Żel intymny

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pena
Fajna Kobietka

Żel intymny

Post autor: Pena »

Dziewczyny a czy są jakieś zamienniki dla żelu durex o? Bo nawet lubiliśmy ten żel ale ostatnio nie widziałam go ani w marketach ani w naturze gdzie kupowaliśmy ;/
Awatar użytkownika
xena
Fajna Kobietka

Re: Żel intymny

Post autor: xena »

Libi gel sobie kup ;) Jest fajny, a nawet lepszy. Sama o ile za durex o nie przepadałam ( jakoś tak nie lubiłam tego zimna i potem grzania) to libi gel uwielbiam.
Awatar użytkownika
Pena
Fajna Kobietka

Post autor: Pena »

Znajdę gdzieś stacjonarnie? Daje podobny efekt do durexa?
Awatar użytkownika
xena
Fajna Kobietka

Post autor: xena »

Niezupełnie. Jest trochę inny. Bo o ile durex o daje takie inne wrażenia ( ciepło potem zimno) To libi gel sprawia, że zwiększają się Twoje odczucia tam na dole. Na piszesz językiem czy palcami. Jesteś o wiele bardziej uwrażliwiona, tak wieć czujesz o niebo lepiej. No i fajniej nawilża. Jest mniej więcej w tej samej cenie co durex, ale opakowanie jest większe, tak więc powinien starczyć Ci na o wiele dłużej. Zamawiałam zawsze przez internet. Stacjonarnie libi gel nie widziałam.
Jovitta88
Jestem tu nowa :)

Post autor: Jovitta88 »

Ja mam plemnikobójczy z antykoncepcją diafragma dopochwową i też działa cuda
Kate6969
Miła Kobietka

Post autor: Kate6969 »

Tutaj znajdziesz coś dla siebie https://sensualmadness.pl/42-zele-stymulujace
kowbojka
Jestem tu nowa :)

Post autor: kowbojka »

Ja uwielbiam ten z 4Organic :) Naturalny skład, z feromonami, jest wydajny i do masażu oraz zabaw - idealny :) A skóra po nim jest mega gładka i przyjemna w dotyku bo do tego jeszcze pielęgnuje ;)
ODPOWIEDZ