Czy warto kupować odzież przez internet?
-
kos.asia118
- Jestem tu nowa :)
Czy warto kupować odzież przez internet?
Ze względu na niedawno panujące obostrzenia, myślę że większość z nas lepiej obyła się z zakupami przez internet. Jest to świetne rozwiązanie, które pozwala przede wszystkim na oszczędność czasu.
Nie dość, że nie marnuje się go na dojazd i powrót, to jeszcze można zaoszczędzić czas na odnalezienie rzeczy, której potrzebujemy, dzięki zastosowaniu chociażby filtrowania produktów czy wyszukiwarki.
Ciekawi mnie jakie jest Wasze zdanie na temat zakupów w internecie. Lubicie czy raczej unikacie?
Szczerze przyznam, że dla mnie największym problemem było kupowanie ubrań przez internet. Bałam się o to czy rozmiar będzie odpowiedni, a przede wszystkim, czy wybrane przeze mnie ubranie będzie na mnie dobrze leżeć.
Wydaje mi się jednak, że to kwestia chwili czasu i znalezienia zaufanego sklepu internetowego, który w swojej ofercie będzie posiadał modną i stylową odzież damską na każdą okoliczność. A Wy co uważacie?
Nie dość, że nie marnuje się go na dojazd i powrót, to jeszcze można zaoszczędzić czas na odnalezienie rzeczy, której potrzebujemy, dzięki zastosowaniu chociażby filtrowania produktów czy wyszukiwarki.
Ciekawi mnie jakie jest Wasze zdanie na temat zakupów w internecie. Lubicie czy raczej unikacie?
Szczerze przyznam, że dla mnie największym problemem było kupowanie ubrań przez internet. Bałam się o to czy rozmiar będzie odpowiedni, a przede wszystkim, czy wybrane przeze mnie ubranie będzie na mnie dobrze leżeć.
Wydaje mi się jednak, że to kwestia chwili czasu i znalezienia zaufanego sklepu internetowego, który w swojej ofercie będzie posiadał modną i stylową odzież damską na każdą okoliczność. A Wy co uważacie?
Re: Czy warto kupować odzież przez internet?
Ja bardzo często kupuję przez Internet. Zwłaszcza ubranka dla dzieci, ale również dla siebie i męża. Wygoda, oszczędność czasu i dużo możliwości to chyba takie najważniejsze rzeczy, które cenię.
Kupując odzież przez internet można zaoszczędzić bardzo dużo czasu.
https://dietaisuplementy.pl/ to portal w w którym znajdziesz informacje takie jak odchudzanie, trening, oczyszczanie organizmu, czy porady o włosach. Więc każdy znajdzie coś dla siebie!
Jak jest jakas dobra promocja to czemu nie, sama czesto kupuje.
-
MyLittleThings
Wszystko zależy od sklepu
jeżeli jest polecany to czemu nie?
-
maniamadej
- Miła Kobietka
Ja uwielbiam bluzy od basiclo jestem zadowolona, z jakości, ale też sam fakt,że to nie jakiś shit z Chin, tylko fajnie skrojony materiał. Uwielbiam ich za taką przejrzystość transparentość marki.
Ja najczęściej kupuję większość rzeczy przez internet, jest szybko i łatwo. Na początku też miałam problem z ubraniami ale szybko znalazłam zaufany sklep i teraz dla całej rodziny zamawiam bez obaw że nie będzie pasować
Jasne, ja często kupuję przez internet i nie tylko odzież - ostatnio nawet biżuterię
Myślę, że sekret udanych zakupów internetowych tkwi w zaufaniu do określonej marki. Zazwyczaj przed zakupem sprawdzam dany sklep, szukam opinii o nim w internecie, przeglądam fanpage na fejsbuku, konto na instagramie - teraz już każda wschodząca nawet marka zaczyna swój biznes od uruchomienia fanpage, czasem nawet nie mając swojej strony internetowej. To zazwyczaj wystarczy, by znaleźć porządną firmę, oferującą dobrej jakości tkaniny. Jeżeli nie zrobisz dobrego rozeznania, możesz trafić na bubel i to będą raczej twoje ostatnie zakupy w tym sklepie
Btw obserwując fanpage lub konto na instagramie, można trafić na fajne akcje promocyjne wyłącznie dla obserwujących, są to zazwyczaj kody rabatowe lub informacje o bezpłatnej wysyłce.
ja często robie tak, że jak coś zjadę stacjonarnie i przymierzę to później szukam, czy na necie nie dostanę taniej 
- Tamagotchi
- Miła Kobietka
Mi w zakupach online przeszkadza to, że nie mogę wcześniej spokojnie przymierzyć tego ubrania
Jeżeli cena jest naprawdę dobra, mamy realne zdjecia i podane dokłądne wymiary to czemu nie, sama teraz kupuje głownie przez vinted.
-
KalinkaMaja
ja średnio lubie, często nie trafiam z rozmiarem
Czy warto kupować odzież przez internet? Według mnie warto ale trzeba znaleźć odpowiednie sklepy. Ja ostatnio pomagałam szukać butów sportowych dla chłopaka i natknęłam się na rewelacyjną ofertę sklepu online: https://ombre.pl/pol_m_Dla-niego_Buty_Sportowe-227.html
Moim zdaniem są świetne a na dodatek w bardzo dobrej cenie.
Moim zdaniem są świetne a na dodatek w bardzo dobrej cenie.
-
Kosiontko93
Warto jeśli jesteśmy gotowi na ewentualne bawienie się w zwroty, bo jednak z ciuchami jest tak, że dopóki czegoś nie założymy to nie wiemy jak ostatecznie będzie to na nas leżeć i przede wszystkim jak będziemy się w tym czuć. Dochodzi też element tego, że na zdjęciach ciuchy wyglądają często bardzo ładnie, a w rzeczywistości brakuje im do tego co możemy zobaczyć na stronie internetowej sklepu, z którego dokonujemy zamówienia.
Ja chyba nigdy nie kupiłam nic przez internet ale zamierzam to zmienic ;p wygoda i zaoszczedzony czas
odzież to nie bo nigdy nie trafiam z rozmiarówką i potem prezentuję znajomym ale meble, sprzęt agd i rtv juz często kupuję tak ostatnio nabyłam w promocji słuchawki neon 200 z genesisa i wiem że nic nie może nie pasować
Ja to najbardziej lubię kupować przez neta, bo jest szybko i wygodnie.
To już wszystko zależy. Jak chodzi o mnie, to bardzo lubię kupować ubrania online, bo często trafiam na coś dobrego jakościowo, ale i w korzystnej cenie. Zobaczcie przykładowo jakie świetne sukienki wizytowe znalazłam właśnie w sklepie Eye For Fashion. Szkoda byłoby tam nie dokonać zakupu, bo oferta jest mega korzystna. Także opłaca się tam rozglądnąć.
Wszystko zależy czego poszukujesz, bo dobre jakościowo ubrania mają w https://butikszafeczka.pl/ a teraz, na okres letni pojawiają się co chwile nowe wzory i modele w świetnych cenach.
Czy wiecie, jak dopasować sportową odzież [link usuniety]? To ważny element wygodnego treningu, który wpływa na komfort i bezpieczeństwo ćwiczeń. Na tej stronie znajdziecie mnóstwo przydatnych wskazówek o wyborze stroju sportowego do różnych aktywności
Hibou to moje odkrycie roku! Kupiłam bluzę i teraz serio nie wiem, jak mogłam wcześniej chodzić w czymś innym. Mega ciepła, mięciutka, a co najważniejsze po praniu dalej wygląda jak nowa. Zero mechacenia, zero rozciągania. Warte każdej złotówki