P.S. Fajny nowy avatar Droga dzo (tzn. Szacowna moderacjo).
Zmiany na forum:-)
-
Hakiruono
Zmiany na forum:-)
Zauważyłam zmiany na forum od zniknięcia mojego avatara ( już jest wrzuciłam go z powrotem) po "kropkowany" sposób pisania postów. Czym nas jeszcze moderacja zaskoczy? 
-
dzo
Re: Zmiany na forum:-)
ale o co Ci teraz chodzi ?
Na tym forum aż roi się od spamu i ja próbuję to jakoś ogarnąć sama.
Użytkowniczki zakładają konta i w pierwszym poście na wejściu strzelają już linkami do jakiś stron. Uważasz że to nie spam ?
BTW. zniknięcie Twojego avatara nie ma tu nic do rzeczy
to wina serwera (innej strony www) na którym ten avatar jest umieszczony
Na tym forum aż roi się od spamu i ja próbuję to jakoś ogarnąć sama.
Użytkowniczki zakładają konta i w pierwszym poście na wejściu strzelają już linkami do jakiś stron. Uważasz że to nie spam ?
BTW. zniknięcie Twojego avatara nie ma tu nic do rzeczy
-
Hakiruono
Nie ma to, tamto. Popełniłam gafę i potrafię się do tego przyznać. (Chyba jedynie kolor włosów mnie tłumaczy.) Może komuś dam powód do śmiechu.
Ale fakt faktem zmiany które "wpadły mi w oko" wyniknęły z tego, że odwiedziłam naszą stronę forum u znajomej i otworzyłam ją używając innej bardziej rozwiniętej przeglądarki niż dotychczas używana przeze mnie i ta wersja pełniejsza zrobiła po prostu na mnie duże wrażenie.
P.S. Zainteresowanych przepraszam
Ale fakt faktem zmiany które "wpadły mi w oko" wyniknęły z tego, że odwiedziłam naszą stronę forum u znajomej i otworzyłam ją używając innej bardziej rozwiniętej przeglądarki niż dotychczas używana przeze mnie i ta wersja pełniejsza zrobiła po prostu na mnie duże wrażenie.
P.S. Zainteresowanych przepraszam
-
BabskieSprawy.pl
- Administrator
Z tym zniknęciem avatarów, bardzo przepraszam, to mój mały błąd techniczny ...
-
Hakiruono
Nic się nie stało:-) Dziękuję serdecznie za to, że ktoś potrafi przyznać się do swoich błędów technicznych. Od razu czuję się lepiej, że nie wszystko wynikało z mojej "zgapy".BabskieSprawy.pl pisze:Z tym zniknęciem avatarów, bardzo przepraszam, to mój mały błąd techniczny ...