Zalando
Re: Zalando
nigdy tam nie zamawiałam, bo mają strasznie drogo i tak ogólnie jakoś nie przekonuje mnie ten sklep
Też uważam ze za drogo. Te same rzeczy można kupić taniej w innych sklepach internetowych.
-
AnaStazJa
Oj Veronika78 Ty i te Twoje reklamy 
A co do tematu, to nie miałam przyjemności skorzystać. Ceny z kosmosu i moim zdaniem nie warto tyle wydawać na jakąś pierdołkę.
A co do tematu, to nie miałam przyjemności skorzystać. Ceny z kosmosu i moim zdaniem nie warto tyle wydawać na jakąś pierdołkę.
-
helenka814
- Miła Kobietka
ceny mnie przerastają... nie wiem czy znajde tam coś dla siebie kiedykolwiek.
Bardzo wysokie ceny mają, nie polecam.
Ale za to przesyłka darmowa i wszystko w jednym miejscu. Coś za coś.
Czy ja wiem czy takie wysokie... na wyprzedażach mozna znaleźć coś ciekwego i wcale nie tak drogo..
100 za sukienkę to nie dużo
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Mi się wydaje, że ostatnio Zalando bardzo się popsuło. Kiedyś to naprawdę zawsze znalazłam tam coś wystrzałowego i nieprzeciętnego. Teraz wydaje mi się, że ciekawsze ubrania, z zwłaszcza torebki mają na SPAM
Ostatnio zmieniony pn sie 04, 2014 11:07 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
milenka-buziaczek
- Miła Kobietka
Ja bardzo lubię zakupy z zalando. Wszystko w jednym miejscu mam przynajmnije.
Moim zdaniem drogo tam jest a nie przekonania do zakupów po przez internet ciuchów
notatniki
Ja nigdy tam nie zamawiałam,więc ciężko mi stwierdzić czy faktycznie jest drogo czy też nie,kilka rzeczy na pewno bardzo fajnych,trzeba mieć tylko przekonanie do zakupów odzieży przez internet i znać swój rozmiar.
Zwrot w zalando
Powiedzcie mi, bo mam jeden mały problem z zalando. Dostałam paczkę, rzeczy mi nie pasują i chcę odesłać. Ale jest napisane w instrukcji, że ubrania mam włożyć do specjalnej paczki na zwroty. Czy to ta sama, w której to przyszło? ;p
Re: Zwrot w zalando
Ja właśnie w niej zwracałam.
Ja też odsyłałam w tej, w której dostałam.
Jest drogo, ale solidnie 
Ostatnio znalazłam tam śliczne buciki przecenione aż o 60% ale oczywiście nie było już rozmiaru. Zastanawiałam się czy to możliwe aby buty skórzane sprzedawać tak tanio i chyba dobrze że nie było mojego rozmiaru skoro tyle negatywnych opinii o nich...
zgadzam się, nie zawsze ceny są kosmiczne, można wyłapać fajne przeceny do 100, 200 złHadassa pisze:Czy ja wiem czy takie wysokie... na wyprzedażach mozna znaleźć coś ciekwego i wcale nie tak drogo..
Ja kupuje buty skórzane na SPAM super wyprawione...za rozsądną cenę...jak dla mnie buty idealne...teraz upatrzyłam sobie buty na jesień..czekam tylko na wypłatę...zastanawiam się jeszcze nad torebką, ale kupie kolejna to mnie mąż zabije:Pa może jemu też cos kupie....może nowy portfel bo ten co ma to już się mu rozpada...
PROSZE NIE SPAMOWAC FORUM
PROSZE NIE SPAMOWAC FORUM
-
Fabrik_com_pl
- Miła Kobietka
Drogo czyli? Podajcie szczegóły bo już kilka osób zachwala natomiast brakuje nam konkretów i cen,przynajmniej jakie jest Wasze zdanie na ten temat:)
-
Franciszka
- Miła Kobietka
mój facet zamawia w zalando i jest bardzo zadowolony, nawet kiedyś po ściągnięciu metek przyjęli mu towar
Bez metek? U mnie to jest tak, że zwroty robią raz dwa. Reklamacje - już wcale 
Jak to bez metek? W końcu powinna być to też podstawa reklamacji zaraz po dowodzie zakupu,więc to akurat na plus,że się udało:) Ja jakoś do tej pory nie miałam okazji tam niczego zamawiać.
www.lovrin.pl - biżuteria dla kobiet z klasą.
Nie da sie ukryc , ze w Zalando nie jest tanio .
Ale cos za cos.
Wzory i fasony butow sa niesamowite i napewno cos tam wyszukamy dla siebie nietuzinkowego i niebanalnego.
Ja tam kupuje tylko botki zimowe i jestem naprawde na tak.
Jak sie juz sprawdzi taki sklep to wiem to z doswiadczenia swojego , ze wraca sie tam chetnie.
I ja to robie, bo nie przepadam za bylejakimi butkami ktore sa najczesciej paskudne.
Ale kazdy lubi co innego.
Ale cos za cos.
Wzory i fasony butow sa niesamowite i napewno cos tam wyszukamy dla siebie nietuzinkowego i niebanalnego.
Ja tam kupuje tylko botki zimowe i jestem naprawde na tak.
Jak sie juz sprawdzi taki sklep to wiem to z doswiadczenia swojego , ze wraca sie tam chetnie.
I ja to robie, bo nie przepadam za bylejakimi butkami ktore sa najczesciej paskudne.
Ale kazdy lubi co innego.