Zalando

Nie ma kobiety która nie lubiła by zakupów. Znalazłaś promocję którą chciała by się podzielić?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Zalando

Post autor: Hadassa »

Astra, czy ja wiem czy mają drogo.. zależy co :)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Astra
Super Gaduła

Post autor: Astra »

Wiesz Had, jesli idzie o buty to ceny sa znosne ale tylko dla butow nie ze skory naturalnej.
Natomiast te marki z wyzszej polki to juz wydatek nawet ponad 800 zlp.
A to nie jest malo. :o
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Ale ja akurat nie mówię o tej wyższej półce ;)
Sukienki np już za 100 można wyhaczyć a to nie dużo
Awatar użytkownika
inek
Extra Kobietka

Post autor: inek »

Nie korzystałam.
A widziałam tylko tyle co w reklamie w TV.

Jakoś jeszcze nie miałam okazji przeglądać strony, więc nawet nie wiem jak tam cenowo.
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
e-shaman_pl
Jestem tu nowa :)

Post autor: e-shaman_pl »

A moim zdaniem wcale nie mają aż tak oryginalnych i ciekawych wzorów czy kolekcji aby móc za to dodatkowo dopłacić,wręcz przeciwnie. Bazują na marce i nic więcej,jakość owszem też robi swoje ale nie jest ona jakaś wybitna,przynajmniej tak stwierdzam po tym jak miałam okazję oglądać ubrania zakupione tam przez moją koleżankę.
klara.z

Post autor: klara.z »

Zdecydowany plus to możliwość zwracania bez żadnych konsekwencji finansowych, to mnie do nich przekonuje :)
http://www.endnysu.com.pl
Bielizna-Delfin
Miła Kobietka

Post autor: Bielizna-Delfin »

Przecież zawsze masz możliwość zwrotu zakupionego towaru pod warunkiem,że będzie on w stanie nieuszkodzonym- to określa regulamin danego sklepu,w wielu internetowych firmach właśnie tak jest.
pola89

Post autor: pola89 »

Mi się podobają sklepy, które otwierają się na wzór zalando, ale sprzedają nasze polskie produkty

Np. Cosmosmoda.
Ostatnio zmieniony śr mar 18, 2015 2:07 am przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
dzasta

Post autor: dzasta »

zgodze się z waszymi opiniami że na Zalando jest bardzo drogo, ale mimo wszystko jak często sie odwiedza ten portal można znaleźć na prawdę fajne przeceny. Ale myśle że to jak wszędzie, trzeba szukać żeby znaleźć coś fajnego w dobrej cenie :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Ale zależy co się znajdzie... Bo wg mnie dać 100 za sukienkę to nie jest dużo
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Jedyne co podoba mi się z Zalando to reklama z kurierem.
Odrzuca cena. Jak na takie rzeczy, które można tam znaleźć jest za drogo.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Rzesy-Sklep_pl
Miła Kobietka

Post autor: Rzesy-Sklep_pl »

Akurat tej reklamy nie kojarzę,ale na portalu kilkakrotnie gościłam i specjalnego szału nie ma,na minus z pewnością są wysokie ceny o których piszecie.
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Reklama: Dzwoni dzwonek do drzwi, otwiera kobieta, w drzwiach stoi śmieszny taki kurier, ona zaczyna piszczeć na widok pudełka od zalando, przerażony, sympatyczny kurier chudzinka zaczyna krzyczeć cienkim głosem.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
WszystkozAmeryki_com
Extra Kobietka

Post autor: WszystkozAmeryki_com »

Szczerze to reklama jak każda inna,natomiast jak sprawdzimy ceny to wg mnie jest drogo,poza tym ktoś pisał powyżej że można zwrócić czy wymienić bez konsekwencji dana rzecz,ale ukryte koszty mamy już kupując bo płacimy więcej,sklep zawsze musi liczyć się z jakimiś zwrotami.
www.WszystkozAmeryki.com
Iwoneczka

Post autor: Iwoneczka »

Moja koleżanka miała taką sytuację że kupiła jedną parę butów i okazały się uszkodzone. Powiadomiła o tym, i miała problemy z oddaniem bo powiedzieli , że to mogła sama zrobić. Robili problem ze zwrotem. Buty nie kosztowały mało . Po dzwonieniu po kilka razy udało się namówić do zwrotu pieniędzy i do dziś ona już nie ma zamiaru tam zamawiać.
http://www.bigfishing.pl/ - sklep wędkarski oferujący ogromny wybór towarów.
eRozkosz_pl
Fajna Kobietka

Post autor: eRozkosz_pl »

Ale to zdarzyło się też w Zalando? Jeżeli tak to dziwne,tym bardziej ze towar faktycznie miał wadę fabryczną jak opisujesz więc ze zwrotem nie powinno być żadnego problemu.
Awatar użytkownika
Panna_Mysia
Fajna Kobietka

Post autor: Panna_Mysia »

Kochani, ja biorę udział w kampanii konsumenckiej sklepu Zalando! Dostałam bon upominkowy i kupiłam za niego śliczną sukienkę Dorothy Perkins. Kosztowała 180 zł, ale była promocja i dostałam ją za niecałe 100 zł, więc zrealizowałam mój bon upominkowy i dostanę ją za darmo. Na Zalando jest bardzo szeroki asortyment - dla kobiet, mężczyzn i dzieci... Są tam ubrania, torebki, buty, akcesoria... Przedział cenowy zaczyna się już od 19 zł w górę, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Ja widziałam dużo ładnych rzeczy do 100 zł. Rozmiarówka jest klasyczna, jak w sklepach stacjonarnych. Noszę rozmiar 38 i na Zalando ciuszki w takim rozmiarze na mnie będą pasować w większość przypadków. Wysyłka i zwrot są zawsze darmowe i kurierem. Nie słyszałam też, żeby ktoś miał kłopot z oddaniem pieniędzy.

A jeśli chcecie, mam do rozdania darmowe kupony zniżkowe 20% i 15% na pierwsze zakupy w Zalando! SPAM :)
Ostatnio zmieniony pn cze 08, 2015 1:25 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
WszystkozAmeryki_com
Extra Kobietka

Post autor: WszystkozAmeryki_com »

Wszędzie moze się zdarzyć,to raz wina sklepu a dwa nas samych ze lecimy tylko na markę,nie sugerując się jakością czy danym rozmiarem. Jestem bardzo ciekawa jak ostatecznie została rozwiązana ta sprawa,daj znać na forum.
www.WszystkozAmeryki.com
Awatar użytkownika
malesa
Miła Kobietka

Post autor: malesa »

dla mnie całkiem ok, akurat kupowałam płaszcz i wcześniej spodnie, były dobre, dosyć szybka przesyłka,
Awatar użytkownika
kartka
Extra Kobietka

Post autor: kartka »

Ja ostatnio zamawiałam i byłam zadowolona. Szybko, sprawnie i za rozsądną cenę, wbrew tutejszym opiniom. Na necie są ogólnodostępne kody rabatowe, m.in. do wykorzystania na Zalando, wystarczy poszperać. Ja dzięki temu zapłaciłam 40 zł mniej.
audrey67

Post autor: audrey67 »

Dla mnie ZDECYDOWANIE za wysokie ceny. ;/
madagal

Post autor: madagal »

W Zalando są rzeczy bardzo drogie, ale można też upolować super promocje. W sumie to chyba nie ma sklepu, w którym wszystko byłoby w dobrych cenach. Trzeba trochę zdrowego rozsądku i tyle.
Awatar użytkownika
igacek
Miła Kobietka

Post autor: igacek »

Uwielbiam tam robić zakupy! Co prawda nie jest najtaniej, ale często są atrakcyjne promocje i dodatkowe kody rabatowe i można kupić perełki za na prawdę niską cenę. Dodatkowo darmowa przesyła i bezproblemowy zwrot. Dla mnie to bardzo wygodne :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Igacek a co ciekawego tam kupilas?
Vanessa

Post autor: Vanessa »

Ja uwielbiam Zalando! Darmowa wysyłka, darmowy zwrot przez 100 dni, wygodne umawianie kuriera, szybki przelew zwrotny. Dla mnie to bezpieczne, pewne zakupy. Problem jest tylko 1 - zbyt duży wybór. W sensie, że trudno to wszystko ogarnąć, jeśli nie wiem sie konkretnie czego się szuka. Zwykle trafiam tam z jakiegoś bloga gdzie spodoba mi się jakiś ciuch :)
ODPOWIEDZ