Zielona kawa
-
aneczkaaab
- Jestem tu nowa :)
Re: Zielona kawa
Ja zielona kawe stosuje od 3 tygodniu i schudlam 3,5 kg, widac efekty i jestem zadowolona, kawe zamawialam ze stronki SPAM
Ostatnio zmieniony pt paź 04, 2013 1:33 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: prosze nie zasmiecac forum
Powód: prosze nie zasmiecac forum
- VivienneWestwood
- Miła Kobietka
Mega lubię zieloną kawę, wiadomo, że bez ćwiczeń i racjonalnego odżywiania się cudów nie będzie, ale moim zdaniem jednak coś tam daje 
zielona kawa wspomaga procesy spalania tłuszczu. Warto ją pić podczas ćwiczeń. :rower
Zielona kawa rzeczywiście wzmaga procesy spalania tkanki tłuszczyku, a raczej zawarty w niej kwas chlorogenowy, którego w kawie palonej nie znajdziemy, bo temperatura go niszczy, wiec najskuteczniejsze mogą być tylko tabletki. Sama używam takich SPAM tabletek i schudłam 8 kg przez 2 miesiące i na pewno nie jest to dziełem samych ćwiczeń ani diety, bo u mnie metabolizm już nie tak dobry jak u młodych, a do ćwiczenia codziennego ciężko się zmusić.
Ostatnio zmieniony wt paź 08, 2013 9:24 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie SPAMować forum
Powód: proszę nie SPAMować forum
Zielona kawa wygrała w walce z moją otyłością.
Oczywiście że pomoże zrzucić każdemu kto będzie ją używał ale z głową, bo zawarty w niej kwas w wyniku wysokiej temperatury podobno traci swoje właściwości pobudzające organizm do spalania tłuszczu, dlatego kawa jeśli ma pomóc to musi być w postaci tabletekDevilla pisze:Zapisuje się od poniedziałku na fitness i myślałam, że skoro ta kawa jest taka dobra (podobno) to pomoże mi troszkę zrzucić
SPAM
a nie pitnej, którą niestety trzeba zaparzyć wrzątkiem.
Ostatnio zmieniony wt paź 22, 2013 7:37 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Zielona kawa wygrała w walce z moją otyłością.