Zdrada

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Jolaśka
Jestem tu nowa :)

Zdrada

Post autor: Jolaśka »

Jestem 15 lat po ślubie i od 2 lat zdradzam nieregularni męża, najlepiej było by się rozwieść, poprostu mam taki harakter że mnie inni mężczyźni rajcują co robić.
Amelia1
Miła Kobietka

Re: Zdrada

Post autor: Amelia1 »

To prawda, że najlepszym rozwiązaniem jest rozwód, nie warto tak okłamywać męża bo w końcu i tak się jakoś dowie czy to od Ciebie czy kogoś innego. Powodzenia :)
dominika10
Extra Kobietka

Post autor: dominika10 »

Cześć, jestem świeżo po zdradzie... ból mnie dobija i cały czas o tym myślę.... Przyjaciółki polecają mi warsztaty dla kobiet warszawa. Ja sama nie jestem pewna, choć muszę zamknąć ten rozdział i zacząć żyć bez niego na nowo. Proszę o radę, jak wy sobie radzicie w obliczu zdrady? Ja już nie mam sił...
Milosniczkazakupow
Fajna Kobietka

Post autor: Milosniczkazakupow »

Na początek proponowałabym rozmowę i rozwód. Później może wizyta u psychologa?
sanderson
Miła Kobietka

Post autor: sanderson »

Zdecydowanie, warto zakończyć swoją wcześniejszą relację, bo jest ona bezcelowa. Jeśli cenisz sobie wolność, swobodę i chcesz spotykać się z innymi facetami, to nie ma problemu, ale zakończ to co zaczęłaś :)
Mój blog z modą damską Dress-Room.pl.
ODPOWIEDZ