Zamawiał ktoś z Was na HybridFashion?
Zamawiał ktoś z Was na HybridFashion?
Hej, chciałam się zapytać czy ktoś z Was zamawiał coś na hybridfashion? Ogólnie nie widziałam wielu polskich opinii o tym sklepie, jedynie koleżanka z pracy mnie namawia, żebym coś od nich kupiła, ale ceny są takie wysokie... Chociaż faktycznie wypatrzyłam sobie parę fajnych sukienek to jednak mocno się waham. Nie chcę, żeby się okazało, że wyrzucam pieniądze w błoto. Jednak zależy mi na ładnej i przede wszystkim dobrej jakości sukience, więc jestem gotowa zapłacić więcej jeśli ma mi posłużyć parę ładnych lat.
"Jesteśmy więźniami własnego ja. Żyjemy w niewoli własnych poczynań."
Re: Zamawiał ktoś z Was na HybridFashion?
Może jest opcja zwrotu? Jeśli tak to zamów przymierz, sprawdz jakość szycia i materiału. Jeśli cos bedzie nie tak, odsylasz
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Możliwe. Zapytam się ich i w razie czego napiszę odpowiedź, może znajdą się również inni zainteresowani, którzy będą chcieli poczytać opinie.Jamelia pisze:Może jest opcja zwrotu? Jeśli tak to zamów przymierz, sprawdz jakość szycia i materiału. Jeśli cos bedzie nie tak, odsylasz
Świetny pomysł 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Okey, więc napisałam do nich. Powiedzieli, że jak najbardziej jest opcja zwrotu jeżeli coś będzie nie tak albo rozmiar okaże się zły