Dominacja w sexie
Dominacja w sexie
Witam
chciałbym zapytać was drogie Panie czy w sexie lubicie byc zdominowane przez faceta?
I co dokładnie lubicie? Mam mały problem.
Żona chciałaby żebym był czasami bardziej dominujący w sexie ale sam juz nie wiem co mam robić. Może któraś z was by doradziła albo napisała. Z góry dzieki.
chciałbym zapytać was drogie Panie czy w sexie lubicie byc zdominowane przez faceta?
I co dokładnie lubicie? Mam mały problem.
Żona chciałaby żebym był czasami bardziej dominujący w sexie ale sam juz nie wiem co mam robić. Może któraś z was by doradziła albo napisała. Z góry dzieki.
- pannaczarna
- Miła Kobietka
Re: Dominacja w sexie
Jeśli chcesz ją zdominować musisz być w łóżku barsziej stanowczy i przejąć inicjatywę. przytrzymaj jej czasem ręce żeby nie mogła nimi poruszyć, pociąg za włosy, daj klapsy...
Ogólnie to kochamy się w roznych pozycjach. Gdy pytam żonę co dokładnie by chciała to każe mi się domyślić. A można wiedzieć jak wasi mężowie, partnerzy dominują w sexie?
- pannaczarna
- Miła Kobietka
tak jak mówi Robbins - kochajcie się w pozycji na pieska. Pociąg ją czasem za włosy itd.

My się często kochamy na pieska.
Za włosy to ona chyba nie lubi jak się ją ciąga.
Przy pieszczotach oralnych jak ja łapie za głowę to marudzi
Za włosy to ona chyba nie lubi jak się ją ciąga.
Przy pieszczotach oralnych jak ja łapie za głowę to marudzi
Pojęcie dominacji w łóżku jest bardzo szerokie. Może ona chciałaby po prostu abyś przejął inicjatywę? Wiesz, być bardziej konkretnym i pewnym w tym co robisz z nią i jej.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Strasznie marudną masz tą partnerkę
Kup kajdanki i pejcze i w ten sposób na pewno ją zaskoczysz 
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
- na każdy temat
- Jestem tu nowa :)
umówcie się, że raz ty "rządzisz" innym razem ona i po problemie, spróbujcie dwa razy w ciągu dnia, żeby było fair