zapachy z feromonami

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
monicabe
Miła Kobietka

zapachy z feromonami

Post autor: monicabe »

Co sądzicie o tych perfumach z feromonami? Wąchałam kilka zapachów i muszę powiedzieć, że coś chyba w tym jest bo zapisują się w głowie.

Z chęcią poczytam wasze opinie na ich temat.
Awatar użytkownika
katrinka
Fajna Kobietka

Re: zapachy z feromonami

Post autor: katrinka »

Masz kogoś na oku? Sama kieruje się głównie konkretnym zapachem. Kupuję coś co mi się podoba. Perfumy z feromonami mam. Zapach bardzo ładny , dosć mocny oraz długo się trzyma. Na szaliku do 3 dni, na ciele do 8 godzin. Sa to perfumy Love & Desire.
Awatar użytkownika
monicabe
Miła Kobietka

Post autor: monicabe »

Niekoniecznie.Po prostu czytałam osatnio cykl książek Lwa Starowicza ( dla wszystkich , którzy nie czytali polecam bo sa świetne ! ) i w jednej z nich pisał,że feromony mają bardzo duże znaczenie,nie tylko w kontaktach z płcią przeciwną ale z wszystkimi ludźmi. Tak więc są bardzo często wykorzystywane w celach biznesowych. Wiele osób stosuje je jako jedną z metod manipulacji w pracy.
Czy te feromony, których używasz coś konkretnie zawierają?
Awatar użytkownika
katrinka
Fajna Kobietka

Post autor: katrinka »

Akurat też od czasu do czasu kupuje love desire, więc się wypowiem.
Zapach jest raczej delikatny, ale długo się utrzymuje, jest przyjemny i nieszablonowy
To jest woda perfumowana z feromonami. Jeżeli chcesz zwrócić na siebie czyjąś uwagę, to tak. Jest to dobra opcja.
ODPOWIEDZ