Zaręczyny a seks
-
paula
Zaręczyny a seks
Muszę wam się przyznać do czegoś.. może to trochę głupie ale! mam wrażenie że mój narzeczony, po oświadczynach, bardzo się zmienił w łóżku. Ciągle ma ochotę na seks, czasem nawet kilka razy dziennie (gdy jesteśmy dłużej razem). Czy to wynika z tego że jakoś podświadomie zaręczyny zadziałały na niego? Nie wiem czy to w ogóle możliwe jest, może sobie tylko wmawiam, ale pamiętam jeszcze 2 miesiące temu że najczęściej ochotę na seks miał po tygodniu niewidzenia się ze mną. A to co teraz się dzieje to mnie po prostu dziwi 
Re: Zaręczyny a seks
Może zadziałała na niego myśl, że "należysz" do niego i chce Ci pokazać, że jesteś tylko jego ^^
Ja tam bym się nie zastanawiała tylko cieszyła 
Właśnie, ja nie widzę tutaj żadnego powodu do niepokoju, powinnaś się raczej cieszyć
Chyba, że martwisz się, że równie jak zaczął mieć ochotę na seks, tak szybko mu przejdzie...
Buduje swoje życie na miłości fundamencie.
Haha
Spodobał mi się komentarz sugerujący, że skoro oficjalnie "należysz" do niego to dlatego jest taki skory do seksu.
Może coś w tym jest, a może jest tak po prostu bardzo szczęśliwy i w ten sposób odreagowuje swoje szczęście 
Powinnaś się cieszyć z tego powodu zwłaszcza że od przybytku głowa nie boli
Ciekawa jestem jakie Ty masz teraz podejście do seksu ? Jak często masz na niego ochotę ?
Skoro twój narzeczony to teraz taki ogier to się ciesz i korzystaj zamiast się zastanawiać nad tym dla czego teraz nagle ma taką ochotę
Ciekawa jestem jakie Ty masz teraz podejście do seksu ? Jak często masz na niego ochotę ?
Skoro twój narzeczony to teraz taki ogier to się ciesz i korzystaj zamiast się zastanawiać nad tym dla czego teraz nagle ma taką ochotę