Zmiany na forum:-)

Uwagi, sugestie, ciekawe pomysły dla ulepszenia portalu. Oraz uwagi związane z nieprawidłowym działaniem forum.
ODPOWIEDZ
Hakiruono

Zmiany na forum:-)

Post autor: Hakiruono »

Zauważyłam zmiany na forum od zniknięcia mojego avatara ( już jest wrzuciłam go z powrotem) po "kropkowany" sposób pisania postów. Czym nas jeszcze moderacja zaskoczy? :-)
P.S. Fajny nowy avatar Droga dzo (tzn. Szacowna moderacjo).
dzo

Re: Zmiany na forum:-)

Post autor: dzo »

ale o co Ci teraz chodzi ?

Na tym forum aż roi się od spamu i ja próbuję to jakoś ogarnąć sama.

Użytkowniczki zakładają konta i w pierwszym poście na wejściu strzelają już linkami do jakiś stron. Uważasz że to nie spam ?

BTW. zniknięcie Twojego avatara nie ma tu nic do rzeczy ;) ;) to wina serwera (innej strony www) na którym ten avatar jest umieszczony
Hakiruono

Nie ma to, tamto. Popełniłam gafę i potrafię się do tego przyznać. (Chyba jedynie kolor włosów mnie tłumaczy.) Może komuś dam powód do śmiechu.
Ale fakt faktem zmiany które "wpadły mi w oko" wyniknęły z tego, że odwiedziłam naszą stronę forum u znajomej i otworzyłam ją używając innej bardziej rozwiniętej przeglądarki niż dotychczas używana przeze mnie i ta wersja pełniejsza zrobiła po prostu na mnie duże wrażenie.

P.S. Zainteresowanych przepraszam :-)
dzo

Post autor: dzo »

ok ;)

właśnie nie zakumałam o co Ci chodzi :lol:
BabskieSprawy.pl
Administrator

Post autor: BabskieSprawy.pl »

Z tym zniknęciem avatarów, bardzo przepraszam, to mój mały błąd techniczny ...
Hakiruono

BabskieSprawy.pl pisze:Z tym zniknęciem avatarów, bardzo przepraszam, to mój mały błąd techniczny ...
Nic się nie stało:-) Dziękuję serdecznie za to, że ktoś potrafi przyznać się do swoich błędów technicznych. Od razu czuję się lepiej, że nie wszystko wynikało z mojej "zgapy".
ODPOWIEDZ