Żele intymne - jakie jest Wasze zdanie?
-
karpandzia11
- Miła Kobietka
Re: Żele intymne - jakie jest Wasze zdanie?
są świetne od czasu do czasu jest to jakieś urozmaicenie w seksie i sprawia niebywałą rozkosz 
katalog pożyczek
Ja również stosuję żele intymne, ponieważ czasami są bardzo przydatne i co ważne bardzo podnoszą jakość doznań. Jeżeli miałabym polecić jeden sprawdzony przeze mnie to na pewno byłby to Aqua Gel z SPAM ponieważ nie działa negatywnie na skórę, a zapewnia pełne nawilżenie przez długi okres czasu.
Ostatnio zmieniony sob paź 13, 2018 2:39 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Z tymi żelami to zależy do czego. Ogólnie lubię smakowe, nawet jak nie zamierzam niczego lizać to ładnie pachnie. Ale raczej jakieś profesjonane marki a nie tylko te co można znaleźć w Rossmann, np. System JO ma świetne żele.
Immoral.pl
-
kokoszka88
- Jestem tu nowa :)
Ja używam kick natural glide. Żaden komercyjny żel nie może się z nim równać. Można go kupić przez stronę internetową sklepu lub na popularnych aukcjach.
- potockarose89
Teraz sobie nie przypomnę nazwy, ale raz trafiłam na żel, który nie zawierał wody, był stricte silikonowy.
Ooooch, to było ciekawe doświadczenie!
Ooooch, to było ciekawe doświadczenie!
Ale wiesz oczywiście,ze takich żeli nie powinno się stosować z wieloma zabawkami erotycznymi i na pewno nie powinno się stosować z prezerwatywami???? Najlepsze w składzie sa żele na bazie wody z uwagi na to ,zenie uczulają oraz nie uszkadzają gumek. Sama kiedyś kupiłam sobie silikonowy i było ok ale po którymś tam razie mnie bardzo uczulił tak że nie mogłam go stosować. Aktualnie używam głównie tych na bazie wody.
polecam Be lover. Bardzo dobrze nawilża, jednocześnie nie lepi sie.
polecam Be lover. Bardzo dobrze nawilża, jednocześnie nie lepi sie.
- potockarose89
Powiedzmy, że to nie było do użytku z prezerwatywami tylko z moją zabawką.
Ale tak, wiem - sprawdziłam, wszystko było OK.
No ja szukam czegoś do seksu analnego bo ciągle nie mogę się rozluźnic
I brakuje mi nawilżenia. Gdzie ten be lover kupię? I czy się nada?
Na pewno nada się o wiele lepiej niż żele unimila i durexa bo mam wrażenie, że daje o wiele lepsze nawilżenie niż wspomniane. Tak więc możesz śmiało kupować. Sama zamawiałam w sklepie SPAM. Tak jak również wiele innych żeli jakie przetestowałam. A silikonowych również nie polegam z uwagi na to,ze mogą uszkadzać prezerwatywy.
Proszę o zapoznanie się z regulaminem forum.
Proszę o zapoznanie się z regulaminem forum.
Ostatnio zmieniony ndz lis 04, 2018 9:49 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Libi gel jest super. Nawet mój mąż na drugi dzień powiedział ze takiego seksu jeszcze nie mieliśmy. Niby niepozorny ale działa cuda Najpierw poczułam zimno później ciepło, generalnie uwrazliwia okolice bardzo
Polecam serdecznie 
Czy przypadkiem ten libi gel to nie jest taki durex intense?
Wiesz co, raczej nie. Chodzi o to,ze durex intense sprawia,że czuje się albo tylko zimno albo ciepło a libi gel totalnie uwrażliwia okolice intymne tak więc odczuwa się o wiele więcej. Sama w sumie nigdy wcześniej nie ufałam takim "wynalazkom", jednak wprowadzę go do swojego stałego użytkowania. Nigdy tak szybko nie osiągałam orgazmu jak własnie przy tym żelu.
Również i moim zdaniem libi gel bije inne żele na głowę.... Jestem bardzo usatysfakcjonowana. Buteleczka jest mała jak perfumetka bardzo poręczna ( zdecydowałam się na mniejszą wersję aczkolwiek widziałam, że żel jest również w dużych butlach)., żel jest wydajny, bez zapachu. Faktycznie po nałożeniu odczuwa się ogólnie o wiele więcej, ogólnie uczucie super. Wpływa na orgazm oraz zwiększa podniecenie. Będę z miła chęcią polecać wszystkim kobietom jakie znam a osobiście będę po niego sięgać.
-
kokoszka88
Ja używam klick natural glide. Mam za sobą doświadczenia z wieloma produktami, komercyjnymi i nie tylko. Ten okazał się najlepszy. Nie uczula, jest wydajny ;p no i działa
Ja go kupuje na stronie naturalna plodnosc.
Miałam przyjemność testowania już wielu żeli na przyklad żelu chłodzącego i rozgrzewającego. Dopiero połączenie tych dwóch efektów daje poczucie idealnej rozkoszy. Ogólnie sprawdził się u mnie durex intense ale przyjemniejszy i to dużo jest libi gel. Dyskretne opakowanie jest subtelne, choć żel jest bardzo wydajny. Niewielka jego ilość daje niesamowicie intrygujace doznania. Działa zupełnie inaczej niż durex intense, ten pierwszy daje uczucie grzania oraz zimna. Ten drugi natomiast poprawia odczucia. Moim zdaniem warto wypróbować sobie obu.
Dziewczyny czy ten libi gel ma jakiś zapach? Ogólnie niedawno kupiłam sobie unimil truskawkowy i bardzo nieładnie pachniał. No czysta chemia.
Libi gel to żel bezwonny o odpowiedniej konsystencji. w wygodnym opakowaniu. bardzo wydajny zgodnie z opisem na opakowaniu. Moze jest jedynie do zamówienia przez neta ale do tej pory jest to najlepszy zel jakieo testowaliśmy Zarowno jeśli chodzi o mnie jak i o męża. polecam wszystkim, by urozmaicić chwile intymnych zbliżeń
Ja też jestem zadowolona z libi gel. Żel daje efekt zimna, ciepła i przy tym nawilża. Daje możliwość osiągnięcia innych doznań.
Żele są fajne- ciekawe urozmaicenie i czesto pomaga jak przy dłuzszym stosunku kobieta juz nie nadąża z nawilżaniem siebie samej 
Best-med
Ostatnio zaczęłam korzystac i duzo lepsze doznania 
punkt
Kilka żeli przetestowałam I mam swoich faworytów/
Zacznę od tych jakie lubie
Libi gel - zwieksza ukrwienie, nawilża, masz zdecydowanie lepsze odczucia. Poza tym jak na swoją cenę to jest niesamowicie wydajny , jedyny minus to ten,że można zamowić przez internet. Ale warto.
feminum - bezbarwny, z apteki. nie zwieksza doznań ale nie bedziesz miała przynajmniej otarć.
Na czym się zawiodłam:
durex play o - drogi i nic szczegolnego
te wszystkie żele w czerwonych opakowaniach - rozgrzewające i bardzo pieka.
Zacznę od tych jakie lubie
Libi gel - zwieksza ukrwienie, nawilża, masz zdecydowanie lepsze odczucia. Poza tym jak na swoją cenę to jest niesamowicie wydajny , jedyny minus to ten,że można zamowić przez internet. Ale warto.
feminum - bezbarwny, z apteki. nie zwieksza doznań ale nie bedziesz miała przynajmniej otarć.
Na czym się zawiodłam:
durex play o - drogi i nic szczegolnego
te wszystkie żele w czerwonych opakowaniach - rozgrzewające i bardzo pieka.
Czy będę w stanie kupić gdzieś stacjonarnie libi gel? I po jakim czasie czuć róznicę?
Różnicę? Praktycznie od razu. Nakładasz soie tam trochę żelu i od razu czujesz lepsze nawilżene. Mijają 2-3 minuty i czujesz znacznie więcej, myślę,ze bardzo dobrze poprawia ukrwienie
Kupuję internetowo. Zamawiam sobie raz na jakis czas paczuszkę. Stacjonarnie to nie wiem Ale nie widziałam w aptekach.
Kupuję internetowo. Zamawiam sobie raz na jakis czas paczuszkę. Stacjonarnie to nie wiem Ale nie widziałam w aptekach.
Dobre, ale czasem nawet za entym razem potrafią podrażnić, ja miałam dobry sposób na nawilżenie- zabezpieczałam się mechanicznie diafragma dopochwową i zakładało się ją wraz z żelem antykoncepcyjnym i on oprócz dodatkowej ochrony również nawilżał
Dobrze wiedziec.