężko jest znaleźć słowa, kiedy człowiek ma naprawdę coś do powiedzenia.
Erich Maria Remarque – Trzej towarzysze

Dodatkowy zabieg robiony najcześciej w trakcie koloryzacji by ochronic ale i odżywić włosy
- kochamzakupy
- Miła Kobietka
Dzięki, dobrze wiedzieć!
Będę o to pytać u fryzjera.
Ciężko jest znaleźć słowa, kiedy człowiek ma naprawdę coś do powiedzenia.

Zmiany są fajne, nie mam co do tego żadnych wątpliwości 
Karboksyterapia - Special Day Spa
Ja też lubię zmiany
a jak już mowa o fryzjerach i zabiegach to koniecznie zapytajcie swoich o zabieg Lifting Capilar ( robiony produktami Inoaru ). Mi ostatnio zrobiła fryzjerka i jestem oczarowana efektami a trwał maks 10 minut. Planuje jeszcze 2-3 razy powtorzyć i liczę, że moje włosy dojdą do super stanu 
Jakiś czas temu zdecydowałam się na makijaż permanentny ust i brwi i zdecydowałam że nadszedł czas na zrobienie sobie kresek nad górną powieką . Wykonałam go w salonie SPAM Posiada duże doświadczenie oraz pewną rękę a makijaż w jej wykonaniu wygląda mega naturalnie.
Ostatnio zmieniony śr lut 13, 2019 12:37 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
magicznanatura
- Jestem tu nowa :)
Myślę, że najszybszą zmianą może być zmiana koloru włosów
Ja co jakiś czas lubię zaszaleć i zmienić odcień, żeby nie było nudno
Teraz przeglądam paletę odcieni farby Color&Soin i zastanawiam się nad miedzianym złocistym blondem a blondem pszenicznym. Wybór jest ciężki
A swoją drogą polecam ich farby, bo już nie raz używałam i są super. Mają dobry skład, bez zbytecznej chemii. Fajnie też nawilża i wzmacnia włosy 
najczęściej zmieniam fryzury
lubię się bawić kolorem, układać włosy, podstawa to dobra suszarka, mam urządzenie Babyliss i jestem bardzo zadowolona z niego, jonizacja robi różnicę
-
klaudiakkk22
- Fajna Kobietka
A ja idę na redukcję tkanki tłuszczowej w Esderm. Podobno to bardzo skuteczny zabieg, który wiele osób już mi polecało.