Co sądzicie o tych perfumach z feromonami? Wąchałam kilka zapachów i muszę powiedzieć, że coś chyba w tym jest bo zapisują się w głowie.
Z chęcią poczytam wasze opinie na ich temat.
zapachy z feromonami
Re: zapachy z feromonami
Masz kogoś na oku? Sama kieruje się głównie konkretnym zapachem. Kupuję coś co mi się podoba. Perfumy z feromonami mam. Zapach bardzo ładny , dosć mocny oraz długo się trzyma. Na szaliku do 3 dni, na ciele do 8 godzin. Sa to perfumy Love & Desire.
Niekoniecznie.Po prostu czytałam osatnio cykl książek Lwa Starowicza ( dla wszystkich , którzy nie czytali polecam bo sa świetne ! ) i w jednej z nich pisał,że feromony mają bardzo duże znaczenie,nie tylko w kontaktach z płcią przeciwną ale z wszystkimi ludźmi. Tak więc są bardzo często wykorzystywane w celach biznesowych. Wiele osób stosuje je jako jedną z metod manipulacji w pracy.
Czy te feromony, których używasz coś konkretnie zawierają?
Czy te feromony, których używasz coś konkretnie zawierają?
Akurat też od czasu do czasu kupuje love desire, więc się wypowiem.
Zapach jest raczej delikatny, ale długo się utrzymuje, jest przyjemny i nieszablonowy
To jest woda perfumowana z feromonami. Jeżeli chcesz zwrócić na siebie czyjąś uwagę, to tak. Jest to dobra opcja.
Zapach jest raczej delikatny, ale długo się utrzymuje, jest przyjemny i nieszablonowy
To jest woda perfumowana z feromonami. Jeżeli chcesz zwrócić na siebie czyjąś uwagę, to tak. Jest to dobra opcja.