Zaręczyny a seks

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
paula

Zaręczyny a seks

Post autor: paula »

Muszę wam się przyznać do czegoś.. może to trochę głupie ale! mam wrażenie że mój narzeczony, po oświadczynach, bardzo się zmienił w łóżku. Ciągle ma ochotę na seks, czasem nawet kilka razy dziennie (gdy jesteśmy dłużej razem). Czy to wynika z tego że jakoś podświadomie zaręczyny zadziałały na niego? Nie wiem czy to w ogóle możliwe jest, może sobie tylko wmawiam, ale pamiętam jeszcze 2 miesiące temu że najczęściej ochotę na seks miał po tygodniu niewidzenia się ze mną. A to co teraz się dzieje to mnie po prostu dziwi :P
Awatar użytkownika
lokowka
Fajna Kobietka

Re: Zaręczyny a seks

Post autor: lokowka »

Może zadziałała na niego myśl, że "należysz" do niego i chce Ci pokazać, że jesteś tylko jego ^^
paula

Post autor: paula »

a to bardzo mądra myśl jest ;)
Awatar użytkownika
rozoowa
Fajna Kobietka

Post autor: rozoowa »

Ja tam bym się nie zastanawiała tylko cieszyła :D
Awatar użytkownika
drobna
Miła Kobietka

Post autor: drobna »

Właśnie, ja nie widzę tutaj żadnego powodu do niepokoju, powinnaś się raczej cieszyć :) Chyba, że martwisz się, że równie jak zaczął mieć ochotę na seks, tak szybko mu przejdzie...
Buduje swoje życie na miłości fundamencie.
Awatar użytkownika
Velvet
Jestem tu nowa :)

Post autor: Velvet »

Haha :) Spodobał mi się komentarz sugerujący, że skoro oficjalnie "należysz" do niego to dlatego jest taki skory do seksu. :) Może coś w tym jest, a może jest tak po prostu bardzo szczęśliwy i w ten sposób odreagowuje swoje szczęście ;)
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Aniaaaaa »

Powinnaś się cieszyć z tego powodu zwłaszcza że od przybytku głowa nie boli :-D
Ciekawa jestem jakie Ty masz teraz podejście do seksu ? Jak często masz na niego ochotę ?
Skoro twój narzeczony to teraz taki ogier to się ciesz i korzystaj zamiast się zastanawiać nad tym dla czego teraz nagle ma taką ochotę :-)
ODPOWIEDZ