dobranie makijażu do sukienki
-
lidka86
dobranie makijażu do sukienki
witam. nie widziałam jeszcze na naszym forum takiego tematu.
jaki makijaż zrobić pod kolor sukienki?
11.02 ide na bal. Postanowiłam zgłosić się do krawcowej( u której szyłam sukienkę ślubną) i uszyć sukienkę. Bedzie czarna, ale w całości pokryta bordową koronką, w sumie bordo ma kolor bardzo dojrzałego czerwonego wina. pod biustem będzie srebrny dodatek jeszcze nie wiem jaki, coś z krawcową wymyślimy.
jednak jaki makijaż dobrać do sukienki? chodzi przede wszystkim o kolor cieni do powiek...
jaki makijaż zrobić pod kolor sukienki?
11.02 ide na bal. Postanowiłam zgłosić się do krawcowej( u której szyłam sukienkę ślubną) i uszyć sukienkę. Bedzie czarna, ale w całości pokryta bordową koronką, w sumie bordo ma kolor bardzo dojrzałego czerwonego wina. pod biustem będzie srebrny dodatek jeszcze nie wiem jaki, coś z krawcową wymyślimy.
jednak jaki makijaż dobrać do sukienki? chodzi przede wszystkim o kolor cieni do powiek...
-
lidka86
Re: dobranie makijażu do sukienki
szczerze.. nie umiem ...
nie wychodzi mi robienie tego makijażu.... myślałam o jakimś może jednym kolorku czy coś innego łatwego:)
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
tez jestem za bordo;)
ładnie by to wyglądało
ładnie by to wyglądało
-
lidka86
WCZORAJ KUPIŁAM JUŻ LAKIER DO PAZNOKCI Z PUPY:0 W CZERWONYM KOLORZE... UWIELBIAM:)... a te cienie .. może faktycznie bordo, ale z jednej strony byłoby za dużo czerwieni bordo sukienka, czerwone paznokcie... , albo dla odróżnienia cos w innej tonacji.. dołączam zdjęcie.. może taka paleta jak w środku? jasny cień z tym środkowym.. ?? hmm co sądzicie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja jestem za smoky lub za zwykłą czarną konturówkę - wygląda to najładniej i stonowanie.
-
dzo
smoky raczej nie jest stonowanym makijażemMalwa100 pisze:Ja jestem za smoky lub za zwykłą czarną konturówkę - wygląda to najładniej i stonowanie.
-
no.nie.wiem
A jadzę pojść do kosmetyczki, zrobić sobie ładny, stonowany, naturalny i podkreślający urodę makijaż. Zamiast wydawać na cienie do powiek 
Udanej imprezy
Udanej imprezy
-
lidka86
właśnie za bardzo brakuje mi funduszy i kosmetyczka nie jest przewidziana w budżecie:(... a większośc z mojej okolicy bierze 82-100 zł za makijaż. gdybym mogła to oddałabym się w rece profesjonalistki ale musze liczyc na siebie...
mysle nad smoky coraz mocniej... a może jakaś jaśniejsza paleta barw.. ale lubie ciemne oczko:))
mysle nad smoky coraz mocniej... a może jakaś jaśniejsza paleta barw.. ale lubie ciemne oczko:))
-
tusia25
Wiesz co, może warto kupić jakąś książkę o makijażu. Ja mam akademię wizażu, czy makijażu tej babeczki która jest stylistką firmy KOBO. Znalazlam ja przypadkowo w drogerii natura. Mi sie przydala bo posiada naprawde wiele ciekawych informacji. Moze sie przydac przy Twoim wyborze:)
-
tusia25
srodkowy dla mnie jak najbaardziej jest ok:) Zwlaszcza ze to moje klimaty:) Jesli jednak mzienisz zdanie to pojdz w kolory bordo i zaszalej, oko bedzie ciekawie wygladac:) bordo/czerwien + czern w kacikach zew.i rozjasnione ciut w kacikach wew.
czytałam własnie że bardzo modne sa niebieskie i turkusowe kredki i tusze do oczu i latem żółć na powiekach
Żółtych powiek sobie nie wyobrażam, dla mnie to wyglada okropnie- a Wy jak myslicie?
Ale niebieskiej kredki namiętnie szukam bo dla mnie akurat taki akcet byłby ok
Żółtych powiek sobie nie wyobrażam, dla mnie to wyglada okropnie- a Wy jak myslicie?
Ale niebieskiej kredki namiętnie szukam bo dla mnie akurat taki akcet byłby ok
-
Wizaz_waw_pl
- Jestem tu nowa :)
A może elegancko i wymownie? Czerwone usta i ciemne oczy. Kredka na powiekach i ciemny cien...
- MonikaKosmyk
- Miła Kobietka
także polecam udać się w takiej sytuacji do kosmetyczki, profesjonalnie i pewnie, jeśli chodzi o kolor, to niebieski łagodny, przynajmniej mi się podoba, do bordo dopasować odcień 
Szydełkowe prace babci Asi http://tnij.org/5etm
Może po prostu podkreśl oczy ciemna kredką, jeśli robisz sobie sama makijaż, a nie czujesz się w tym zbyt pewnie to nie powinnaś zbytnio kombinować
http://www.hotele.pl/
-
majkaa
hm... jak juz jest taka okazja, taka uroczystość, ja korzystam z kosmetyczki, wolę zapłacić i wiedziec ze dobrze bede wygladac, niz się denerwowac czy mi wyjdzie i czy zdążę
Ostatnio zmieniony sob wrz 14, 2013 8:18 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Powód: spam